Internát na Werferovej v Košiciach

Ahojte. Mate skusenosti so svadbami na stredoskolskom internate Antona Garbana na Werferovej v Kosiciach? Je to pri kruhovom objazde na Moldavskej. Robia sa tam vraj svadby, len neviem ci to vedia upravit dost pekne a ci dobre varia...
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 ahooj, ked mas malicku svadbu, tak ti to asi urobia v saloniku, ten je krasny :-) ked mas velku svadbu tak predpokladam ze v jedalni, miestnost velka, pekna, presvetlena, kucharky sikovne, akurat by som mala trosku obavy z podlahy, su tam kachlicky, tak aby sa to nesmykalo pri tanceni :-)
Odpovedať
@babika003 budeme mat 140 hosti, takze to urcite budeme mat v jedalni. A bola si tam na svadbe niekomu? No podlaha moze byt problem... Ale tak budeme si davat pozor, no :D
Odpovedať
Ja tam chodievam na plesy a pdlaha je v pohode. Jedlo je tiež chutné. S výzdobou neviem, lebo tú si robia organizátori plesu sami.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tam byvala 4 roky, tak som vela krat videla jak to mali pripravene..no netusim ci tú vyzdobu pripravuje internat, alebo budes musiet sama..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte dievčence....aj ja by som rada počula viac info o svadbe na werwerovej :) mame zatial rezervované inde, ale podla obrazkov je to tam krajšie, len neviem či pri tancovaní nebude plnka na parkete...budem mat cca 100 ludí.
Odpovedať
Profilova fotka
@samanta333 neviem si to predstavit, či je to dostatočne velky priestor pre 100 ludí.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem si to predstavit, či je to dostatočne velky priestor pre 100 ludí.
Odpovedať
Profilova fotka
@samanta333 Dobrý deň, ak môžem tak prispejem. Bola som si sálu pozrieť osobne nakoľko tam budeme realizovať výzdobu v máji. Svadba bude pre 140 hostí a kľudne tam vojdu. Takže pre 100 hostí je to dobré a aj veľa miesta Vám tam zostane. Čo sa týka jedla, vraj tam varia veľmi dobre- nechutnala som, len čo som počula. :)
Odpovedať
Minuly vikend som tam spala akurat tam mali svadbu tusim , prostredie je ako v skolskej jedalni na zemi kachlicky pred miestnostou mali banketove stoly a napoje, ak mas vela ludi a chces usetrit tak sa to da...len sa priprav ze ti tam budu behat aj cudzi ludia kotrí budu ubytovany na internate...
Odpovedať
Profilova fotka
@ossr tak nech zopár ich tam pobehuje, ved predsa každý je zvedavý, len nech mi nebehajú po sále :D a nech ich tam nebude kopa pred sálou :) a ešte sa chcem opýtať aký je stav záchodov ?
Odpovedať
co sa týka záchodou ti neviem poradit skus tam zajst osobne a pokukat si to...a myslim ze nikto sa ti tam neodvazil ist do sali dnu aj ked nas to lakalo ist si zatancovat isli sme spat na izbu aj ked sme sa velmi nevyspali :-))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?