Kde najdem vlci mak?

dobry den, planujem s priatelkou zasnuby, a hladam nejake pekne pole na ktorom prave rastie vlci mak. nie len trochu vlcieho maku, ale pllllno... :) Budem velmi vdacny za kazdu radu. Ak sa da, uvital by som aj nejake foto toho miesta, a urcite instrukcie, ako sa tam dostat :) dakujem!
Odpovedať
Pri Plechoticiach niekde by malo byť. Ja osobne som tam nebola, ale viem, že každoročne sa tam ľudia fotia :) vyzerá to krásne.
Odpovedať
Profilova fotka
a nie je na vlci mak uz tak povediac neskoro? ja som myslela, ze sa objavuje tak na zaciatku maja aj to len mozno na mesiac. pred nedavnom sme presli autom z jedneho konca slovenska na druhy a veru neviem, ci som niekde po pri ceste vlci mak postrehla. kedysi byval na kazdom kroku, no teraz ho uz nejako vidat nie je :-|
Odpovedať
Dakujem vsetkym, misia uspesne splnena. Sfotene pri Dubanoch, CR. PS: povedala ano
Odpovedať
Profilova fotka
Fú krásna fotka. To muselo teda byť romantiky. Krásne vám to vyšlo. Tá musela byť teda prekvapená. Nevedela o tom? Mne sa veľmi páčia takéto fotky. Nie je to síce až také autentické, no vyžaruje z nej neskutočná láska a nadšenie. Tak vám želám krásne spoločné chvíle a aby ste to dotiahli až do svadby :-D
Odpovedať
dakujeme :) nie, o nicom nevedela a necakala to. Nemala predstavu, na co do toho ceska ideme na vylet... O to krajsie to bolo prekvapenie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?