Kde mať svadbu v Michalovciach? Poraďte

Profilova fotka
Ahojte baby. Prosim, poradte mi, kde spravit svadbu v Michalovciach? Co radite? Ak mate skusenosti, poradte niekoho, kto by vedel spravit peknu vyzdobu(na cene nezalezi)..DAKUJEM za kazdy prispevok!!!
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Salu ti velmi neporadim. Nas to este len caka. Mame rezervovanu Jaltu, tak dufam, ze budeme spokojni. Vyberali sme si medzi Druzbou, Bazantom, Duhou a Jaltou. Vyzdobu mame dojednanu so Salonom Gabriela- mila pani, rada ti vyjde v ustrety, ukaze fotky a dokonca mi odporucila si prist pozriet jej pracu na niektoru sobotu ked pripravuje.
Odpovedať
Musí to byť len v Michalovciach??? Alebo to môže byť aj na Šírave? V Michalovciach máš viac možností, všetko závisí od toho koľko budete mať ľudí...ako spomenula mimus : Družba (kapacita okolo 100 ľudí), Bažant (tam je najväčšia kapacita, aj 150 a viac), Dúha(menšia kapacita-max 100 ľudí) Jalta (malá kapacita- 100 ľudí, no na tancovanie je tam strašne málo miesta), Biela labuť(viem, že tam sú aj svadby, ale neviem ako je tam).... No a na Šírave sme mali my svadbu - konkrétne na Kamenci, teda na moteli Kamenec a bolo tam super, výzdobu urobia presne na požiadanie, podľa priania, boli sme veeeeľmi spokojní. My sme ani nevedeli, že oni sami robia výzdobu, predtým sme chodili pozrieť ako robia výzdobu ostatní, no nejak sa mi to nepáčilo, z tesca čo robia je to strašné, salón Gabriela - robí balónovú výzdobu+nejaké kvetinky, ale stále je to to isté. Zdobila mojej triedena stužkovú a bolo to také....použili výzdobu z minulého dňa a skoro rovnakú....a svadobná výzdoba bola dosť tomu podobná, neviem ...možno sa to niekomu aj páči. Ja som mala inú predstavu a tú mi splnili na Kamenci, pozri si môj fotoalbum. A výzdobu robia aj niektoré kvetinárstva, myslím aj kvetinárstvo zo Sobraniec.....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. dakujem vsetkym za prispevky!!! Mimus a Nera!!! Nery, pozrela som si Tvoju vyzdobu - bolo to skutocne na Kamenci? Velmi sa mi to pacilo!!! Ani ja moc nemusim balonovu vyzdobu, toto bolo skutocne elegantne a honosne. Cize na Kamenci by mi oni spravili vyzdobu? Podla mojich predstav? My uvazujeme o Duhe, len z toho dovodu, ze mame vela cezpolnych hosti, dokonca az okolo 60ludi. Viem, ze sa da prespat aj v holeli Kamenec, no cena uz bude trosku vyssia. Budem Vam povdacna za kazdu radu! Dakujem.
Odpovedať
Duha je velmi pekna, boli sme tam na svadbe. A pani Gabriela zo svad. salonu Gabriela je tiez super, vyzdobu nam robili oni. Vidiet, ze maju uz nejednu svadbu za sebou, vyzdobili nam salu aj stoly, super. Odporucam!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Katyka Dakujem, ze si sa ozvala. Takze Ty si tam bola na svadbe? Mas aj album? Dali by sa pozriet nejake fotky? Sylvia
Odpovedať
sylvia: naša svadba bola skutočne na moteli Kamenec a výzdobu skutočne robil priamo personál a sú veeeeeeeeeeeeeeeeľmi ochotní. Veď napokon mám to aj v albume napísané meno tej čo nám všetko sprostredkovala. Výzdobu som jej popísala a ona na tom pracovala. Bola som tam aj pár týždňov predtým a zakaždým som videla inú výzdobu, no žiadna sa mi nepáčila a zakaždým som jej povedala čo mi tam vadilo. Ja si ich fakt chválim. A čo sa týka cezpoľných...my sme ich tiež mali a to nám tiež dohodili, tiež to sprostredkovali a vôbec to nebolo drahé, ak chceš môžem sa na to pozrieť, ale viem, že bola som zo všetkého veľmi prekvapená, že nič nebolo také drahé ako som čakala. Ubytovanie vôbec, ináč oni sú veľmi zlatí a sami Ti pomôžu a povedia či niečo nepotrebuješ. A napokon vo februári možno bude to ľahšie dohodnúť, lebo je to mimo sezóny. Ja neviem nebola som na svadbe v Dúhe, bola som tam na stužkovej(a nie len tam, na stužkových som bola na viacerých miestach tak som to vedela po tej stránke porovnať) a poviem len toľko, že som rada, že som svadbu mala na Kamenci(oveľa sa mi to viac páčilo). Ak máš nejaké otázky, tak sa pýtaj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nera:Zacinam o tom vazne uvazovat. V septembri sa chystam domov, tak sa urcite skocim opytat. P.Dufincova pracuje priamo v hoteli? Planujeme mat okolo 120 ludi, tak myslim, ze by to bolo vhodne miesto. Dakujem za rady!!!
