Interhotel Družba Michalovce

Ahojte nevestičky! Uvažujem o svadbe v Interhoteli Družba v Michalovciach. Chcela by som sa opýtať, či niektorá z vás nemala svadbu práve tam. Rada by som videla fotografie z výzdoby (na stránke ich majú málinko) a taktiež cenu jedného menu, tiež by som chcela vedieť, ako varia a či ste boli celkovo spokojné. Ďakujem vopred za odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam sice svadbu nemala ani nebudem mat, ale boli sme tam asi pred dvoma rokmi na svadbe kamaratovi. S cenami a fotkami ti nepomozem, ale aspon zhodnodtim moje pocity. Svadba tam bola nadherna, vyzdoba krasna, mali okruhle stoly aj tie vysoke vazy, co sa mne velmi paci. A celkove prostredie velmi pekne. Kuchyna bola tiez dobra, uz si nepamatam jednotlive jedla, ale viem ze mali klasicke 3-chodove menu a potom svedske stoly. Najlepsie je, ak tam zajdete a priamo sa spytas na vsetko. To je najlepsie.
Odpovedať
Profilova fotka
Taktiez mozem odporucit. Hravam tam akcie... velmi pekne pripravena miestnost a super jedlo.
Odpovedať
@zuzula777 Ahoj, ja tam budem mat svadbu 1 juna, takze ak chvilku pockas budu aj fotky, varia tam vyborne, cena menu je na osobu od 21 do 25 eur maximum za osobu. + plati sa 300 eur casnikom a kucharom. Za prenajom saly sa neplati nic. K dispozicii mas od piatku chladiace skrine do nedele do obedu. V cene je aj jedna izba kde si mozes zlozit saty aj tam prespat. Mas k dispozicii strazene parkovisko. Mozes si vybrat z dvoch sal, su v jednej okruhle stoly (tam budem mat ja) a v druhej dlhe stoly. Nic ine mi momentalne nenapada, keby nieco pis do spravy. :-D
Odpovedať
@kexik218 juuj ďakujem :) ja to zatiaľ mám ešte ďaleko, ale chcem mať s rodičmi aspoň akú-takú cenovú predstavu, tak ďakujem veľmi pekne :) budem sa tešiť na fotky :)
Odpovedať
Ahoj, boli sme na svadbe v Druzbe, vsetko ok. Kamoska mala svadbu v aprili v hoteli Mousson, tiez si to velmi chvalila. Vraj vyborne menu a personal. x-) Cenovo su vraj prijatelny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?