Hotel Prémium v Bratislave - skúsenosti

Ahojte kocky, rada by som sa opytala, ci mate niektora skusenosti s hotelom Premium? Termin, ktory nam vyhovuje maju este volny, pani manazerka bola mila a ochotna ale rada by som aj nejake referencie alebo skusenosti od vas ;-) ;-) ;-) ;-) dakujem Laura
Odpovedať
ahoj, my sme tam mali vlani svadbu a mozem urcite odporucat, fakt velmi prijemny hotel, aj pristup personalu...sala taka stredne velka, kompaktny priestor, ze sme sa vsetci spolu dobre zabavili...a jedlo vynikajuuuuuuce mnam, mali sme myslim bravcovu panenku a velmi chutilo, odvtedy sme tam uz mali 2 male oslavy - vyborne varia...skus mrknut ich stranku
Odpovedať
@laurinka1011 My tam budeme mat svadbu v juni, tak som zvedava, tiez som nenasla skoro ziadne referencie :) Minulu nedelu tam mali akurat ochutnavku svadobneho menu a ukazku vyzdoby, bola si pozriet?
Odpovedať
ahoj, nebola som...a ake to bolo? chutilo vam jedlo? uz sme sa asi rozhodli, ze to tam potvrdime, lebo ponuka sa nam velmi paci, cena vyzera dobre aj sala sa nam pacila...my budeme mat tak 50 osob a to je tak akurat na ten priestor si myslim...
Odpovedať
@laurinka1011 Co sa tyka jedla, bolo to celkom chutne, ale neboli sme z toho ohromeni ze wau, vyberieme si z tade menu 2, myslim, ze stazovat sa nikto nebude :) Trochu nas sklamala ta ukazka vyzdoby, povodne sme chceli biele navleky+zlate masle, ale spominana zlata farba bola na zivo oranzovo-medena, ale nakoniec sme si tam vo vedlajsej miestnosti vsimli zlate navleky, tak budeme mat nastastie tie, nazivo boli pekne, lebo uz som bola "naladena" na zlatu vyzdobu :D
Odpovedať
Ahoj, aj my tam budeme mať svadbu - 26.04.2014. Naše doterajšie skúsenosti: Mala som tam teraz vo februári malú narodeninovú oslavu s mojou rodinou. Jedlo všetkým chutilo, časník nás obletoval, akoby sme boli nejakí v.i.p. :-) Pred tým sme tam boli minulý rok na večeru so svokrovcami. Varia fakt super! Skúste tam skočiť niekedy na jedlo :-) Boli sme aj na ich mini svadobnej výstave. Ochutnali sme slepačiu polievku, aj predlo - lososa, chutilo :-) Tiež sme sa rozhodli pre to panenkové menu. Pani manažerka Lucia, čo má na starosti svadby je veľmi milá a ústretová. Ceny sú na BA super. A boli sme u nich aj vo wellnesse, veľká spokojnosť, oddýchli sme si a navyše ho budú teraz rekonštruovať, čo je super. :-) Určite sa tam radi vrátime. Teraz dúfam, že aj svadba nám dopadne k spokojnosti :-) A aby to nevyzeralo na platenú reklamu z mojej strany - jediné, čo by mohlo byť lepšie je sála, je taká priemerná, taká skôr na školenie, ako na svadbu, ale náš DJ mi slúbil, že ju pekne nasvieti a nebude vyzerať tak strešne stroho. Výzdobu robia peknú a na farbe sa dá samozrejme dohodnúť, takže si poriešime už len kvety a mám po starosti. Dúfam, že som pomohla...držím palce ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Baby neviete mi napísať orientačnú cenu za svadbu v hoteli prémium? dakujem
Odpovedať
@moncinkas orientacnu cenu coho? tak ako pisu na stranke, 33eur/osobu, napoje podla toho, ci budete brat od nich alebo chcete svoje, ak chcete svoje vino, tak 2 eura na osobu to bude naviac, ak chcete svoje tvrde, tak dalsie 2 eura naviac, cize to bude 37eur/osobu (my to tak mame), nealko mozes tak dat tiez, ale to tam maju v dobrych cenach :) a ostatne veci tykajuce sa svadby s hotelom nesuvisia :)
Odpovedať
Profilova fotka
aha super toto s tým pitím som tam nikde nanasla. a tiež som nevedela či sa platí aj prenájom miestnosti alebo to je ,,zahrnuté" v tých 33€. (a nevieš či to tam majú tak, že po napr. polnoci sa platí každá daľšia hodina extra?)
Odpovedať
@moncinkas no hej, s tym pitim to tam nemaju, to nam povedali pri osobnom stretnuti, ale stale sa to super oplati :) urcite je to velka vyhoda :) ano maju to tak, ze tusim po 23:00 sa plati 30 eur za kazdu hodinu.. ale uz za prenajom miestnosti sa neplati :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
@romy007 ahoj, prosim ta, kolko ste mali hosti? Sme sa objednali na stretko do hotela, mame mat do 60 ludi, ale to uz aj s dj a fotografom..budeme mat cca 20 deti.. tak neviem, ci tam je dostatok priestoru.
Odpovedať
@brkabra ahoj, mali sme 40 ludi vseho vsudy a bolo to natesno. Myslim, ze by ste sa nemali kde pohnut pri 60 hostoch a navyse my sme s ich pristupom k niektorym veciam boli dost sklamaní, takže asi by som sa este poobzerala po dacom inom...nechcem byť zlá, ale ak by som planovala znova, asi by som uz k nim nesla. Ale vsak chodte na stretko, pozrite a spravte si vlastný názor...držím palce, aby ste boli spokojní ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@brkabra Skus hotel Medium, kusok of Premium, maju vacsi priestor, a aj velmi dobre usporiadany... Bola som na svadbe v jednom aj druhom, a Premium pre 60 ludi si naozaj neviem prilis predstavit..
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinuska1234 ahoj, vy ste mali kolko hosti? Stale vaham, mame mat tak cca 55 hosti. Premium sa mi velmi paci. Ako si bola spokojna s priestorom, dalo sa tancovat? Podla mna je to akurat, a pre deti, vedia spravit aj detsky kutik vedla saly, kde sa mozu pohrat alebo aj rozpravky pozriet.
Odpovedať
@laurinka1011 ahoj, mali sme cca 45 hosti, priestor idealny, parket akurat velky prectake mnoztvo ludi. Deti sme tam ziadne nemali, ale myslim ze by to tam fajn spravili. My sme boli velmi spokojni, uz to je vyse 3,5 roka ale nelutujeme ze sme to mali tam :)
Odpovedať
Ahojte, bola som sa dnes v Premium informovat na termin 5.5.18, ale zial uz ho maju obsadeny, niekym inym....maju ine terminy v aprili a maji volne, tak zvazujeme, bo pani managerka bola velmi mila a aj priestor sa nam pozdava + na urade nam dali viac moznosti terminu. My planujeme 45-50 hosti.Celkom sa mi paci, ze si mozeme priniest aj vlastne napoje vsetky a aj parkovanie pre hosti, bo mi nechceme objednavat autobus.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?