Kde urobiť svadbu v Tatrách?

Profilova fotka
Sú tu nejaké tatranské nevesty? Viete mi dať recenziu z hotela kde ste mali svadbu? Prípadne ak budete mať niekto v blízkej dobe a obzreli ste už niečo... Ja som pozerala na internete, pozdávajú sa mi tieto: HOTEL AMALIA, VILLA SIESTA, HOTEL ATRIUM, HOTEL HUBERT. Žiaľ, nemôžem sa tam ísť pozrieť momentálne , keďže som zo západu, preto by som bola veľmi veľmi vďačná za recenzie, ďakujem :).
Odpovedať
1
2
vlcik1 mala svadbu v Tatrách,pozri fotoblok:)
Odpovedať
@nevestabarbi Ahoj, ja som mala svadbu v Atriu, ale pred svadbou som mailom komunikovala so vsetkymi tymito hotelmi okrem Huberta, lebo som pocula, ze tam nerobia svadby (alebo neradi robia) - ci to je pravda neviem. Hotel AMALIA- tam ma totalne odradila komunikacia. Mozno som rozmaznana, ale uz som si odvykla od toho slovenskeho stylu komunikacie so zakaznikom, kde su same vykricniky a nesmiete a musite... Zatial co vsetky hotely mi poslali "ponuku", hotel Amalia poslal "podmienky usporaduvania svadieb" - samozrejme, ze kazdy hotel ma nejake podmienky - do kedy je sala, ci si mozes priniest vlastne alko, nealko..., ale nemusia to tak odporne formulovat... (moj skromny nazor). VILLA SIESTA - velmi prijemna komunikacia, ale pre nas zial mala kapacita (ratali sme asi 70 hosti) Hotel ATRIUM- tu sme mali svadbu, vsetko bolo perfektne, vyborne jedlo, skvela komunikacia aj na dialku (maju zvlast svadobnu manazerku), velka sala s parketom v tej istej miestnosti, cely personal velmi mily a ochotny, ubytovanie tiez super (viac nez polovica hosti bola ubytovana v hoteli). Myslim, ze som dost velky perfekcionista, ale fakt nebolo co kritizovat. Ak ta to zaujima, este sme boli pozriet hotely CROCUS a PANORAMA. V Panorame bol zial parket v inej miestnosti ako jedlo a to som nechcela. Rozhodovali sme nakoniec medzi Crocusom a Atriom. Crocus bol cenovo vyhodnejsi, ale nakoniec rozhodla klimatizacia a krajsia sala bez stlpov v Atriu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj hlásim sa:) Penzión Strachan Ždiar, ale záleží od kapacity:)
Odpovedať
Profilova fotka
Grandhotel Starý Smokovec :-) https://vimeo.com/131347620 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 ajoj, pozerala som tvoje fotky, krásne prostredie, ale práve to, že akú to má kapacitu? Z fotiek sa mi to zdá také menšie, a my sa s drahým vďaka jeho rodine nezmestime pravdepodobne pod 70 :/ @gertie ďakujem veľmi pekne za príspevok :). U mňa asi zatiaľ vitazi práve Atrium, keďže uvádzajú už na stránke bezlepkovu diétu, čo je pre mňa dôležité, keďže ju sama mám aj s polovicou rodiny, žiaľ.. Mohla by si mi poslať v správe fotky zo sály, ako to tam vyzeralo, bolo usporiadané, ak máš niečo také odfotene? :) Pozriem ešte tie dva, ale asi tiež nebudú vyhovovať, presne ako píšeš.
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme rezervovanú len jednu časť, takže presnú kapacitu neviem, skús ich osloviť:) Majú tri penzióny
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcik1 Tak to im napíšem a zistím :) ale Ždiar by asi nevyhovoval väčšine našich hostí kvôli vzdialenosti :(.
Odpovedať
Grand Hotel Bellevue v Starom Smokovci, mali sme tam sice iba oslavu, ale jedlo, obsluha a priestory boli na jednotku. Takizto izby, wellness, poloha, parkovanie, vsetko super. Ak mas na to rozpocet, chod do toho. V blizkosti je evanjelicky aj katolicky kostol, obe male ale velmi pekne. Evanjelicky kostol je prvy kostol v Tatrach postaveny zakladatelom Stareho Smokovca a vobec hotelierstva v Tatrach!
