Hotel Mýto pod Ďumbierom. Je vhodný na svadbu?

Zdravim vsetkych, nemate nahodou niekoto skusenosti so svadbou v hotely Myto pod Dumbierom alebo neplanujete tam niekto svadbu???
Odpovedať
1
2
Ahoj lucinek1,my tam planujeme svadbu, zijeme momentalne v irsku, ale teraz v januari ideme na dovolenku domov a chceme zajednat termin svadby,zrejme na septembr, a chceme vidiet a dohodnut sa aj v spominanom hoteli, nakolko mame dobre odporucania ohladom svadobnej hostiny v tomto hoteli, a videli sme aj video a vraj aj jedlo bolo vyborne,tak uvidime.Dam ti vediet, co vybavime ked sa vratime z dovolenky zaciatkom februara :-)
Odpovedať
Ahojte kocky, my chystame svadbu tento rok a minuly rok na jesen som na Myto volala a povedali mi, ze svadby buduci rok (2008) nerobia...tak sme museli zarezervovat nieco ine....ale mozno sa to uz zmenilo...dajte mi vediet...
Odpovedať
ahoj marikaa, tak zavolam tam a uvidim, ak to tak bude,tak potom neviem, kde bude ta hostina. Dam ti urcite vediet. :-(
Odpovedať
ok daj mi vediet...inak teraz kukam na ich www stranku, je zmenena tak mozno maju uz aj novy management...ale bolo by super, keby svadby robili...ale daj mi urcite vediet...mne sa to tam straaaaasne paci...
Odpovedať
ahoj marikaa, ved aj mne sa tam strastne paci, ak sa mozem spytat kedy mas ten velky den a kde mas zajednanu hostinu?
Odpovedať
4.10.2008 a zatial mame zarezervovanu velku banketovu miestnost v hoteli Dumbier v Brezne....a vy? odkial vlastne si? z Bystrice?
Odpovedať
Ja som z Brusna, momentalne vsak z irska a svadbu planujeme na september 2008, len to este musime dohodnut teraz v januari ked pojdeme na dovolenku, ak sa nepodari to Myto, tak musim uvazovat nad niecim inym,len aby to zas nebolo velmi daleko mozno nieco v Bystrici. ;-)
Odpovedať
no my chceme ist do Brusna do kupelov po svadbe :-))))) a tiez sme momentalne v UK :-)))))) takze vsetko vybavujeme na dialku....
Odpovedať
iank ja moc BB region nepoznam, takze ti s miestom asi neporadim...to by ti skor vedel moj drahy....inak my sme povodne chceli este aj hotel Partizan na Taloch ale odtial mi poslali taku cenovu ponuku, ze som skoro odpadla...to bolo aj na nase UK platy prilis drahe...
Odpovedať
este viem, ze byvaju svadby v Hoteli Stupka, je to tam niekde pri Taloch...draheho sesternica tam mala svadbu....
Odpovedať
tak to si ani nechcem predstavit tu sumu, skusim pozriet ten hotel stupka, este som uvazovala nad sachtickami,ten velmi chvalia, nechceme vsak minut vela penazi, kedze sa uz chceme vratit na slovensko a nepracovat dalsie roky tu v irsku ,len kvoli svadbe.
Odpovedať
no len jedlo BEZ NAPOJOV vychadzalo okolo nieco cez 100 tisic...dokopy by nas vysla hostina + ubytovanie pre moju rodinu viac ako pol miliona a to nepocitam saty, kvety, ozdoby atd....strasneee, fakt neviem kto by si to tam mohol dovolit...o Sachtickach som tiez pocula ale neviem kde to je....kde ste v Irsku v Dubline?
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak to nemyslia vazne, na tie slovenske platy kto by si to mohol dovolit?sachticky su pri Bystrici je tam aj lyziarsky vlek je to taky rodinny horsky hotel, pozerala som ich stranku celkom sa mi to pozdava, najma ta koliba. Sme v takom malom mestecku Kenmare asi 4 hodiny cesty autom z dublinu. A ty kde v UK pracujes a zijes? :-)
Odpovedať
my sme v Londyne :-( Idem kuknut tie Sachticky ale pre nas by to bolo asi dost daleko....
