Kde na Slovensku robia najkrajšie svadby?

Ahojte dievcata, som v tomto svadobnom pripravovani nova.. Vedel by mi nekto poradit, kde na Slovensku robia pekne obrady?? Nebudeme mat svadbu v kostole tak si chceme dat zalezat aspon na tom aby obrad bol pekny a romanticky..Nie stylom obcianka beriete si tu pritomneho obcana a este aj volakde na urade.. To naozaj nieeeee!! Lokalita je nepodstatna!! Dakujem vopred za rady..
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
skuste Bojnicky zamok ;-) ... boal som tam sesternici na svadbe, a bolo to super ;-)... i ked teda tym formalnym prihovorom sa nevyhnes... oni pokial to nemas v kostole, tak je to tusim dane zakonom, co treba hovorit ;-) ... ale tak mozno sa mylim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
http://nevesta.sk/najkrajsie-miesta-n... aa sorry ja ze na fotenie:(
Odpovedať
S tym bojnickym zamkom neviem.. Som taka "zmatena" vela ludi ze hej vela ze nie.. Rozmyslame aj naj obradom na zahrade.. Len to neviem, ze ti starostovia alebo ti co sobasia ci pridu hocikde alebo ci su na to urcene miesta.. Ale na to asi nie su take prisne pravidla ako s kostolom, ci?? Jaaaj nevyznam sa v tom ani trochu a este to organizujem aj zo zahranicia.. A neviem ako je na tom ta nasa birokracia s emailami:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@dani_cka a odkial si?My sme mali obrad vonku V kamile na Ciernej vode a vsetci boli uneseni...mam foto v albume ak chces pozriet,vybrali sme si aj vlastnu hudbu k obradu a bolo to take ine,romanticke a hlavne uvolnene...
Odpovedať
@lindush ja som z PB a priatel z LV takze je nam uplne jedno kde svadba bude.. A kamila je jedno z mala miest na mojom zozname kontaktovania:-) Mne sa to tam velmi paci, videla som fotky z tvojej svadby a take nieco si predstavujem.. Takze hovoris, obrad super, lebo na Tom mi zalezi aby Bol pekny a nie nieco odcitane za 10min.. Ako dlho vopred si ich rezervovala a kolko ste mali ludi?
Odpovedať
@vianocnystromcek aj na fotenie budem potrebovat.. Diky moc.. :-)
Odpovedať
@dani_cka ja som v Kamile bola na obrade a mne sa to prostredie na obrad az tak veľmi nepáčilo, myslím, že by si nebola asi spokojna - podla toho ako sa mi zda, co hladas. V lete sa tam prechadzaju golfisti a tie lavice boli značne nepohodlne. Koberec bol zvlneny a nevesta bola rada, ze to odkracala. Mat poriadne vysoke ihly tak ta budu podopierat. Ozvucenie - hudba bola taka, ze ju vobec nebolo pocut. Oddavajuceho ano, on mal mikrofon. Uvolnena atmosfera tam bola ale tychto par detailov ma dost rusilo. To bolo ale pred 2 rokmi. Teraz je novy kastiel v Tomasove ale ake to tam je neviem. Inak ten obciansky obrad budes mat vsade rovnaky za 10minut je po obrade.
Odpovedať
@amalia13 vsak to ma presne hneva, ze ten obrad je odbity.. ale tak hadam sa vzdy s nimi da trosku dohodnut, ze si do toho vieme dat aj nieco trosku svoje, ci? a zase pri tych slovenskych "zvykoch" ked sa ukazu peniaze zrazu sa da vsetko...
Odpovedať
@dani_cka Cerenany kastiel Afrodita tiez sa tam robi mnozstvo obradov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dani_cka my sme mali v Senci pri jazere, náš obrad trval asi 20-30 minút, nikomu som nevravela čo chcem, ale bola som milo prekvapená, že poslanec z úradu mal pripravenú peknú reč, záleží asi od ľudí :-|
Odpovedať
vila necas - zilina......tam by sa ti svadba urcite pacila a nemas to ani daleko :-)
Odpovedať
@nikuska1987 dakujeeeeem.. no idem to hned aj pozriet..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jvlo asi pol hodku dozadu som im poslala email, aku cenu by mi vedeli spravit.. tak som zvedava.. ty si tam mala svadbu? vyzera to tam velmi pekne..