Odpovedať
Ahoj, našli ste niečo vyhovujúce v Tatrách? Taktiež hľadáme a zatiaľ nič :-|
Odpovedať
Ahoj :) kdybych bydlela na Slovensku v Tatrách, udělala bych si svatbu tady, protože mají skvělou kapacitu a dobře vaří :-) http://www.spolcentrum.sk/index.php/s... . Byla jsem tam na oslavě narozenin. Cena bude asi příjemnější než třeba Grand hotel.
Odpovedať
Profilova fotka
@ceresnicka7 ďakujem krásne za tip, nepočula som ešte o ňom ale určite sa na to pozriem :-) @viktoriamatus ahoj, zatiaľ som na to nemala čas, idem ich teraz kontaktovať (všetky padnuté návrhy tu, nech je z čoho vyberať). Bola si už niečo aj obzrieť? @marketja ahoj, to bol presne môj prvý tip, ale snúbenec mi to hneď zatrhol, že chce niekde viac v Tatrách. Ale celé to centrum je super, chodíme tam na bowling a do reštaurácie, takže súhlasím že dobre varia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hotel Agro vo Velkej Lomnici vrelo odporucam,cenovo vyhodejsie,velky parket,super porcie. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@aifaluba no ten sa mi veru páči, ale asi mi ho snúbenec zatrhne kvôli vzdialenosti :-(
Odpovedať
nevestabarbi ahoj, áno prešla som od Gerlachova cez Pleso,Smokovec, Lomnicu...a nakoniec sme sa boli najesť na Šírave a svadba bude tam :-) - stala sa nám nepríjemná vec , ktorá nás odradila od Tatier. Dohodli sme si termín v nemenovanej reštaurácii, a mali sme do utorka čas na rozmyslenie, už v nedeľu tam zašli moji rodičia (my žijeme mimo SR) a pani majiteľka bola po svadbe, tak to preložili z utorka na štvrtok. V stredu volám pani majiteľke že sme sa rozhodli pre ich ponuku a teda ten dohodnutý štvrtok prídu rodičia aj so zálohou..... oznámila mi, že náš termín už dala ďalším záujemcom, lebo my sme mali čas do utorka....skoro som odpadla :-| tak vám prajeme viac šťastia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj odporucam hotel Atrium, mali tam svadbu dve moje kamosky a boli nad mieru spokojne. Nakoniec sme sa pre tento hotel rozhodli aj my so snubencom a budeme tam mat svadbu v auguste. Co sa tyka faktorov podla ktorych sme sa rozhodli svadba 80-100ludi , klimatizacia, jedlo na vysokej urovni a v neposlednom rade servis. Kedze sa nachadzame v BA tak som vsetko dohodla s pani z hotela mailom a telefonicky a uz sme sa len cez Vianoce boli pozriet nazivo a ostala som velmi moilo prekvapena.Cely hotel je prerobeny a sala s parketom je obrovska a slnecna co ja odcenujem najviac. Ked sme vyberali kde chceme svadbu tak som si presla viacero moznosti cez Hotel Satel/Redutu az po hotely v Tatrach a uprimne cena za jedlo na osobu bola skoro vsade rovnaka 29-35euro ale rozdiel v miestnosti velmi velky,takze za mna jednoznacne hotel Atrium :) drzim palce pri hladani
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka_sun ďakujem za názor a info a ako je to so sálou, platí sa aj za to? Či len jedlo sa platí?
Odpovedať
@nevestabarbi Plati sa bud 600euro alebo 800euro a v tej vyssej cene je uz aj prenajom okruhlych stolov, 2 izby v hotely(z toho jeden je manzelsky apartman deluxe izba), a mozes si doniest vlasne kolace,alko a nealko, ochutnavka svadobneho menu 2 druhy podla vyberu. V tej cene 600euro nie su okruhle stoly a iba jedna izba.