Odpovedať
Dufincová je prevádzkarka, je veeeľmi ochotná a tých 120 ľudí sa v pohode tam zmestí, my sme mali mať tak 120, no napokon prišlo 100 ľudí....a bolo tam miesta a miesta.... A skús zavolať, to pre istotu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Michalovcanky!!! To sa ziadna nevydava? Ze neprispieva fotkami? Okrem paru vynimiek.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Co by ste poradili??? Potrebujem si pomaly zabezpecit hudbu, urcite skupinu. Mate nejake dobre tipy?
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat Rubin. Nazivo som ich nepocula ale mamca nam poslala ich cd a pozdavalo sa nam. Vraj je to jedna z lepsich skupin. Okrem toho sme si mohli vybrat aj Pocit - to zase chcel moj tato.Mojej znamej bude hrat 30.9. skupina Motyl, ale o nich neviem nic. Takze az po tom datume .... sylvia- a co ty . Kde su tvoje fotecky? ;-)
Odpovedať
My sme mali v Bazante. Bolo velmi fajn. Uplne super. :-) ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Pre Mimus: Ahoj. Dakujem za prispevok. Moje fotecky este nie su, nakolko mna svadba este len caka. Vo februari. Rubin mi nieco hovori. Znama skupina v okrese MI, co? A kde budete mat svadbu Vy, ak sa mozem opytat? Mimus, 7 oktobra budem v MI, mohla by som dobehnut pozriet? Len ak by Ti nevadilo. Co vyzdoba? Ako si to poriesila? A fotograf?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Sylvia. My budeme mat svadbu v Jalte. Mame pozvanych len 60 ludi. Tortu a zakusky (rovno aj v krabickach pre hosti) mame z cukrarne Iveria (byvala Duha). Ozdobu nam bude robit pani zo salonu Gabriela. Fotograf neviem ako sa vola a ani kameraman. Musim zistit od mamci. Kedze nezijeme na Slovensku uz 8 rokov tak nam vsetko vybavuju mamce. Saty este nemam. Prave to ma znervoznuje najviac, lebo letime domov len tyzden a pol pred svadbou. Dufam, ze na seba nieco najdem.Kludne mozes prist pozriet ;-) . A po svadbe dam nejake fotecky aj na tuto stranku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mimus. Obdivujem Tvoje nervy, ked este nemas saty a svadba je ozaj coskoro. Ja by som uz mala hysteriu! x-) Velmi rada pridem mrknut, aj Ta oslovim, ak uvidim, ze budes poblizku. Chod sa urcite pozriet do salonu Gabriela, pani ma velmi pekne saty. Ja budem v MI cely tyzden, tiez si chcem obehat salony a popozerat ponuku siat, rezervovat miesto svadby. Zijem v Bratislave, takze poznam, ako je to vybavovat vsetko na dialku. Drzim Ti palce a nech to vsetko vyjde podla Vasich predstav!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte Kocky. Ako to pokracuje v Michalovciach? Ktora sa vydavala? Ktoru to este len caka? Ak by ste mali nejake postrehy a rady, sem s nimi. Ozvite sa!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj sylvia Som si vsimla, ze zhanas cokoladovu fontanu. Myslim, ze ju maju objednanu v cukrarni Iveria a na tvoj termin by uz mala byt. Skus sa tam zajst opytat.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mimus. Naozaj? Hm, to by bolo fajn, skocim sa tam opytat. Dakujem za info.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
Ahojte, pripájam sa k vašej debate, neviete ako je to so sálou v kaviarni Zlaty býk? Miesto na tancovanie, jedlo, výzdoba, cena ...atď?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
beltazor • Dnes o 19:04 Ahoj som v zahranici uz tri roky a nemam uz prehlad o tom co je doma. vedel by mi niekto poradit trosku vecsiu svadobnu salu v michalovciach,alebo aj na sirave?dakujem bambulkaa13 • Dnes o 20:01 ahoj... ja budem mať svadbu na Šírave, na hoteli Merkúr ale je viac sál, ktoé su vačšie... pre koľko ľudí to potrebuješ?