Odpovedať
@dani_cka a čo tak skúsiť sobášny palác v Bytči? je to tam nádherné a môžete sa tam hned aj fotiť :) len treba to zajednať skôr, lebo podľa ich pravidiel tam môžu bývať svadby len 1 za týžden a býva to dosť obsadené...ale určite natrafíte aj na voľný termín :)
Odpovedať
@ivka0077 to by nebol až taký problém lebo dátum si spravíme podľa toho kedy bude hotel alebo sála voľná. skúsim im napísať čo mi vedia ponúknuť ale neviem, nejako ma to tam veľmi neláka.. tam je také dosť veľké nie? nikdy som tam síce nebola ale nejaké fotky som odtiaľ videla... asi keď budem najbližšie doma sa tam pôjdeme pozrieť..
Odpovedať
@dani_cka nie, ja tam nebudem mat svadbu, ale co som videla fotky, tak to bolo velmi pekne...
Odpovedať
My sme mali nadherny civilny obrad pod holym nebom v Tartufe v Beladiciach. A pan starosta mal krasny prihovor.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa vydavam o tri dni a budeme mat svadbu pod holym nebom v Chateau Amade. Je to tam ako z rozpravky, velmi romanticke a su velmi ustretovi. Dohodli sme sa na vyzdobe a vybrala som si aj hudbu. Hlasia nam na stredu jasno, 31 stupnov :-) Ale aj keby prsalo maju variantu, nejaku obradnu salu.
Odpovedať
@dani_cka ok potom napis ci sa ti to pacilo, alebo nie :-)
Odpovedať
dakujem krasne za rady.. su to vsetko velmi pekne miesta.. vsade som rozposlala emaily.. tak cakam.. a stale hladam.. ak by niekoho este napadol nejaky tip... sem s niiim... tesim sa..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ja tiez odporucam Amade, sice som sa vydavala v Bojniciach. Bojnicky zamok je sice nadherny ale (aj ked to bol moj vlastny napad)bol trosku pre nas od ruky kedze som z okresu Galanta. ludia sa stazovali na dlhu cestu a pod. keby som sa vydavala znovu tak urcite v Amade. rozpravka. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@leah17 ahoj, sorry, citam ze si sa vydavala v Amade, ako to cele dopadlo? ake si mala skusenosti, pocity. odporucila by si Amade?
Odpovedať
Profilova fotka
@jvlo a nevies kolko vo vile necas vychdza jedlo na osobu a za salu kolko sa plati???
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
inac skus aj napr budatinsky zamok a v parku co k zamku patri ten je krasne romanticky
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som z Bytče a chcem ti iba povedať, že isto nie Sobášny palác, bola by si veľmi sklamaná. Z vonku je to pekne ale tiež už otrepané. A vo vnútri nič moc, ako obyčajná zasadačka alebo kultúrny dom. Skôr ta Villa Nečas tam je krásne, alebo mne sa páči aj kalvária v Hlbokom nad Váhom, výhľad na celú Bytču a okolité dediny.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali obrad v Primacialnom palaci v Zrkadlovej sieni (Bratislava). Priestor je nadherny a ked si tam k obradu zozenies aj zivu hudbu (my sme mali klavir a spevacku) je to naozaj nadherne. Tiez sme uvazovali o Hrade Cerveny Kamen (Casta). Len tu sa mi zda ten priestor pre obrady trosku gycovy a hlavne malinky. Vhodny pre mensie svadby. Ale tzo fotenie v tom hrade potom podla mna stoji za to.
Odpovedať
Keby som sa rozhodla pre civilny obrad, tak by ten obrad bol v Zrkadlovej sieni v Primacialnom palaci....nadherny priestor..Tym, ze budeme mat cirkevny obrad, tak preferujem kostoly....len este vybrat ten najkrajsi ;-)
Odpovedať
ja som sa teraz v piatok vydávala na Bojnickom zámku v zlatej sále a bolo to prekrááááásne :-D :-D :-D Jediná vec čo sa nám nepáčila bola tá, že sme mali nakázané byť pred zámkom 30 minút pred obradom, podla mna zbytočné, sobáš sme mali o 16.30h a za tu polhodinu státia som trochu zmrzla a keď som sa potom podpisovala prvý krát novým menom tak ani neviem akú háku baku som tam dala lebo mi strašne začalo tiecť z nosa ]-( No a ešte nám tam spievala taká pani, dosť mi to ťahalo uši ale niekomu sa to páči, niekomu nie, nemá každý rád rovnaký štýl hudby...
Odpovedať
Profilova fotka
@vaneska Gratulujem Mirka, nech ste šťastní celý život :-))) potom pošli nejaké fotky, chcem ťa vidieť ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?