Hotel Premium v Bratislave - skúsenosti

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte nejaké skúsenosti s hotelom Premium v BA, či už vlastné alebo aj ako hosť. Celkom sa nám to pozdáva, ale referencií na tento hotel je veľmi málo.. Vopred ďakujem :-)
Odpovedať
My tiez zvazujeme- podarilo sa ti zohnat nejake referencie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme nad ním tiež rozmýšľali, ale pre nás je maličky :( inak krásne miesto a aj keď som sa rozprávala s prevádzkarom, tak veľmi ústretový človek.....ale bohužial ani mne sa nepodarilo zistiť nejaké infošky ohľadom už konanej svadby :/
Odpovedať
pred tyzdnom som tam bola :) Hotel nadherny, sala prijemna, personal ochotny, a podla vsetkeho si ho aj vyberieme. Konecne som aspon v nejakom hoteli dostala komplexne informacie, ostatne hotely ma tak neprevedcili svojim pristupom a cenou :( Odporucila mi ho moja velmi dobra kamaratka, ktora tam mala svadbu minuly rok - bola velmi spokojna. To je dalsi dovod, preco nevaham.
Odpovedať
@fowi a kolko planujete hosti? ze na aky pocet je uz malicky..
Odpovedať
Profilova fotka
tak 60+ nejake deti a tie zaplnia aj daleko vacsi priestor :D podla mna ta miestnost je vhodna tak okolo 40 ludi aby bol aj tanecny parket obstojny....i ked ujo tvrdil ze 70 ludi uz mali svadbu....nam sa to zdalo velmi malicke...
Odpovedať
nas bude 54+6deti..tiez mam strach,ze sa budeme tlacit,ale cena a pristup sa mi velice lubia,uvidime po obhliadke..
Odpovedať
@fowi Ake dalsie priestory zistujete? Alebo uz mate vybraty?
Odpovedať
Profilova fotka
este sa nam pacilo Retro v Ruzinove a nakoniec sme vybrali Slimak
Odpovedať
nooo, ta kamaratka tam mala 70 ludi a ja budem mat 60. Take pocty vraj bezne mavaju a hlavne ta kamoska…je mi referenciou, ona je hakliva na taketo veci. Zaroven tych 70 ludi je strop. A parket - ved vezmite si male bratislavske diskoteky, malinky priestor a 500 ludi na nom. To sa zda, nam to urcite bude stacit a zaroven, nikdy netancuju vsetci. A hadik sa robi aj pomedzi stoly, resp. po celom hoteli ;-) To by som sa nebala. Lepsie byt pokope a dostupna kazdemu, ako byt strateni v obrovskom priestore. Mne prave vyhovuje tiez ten pristup a "teplost" priestorov, neviem to lepsie popisat :-)
Odpovedať
@fowi Retro v Ruzinove je aj hotel? ci len restika? a Slimak tak isto?
Odpovedať
Profilova fotka
@fionka13 Retro je iba restika, ale velmi pekna, pomerne nova, cenovo to nevychadza zle ale mne sa tam nepacili take tmavo zelene stlpy http://www.restauraciaretro.sk/fotoga... inak je velmi krasne spravena...a Slimak je tiez len restika, ma kruhovy podorys co sa nam velmi pacilo a svetlo sa da nastavit hocaka farba co posobi tiez velmi zaujimavo, pekne to tam vyzera a cenovo uplne parada! Jedine co mi vadi je, ze je to cele presklenne a okolo su vyklady ale ked sa to dobre nasvieti, tak to bude fajn :)
Odpovedať
@fowi No Retro som videla a vyzeralo to super, len problem s ubytkom mame :( ze kam potom s hostami a kde prespime my :D tak sme to zatial odstavili na druhu kolaj :( dakujem za info :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fionka13 my sme sa rozhodli kamaratov po kamosoch rozhodit, nakolko drahy je od MT a teda dost ludi budeme mat odtial a vyslo by to riadne vela....co sme sa pytali, nemaju s tym problem, takze mladych rozhodime takto a ubytovat ideme len tak ze rodicov a krstnych a tak....ale ak najdes nieco sikovne za fajn cenu, poprosim ta daj mi echo :)
Odpovedať
@sara22 prepac ze az tearz odpisujem, nejako som si nevsimla, ze mi niekto odpisal :) referencie som sice nezohnala, ale velmi sa mi to tam pacilo, tak sme si to tam rezervovali :) @viki_nka aj mne sa tam velmi pacil ten parket, naco zbytocne velky, aby tam boli potom ludia strateni.. Hned som spokojnejsia, ked mam aspon nejaku referenciu :)
Odpovedať
lucinuska1234 no vidis, super, tesim sa s tebou ;-) A vlastne aj ja sama za seba :-) Nemenila by som.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?