Mali ste svadbu v hoteli Maratón v Košiciach?

Profilova fotka
Ahojte dievcata, mate niektora skusenosti s novym hotelom Maraton v KE? Ja som zatial iba rozpravala s prevadzkarom a vyzeral byt celkom korektny. Aj ceny sa mi zdaju celkom OK. Najde sa tu niektora, ktora tam uz mala aj svadbu a dala by mi nejake referencie? Cawteeee :-)
Odpovedať
Ahooj..a prosim Ta,ake tam maju ceny?a kapacita?:) aj ja hladam miesto v KE..:)
Odpovedať
Profilova fotka
Kapacita je do 60 ludi, ale tak 50 je akurat, aby sa ludia netlacili. Za salu sa plati 165 EUR do 03:00, Maju korkovne za kazdu otvorenu flasu alkoholu 1 EUR, a menu od 35 EUR a potom si mozes doniest vlastne kolace, slane a tak... A po 10:00 sa plati 7 EUR za kazdeho casnika a kuchara. Myslim, ze z poplatkov je to vsetko... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A kedy mate termin?
Odpovedať
Chceli by sme 26.6 ..len je tam maly hacik,ze sestra,ktoru by sme chceli za svedka bude mat 18 rokov az 2.7 tak neviem ci to neprelozime o tyzden..alebo tak.. hmm..no,my by sme checli mat tak 40-45 ludi ..ale ta cena sa mi zda vela..:( co je tam v cene vsetko?ake je menu?aj teply ,studeny bufet?vyzdoba..prestieranie..a take veci? pozerali ste aj ine priestory v KE? ja som pocula este ze v Lagune v Jumbe je pekne a lacno..musime este tam ist pozriet..dufala som,ze do 30 eur sa na hlavu vojdeme..
Odpovedať
Profilova fotka
Ked mi das email, tak ti poslem cennik aj menu, co mi poslal prevadzkar. Pozerala som zatial iba na nete ine priestory, Lagunu som nepozerala... tiez dobry napad. My mame 21.5. a tiez nas bude okolo 40 ludi...
Odpovedať
arcaneaa@gmail.com dakujem Ti:)
Odpovedať
Profilova fotka
No to sa tu nenajde nikto, kto by mi poradil??? :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
No ako nevesticky, ziadna tam nemala svadbu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?