Odpovedať
Profilova fotka
DJ služby pre široké spektrum spoločenských udalostí. Dlhoročná prax, profesionalita a tanečná hudba Vás dostanú do správnej nálady práve na tej Vašej akcii. Individuálny prístup a Vaše obľúbené skladby na želanie sú samozrejmosťou. Zameriavam sa na: firemné akcie - svadby - plesy - párty - eventy - stužkové - oslavy - večierky. Mobil 0903 618 888. Viac info v mojom
Odpovedať
@videostudiojarka Dobry den Pacia sa mi zabery v kroji na tomto videu: https://vimeo.com/131347620. Budeme mat svadbu v juli 2017 a tiez by some chceli mat fotky v kroji. Prosim vas o informaciu, kde si mozme tento kroj pozicat. V ktorej dedinke bol par v kroji foteny (v Pribyline, na Vlkolinci,...)? Dakujem. Anna
Odpovedať
Profilova fotka
@chanel_no2 Fotenie sa konalo v skanzene Pribilina . Kroj si nevestička robila sama , tak neporadím, ale je možné že niečo také zapožičiavajú. Treba sa len informovať ;-) Jednalo sa o svadbičku , ktorá sa odohrávala len v kostole , okolí a slávnostnom obede . Nevesta dala prednosť kvalitním fotkám a videu , aj keď nás bolo dohromady iba 13 :-)
Odpovedať
tinka_sun ....Ja som dnes chcela zarezervovat si hotel Atrium, naozaj krásny...ale pani ma hned upozornila, ze musim aj zaplnit polovicu kapacity hotela hostami, čo sa týka ubytovania. A to vraj 50 izieb....Tak toto bolo zase pre nas absolutne nepristupne. Nepoviem 5 izieb..ale 50? Skoda, tam sa mi pačilo a teraz možem hladat dalej. :(
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelka0105 No to sú veľmi zvláštne podmienky :-| Tuná ste neskúšali? http://hotelborovica.sk/sk/
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelka0105 neboj vybavime mame v atrium znamych organizovali sme tam svadbu
Odpovedať
vlcik1 - nie v tomto hoteli som neksusala....ale ide o to, ze ja potrebujem aj pomoc, a najradsej vsetko od svad.agentury, nech sa s tym proste "neserkam" a nech to mam vsetko pod jednou strrechou ako sa hovori :) lebo ja nazijem v PP ale bohuzial az v BA a odtial to teda planovat nedokazem. A svadobna agentura neviem ci by spolupracovala aj s týmto hotelom borovica, ale urcite si apson ho omrknem a co to pozistujem ked tak :D Dakujem pekne. Markxy - mate správu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelka0105 V tom prípade odporúčam http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hops http://www.detaillove.com/ ;-) Za máličko
Odpovedať
Profilova fotka
Hotel Agro vo Veľkej Lomnici - dobrá cena, príjemný personál, ubytovanie v hoteli, skvelé jedlo. Tu nie je čo pokaziť. A je to aj s výhľadom na Tatry :-) Grand v Smokovci odporúčam na menšie svadby. Majú krásnu sálu, ale nad 50 ľudí sa to už musí rozdeliť do dvoch miestností, čo sa nemusí každému páčiť. No a my osobne budeme mať svadbu v Hoteli Morava v Tatranskej Lomnici. Veľmi príjemný personál, výborná komunikácia, varia veľmi po domácky (veď nech sa ľudi dobre najedia) a majú dve sály, pre menšie a väčšie svadby, záleží ako chcú mať zákazníci rozložené stoly. A hlavne - výborná cena a veľká kapacita ubytovania. Lomnický štít priamo za hotelom :-) Kostol 5 minút od neho. Na stránke agentúry Tinka je mnoho obrázkov z rôznych hoteli či zariadení v celých Tatrách a okrese, stačí pozrieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hotel Agro je v pohode a pekná sála odporučam!Hráme tam dost často.
Odpovedať
Ak chceš super svadbu , tak Kežmarok Svadobné centrum VK-Vadel bývala sala Tatralanu. Kamarátka tam mala svadbu bola nadmieru spokojná
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?