Odpovedať
za kuknutie nic nedas mne sa to celkom pozdava, ale asi to bude daleko z Brezna, teraz ma napadlo. ze niekto na tejto stranke mal svadbu v Osrbli,ale uz si nepamatam, meno toho hotela, ale tiez si ho neveste velmi chvalila. :-)
Odpovedať
Rozhodla som sa, ze zajtra zavolam do hotela Myto a uvidim, co mi povedia, a potom budem vymyslat kde, ale na druhe miesto by som dala tu Sachticku ale aj ten hotel stupy na Taloch nevyzera zle, tazke rozhodovanie, bude to samozrejme zavisiet aj na cene.A dlho si uz v UK?
Odpovedať
v Osrbli som nasla len hotel Biatlon ale tam sa mi to nepaci...inak dobry a pekny hotel je aj na Rohoznej ale pre Vas mozno trosku daleko...povodne sme tam mali mat svadbu ale zistili sme, ze tam nemaju dostatok izieb na ubytovanie mojej rodiny :-S
Odpovedať
Tak to su same komplikacie, a odkial zo Slovenska pochadzas?A najhorsie je vybavovat vsetko na dialku :-(
Odpovedať
ja som z TN, takze musime ubytovat celu moju rodinu + nejakych kamaratov asi 40 ludi...inak na dialku vybavovat je to fakt fuska...my ideme domov najblizsie az po Velkej noci na tyzden tak sa chystame vybavit co najviac...zatial mam rezervovany len hotel a fotografku....kedy vlastne planujete svadbu?
Odpovedať
no som tu 2 roky a este tak asi 2 roky tu budeme a ty?
Odpovedať
My planujeme svadbu 6.9.2008, len este nemame zajednane nic, ani len ten termin na fare. Ideme domov teraz 19.januara na 2 tyzdne, a pokusime sa zariadit co sa da. My to mame o to lajsie, ze koncom maja uz chceme prist domov na trvalo alebo aspon na dlhsie ako na 2 tyzdne. Tak to ta caka ubehany tyzden ziadna dovolenka ;-) ,to poznam a niekedy ma to unavuje,ale co uz.
Odpovedať
no tie ubehane dovolenky poznam :-D ale tak ked sa planujete vratit tak vsetko vybavis az po navrate, hlavne treba rezervovat miesto a matriku resp. kostol....
Odpovedať
To je pravda, preto sa nechcem nejako stresovat, ale este musim vybavit kopu inych veci ohladne bytu, takze tak ci tak mam tazku hlavu, ale to sa zvladne. Teraz ma napadlo, ze kamoska mala svadbu v juli,a mala tiez vela cezpolnych hosti a ubytovala ich inde nie v hoteli kde bola svadba, tak ju to vyslo lacnejsie a asi ani hotel nemal taku kapacitu :-)
Odpovedať
no ja som zatial s tym co som nasla spokojna, maju dostatocnu ubytovaciu kapacitu a aj velku salu (mu sme taka tanecna rodina) a hlavne za rozumne ceny....takze tak...ale to Myto ma za zaciatku stvalo, ze to nevyslo...
Odpovedať
som rada, ze si nasla dobru nahradu za Myto, aj mna to stve,lebo som si uz predstavovala ako tam mame svadbu, aj moja rodina rada tancuje,tak nas cakaju vesele svadby :-)
Odpovedať
no ved uvidis zajtra, mozno sa to fakt uz zmenilo, ja som tam volala minuly rok v septembri....ved daj zajtra vediet...
Odpovedať
to urcite napisem ako to dopadlo, aby si aj ty vedela ako sa maju veci v novom roku. ;-)
Odpovedať
ok...idem uz spat...tak dobru noc
Odpovedať
dobru noc
Odpovedať
Ahojte, tak ja som z BB ale momentalne z Oxfordu GB, tak ze tiez planujem svadbu na dialku. Musim ist akurat do prace ale urcite sa ozvem vecer. Som rada ze som nasla niekoho kto by chcel tiez svadbu v hotely myto. ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?