Je v Trenčianskom kraji možnosť obradu a zároveň ubytovania pre 100 ľudí?

Som z Dca. Chceli by sme mať svadbu tak, aby sme mohli všetci prespať na rovnakom mieste, kde bude svadba, aby sa nemuseli riešiť šoféri, každý môže ísť spať, kedy chce atď... Problém je, že nás bude okolo 100, takže najmä s tým ubytkom je problém. Chceme niečo pekné, romantické.. Hotel Elizabeth je asi dosť drahý, Chateu Mignon v Dca zase kapacitne malý rovnako aj Parkhotel na Baračke v Trenčianskych Tepliciach a na Most slávy som počula dosť negatívnych recenzií... Máte nejaké iné návrhy?
Odpovedať
Oliwa medzi Teplou a Teplicami, alebo Vršatec - tiež sme hľadali také niečo ako ty
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat v Kúpeľnej dvorane , zmestí sa tam viac ako 100 ľudí a kedže budeme mat dosť ľudí z UK tak sa tam pekne po hoteloch ubytuju :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň želám z Hotela Elizabeth****, dovolil by som si reagovať na príspevok, respektíve otázku ohľadom usporiadania svadby podľa uvedených kritérií, tak ako uviedla SANDALFON. Samozrejme v Hoteli Elizabeth vieme usporiadať hostinu pre takýto počet osôb a zároveň ich aj komfortne ubytovať. Je zbytočné mať predsudky, že sme hotel drahý a nedostupný... Sme taktiež oficiálne uznaným obradným miestom, takže celú svadbu viete mať u nás pod jednou strechou. Doporučujem nechať si vypracovať cenovú ponuku, aby ste sa presvedčili,že sa snažíme byť naozaj hotelom pre všetkých. Prajem krásny deň. S pozdravom Michal Bezák - svadobný koordinátor.
Odpovedať
Hotel Elizabeth - veľmi pekný, boli sme sa tam tiež pozrieť, ale: - sála nič moc, chýba mi tam slávnostnejší ráz, napr. biele závesy, alebo podobne /ale s tým by sme sa boli zmierili - hoci na svadbe nechceme nejak šetriť, ale absolútne sa nedalo dohodnúť, pritom pri 100 ľuďoch niečo zarobia, ale v podstate okrem zákuskov nám nedovolili nič doniesť
Odpovedať
@katkaneil tam je to parádne - dýcha to noblesou - teda v Kúpeľnej dvorane
Odpovedať
Profilova fotka
@veja2604 tak to som rada , ze sa ti Kupelna dvorana paci :-). My sme tiez boli v hotel Elizabeth. Pekny hotel je to, no ale ta sala je ozaj nic moc, je to proste konferencna sala. Takze z celeho nasho okolia sa nam len Kupelna dvorana zdala najlepsia. Maju dobre sluzby, pomozu s cim sa da, co je dobre. Drzim palce, snad nieco najdete. :-)
Odpovedať
@katkaneil takže na Elizabeth máme rovnaký názor
Odpovedať
Profilova fotka
@veja2604 a kedy planujete svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den prajem, Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby s prihliadnutím na Váš finančný rozpočet. Akceptujeme, prinesenie si vlastných zákuskov, alko a nealko nápojov. Naše zariadenie je ideálne pre svadbu do 130 hostí. Ubytovanie vlastné nemáme, ale vieme Vám subdodávateľsky zabezpečiť v bezprostrednej blízkosti za zvýhodnené ceny, Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu! Pre predstavu Vám preposielame video zo svadby kde bolo 130 hostí. www.facebook.com/photo.php?v=10200843... Bližšie info nájdete aj na našej facebookovej stránke. Pekny den prajem
Odpovedať
@katkaneil október, ale už máme od septembra zajednané na vršatci
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?