Odpovedať
dakujem.ja by som potrebovala asi tak pre 150 ludi. boli sme pozerat v duhe mama tam mala pedesiatku a mala 60 ludi a to bolo akurat keby ich bolo viac uz by nebolo kde tancovat.nera ten kamenec sa mi celkom pozdava snubenec je s okolia bratislavy tak to sa mi aj pozdava s tym ubytovanim.dakujem
Odpovedať
My sme tiež chceli mať pôvodnev Dúhe, a tiež budeme mať okolo 150 ľudí, ale toľko sa tam ani pri najlepšej vôli nezmestí, tak sme sa rozhodli pre ten Merkúr... V meste je ešte Zlatý Bažant, aj tam sa zmestí tolko ľudí, majú vynovené priestory a dobre tam varia, ale ubytovanie by si si musela zabezpečiť niekde inde... napr. v niektorom zo študentských domovov... ak chceš, poskytnem kontakt do IP :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahoj možete mi prosím poradit ohladom miestnosti miestnosti na malu svadbu cca 30 ludi v Michaloviach alebo širave ? ps: motel kamenec nemožem naj stranku kde by bola zobrazena aspon čast objektu ,,,, dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky ja budem mat svadbu v zlatom bazante je super je krasne prerobeny a je aj pre vela aj malo ludi a skupinu ja som si vybrala Piramidu je super podla mna jedna zmala fakt super skupina ale vsetko je na tebe tak sa dobre rozhodni
Odpovedať
Profilova fotka
@mirusik je tam super uz som tam bola na 2 svadbach a bolo super setko preto som si aj ja vbrala zlaty bazant
Odpovedať
orbitka 20 dˇakujem za odpoved ale o Bažante som vobec nepremyšlala a to už iba koli tomu že ho mam pod nosom ,,, skor sa mi jedna o niejaku miestnost na širave alebo vinne,. Každy tu pochvaluje motel Kamenec ale bohužial ich stranky su uplne mimo a davaju informacie zasadne o diskoteke a pod .
Odpovedať
Profilova fotka
u Zlatého býka, zvonku je to škarede ale vnútri je fakt pekne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, v bazante hore je naozaj fakt pekne, krasne priestory ale mne jedlo nechutilo. Predjedlo nic moc, druhe jedlo: maso tvrde a suche a potom co bolo vynikajuce bol teply bufet : ) A vela miesta na tancovanie, fajne : )
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
ahojte, v septembri plánujeme svadbu, no chceli by sme nejaký zámoček alebo kaštieľ alebo aspoň nejaký krajší hotel.. neviete o niečom za hranicami v Maďarsku? som s Trebišova.. ďakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte babenky, ja velmi odporucam svadbu v restauracii Idea Michalovce, akurat teraz v sobotu sme tam mali svadbu a boli sme velmi spokojní naozaj vsetci a skvelo tam varia, uplne vsetko bolo super a sme velmi radi, ze sme sa tak rozhodli, pretoze sa mi velmi nepacili priestory, ale ked to kvetinarka ozdobila, bolo to uzasne. Velmi velmi velmi neodporucam vobec zlaty bazant, uz to vobec nie je to, co byvalo, velmi sa pokazili a sú neseriózní, nespoľahliví a totalne zle varia. pa paaa
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?