Hotel Majolika v Modre. Mali ste tam svadbu?

Ahojte, rada by som sa spytala, ci ma niekto skusenosti so svadbou v tomto novom hoteli. Bol otvoreny len v septembri 2008, ale vo fotkach maju aj vyzdobu saly. Vyzera to velmi pekne, avsak dost draho. Mal tam niekto svadbu? V akych cenach sa asi pohybuju na osobu? Dakujem.
Odpovedať
1
2
Naozaj nema nikto ziadnu skusenost? Ani tam nebol na veceri, alebo nejakom skoleni, konferencii? Vdaka!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, akurat ja som si ten hotel tiez vsimla ako velmi pekny na svadbu a ak mi splnia jednu podmienku, tak by som tam rada mala hostinu....mali ustretovy pristup, ked som sa informovala, ako to u nich chodi s vybavenim - dohodni stretko s prevadzkarkou, nech Ta povodi, spravi kalkulaciu....ja som tam este nebola, ale velmi sa mi to paci, napr. tie stolicky nepotrebuju ziadne dalsie masle a ine prkotinky na vyzdobu, lebo su nadherne...cenu neviem ako presne rataju, ale za prenajom restauracie je nejakych 5tis. na den a veceru som ratala na osobu - bez napojov cca 1tis. Sk (este mi to nemysli v EUR :))
Odpovedať
dakujem linduss za odpoved. Mne sa to tam tiez paci /teda skor mojej sestre o ktoru sa jedna/, tak uvidime. Asi bude musiet ist za prevadzkarkou, pravdepodobne tam este nemali vela svadieb.... A ako si si to ratala na osobu? Podla toho ich cennika na stranke?
Odpovedať
Profilova fotka
Jo, ratala som tak od brucha, ze chcem predjedlo, polievku a nejake hlavne jedlo + salaty spolocne. Potom v noci nejake misy, ale to neviem ako ratat....tak som to zaokruhlila. No chystam sa tam zajst v najblizsej dobe a mozem dat info :)
Odpovedať
ahojte, chcela by som vas na zaklade svojej osobnej skusenosti varovat. mali sme rezervovanu salu na maj 2009 ale este v decembri sme to museli zrusit a presunut sa inam. miestnost je fakt uzasna a aj ostatne priestory (vratane svadobneho apartmanu su super) ale ked sa moja skorosvokra infomrovala na tento hotel (ona je z modry), tak jej ho absolutne neodporucali (ludia co sa tam uz svadbili). vo svadobny den niektore dohody uz neplatia a co je najhorsie, vraj hostia su hladni, pretoze su male porcie a ceny nie su prave najnizsie. osobne som bola dohodnuta s pani prevadzarkou na tom co si mozme doniest ale po mesiaci uz veci boli trosku inak a vsetko by sme museli brat od nich. taktiez chceli zalohu bez akehokolvek dokladu (napr. zmluva). celkovo by som pristup zo strany prevadzkarky hodnotila ako znacne neprofesionalny :-p
Odpovedať
jeanna... tak to si ma velmi nepotesila :-| A preco ste to v tom decembri museli zrusit? Je to inac zvlastne, ze ti nedaju ziadny doklad, a zalohu by chceli ]-(
Odpovedať
v decembri sme to rusili a hladali nieco serioznejsie, pretoze sme mali velmi "culu" komunikaciu s pani prevadzkarkou a chceli sme prave zaplatit zalohu este v SKK. ale nakoniec sme si povedali, ze v okoli je dost peknych (a zistili sme ze aj lacnejsich) podnikov na urovni, kde sa nemusime bat, ze svadobny den sa skonci trosku sokom pri plateni. tiez si moja skorosvokra zistovala co je pani prevadzkarka zac, ked podnik takto vedie a informacie od internych zamestnancov neboli prave povzbudive. kazdopadne, rozhodnutie je na kazdej z nas .. ;-)
Odpovedať
fuuuuuu.... praveze velmi vela toho v okoli Modry na urovni nieje.... Vlastne tri hviezdicky alebo podobne, je len v Pezinku tusim.... a to je uz poobsadzovane :-(
Odpovedať
sincerity, o trnave ste neuvazovali? tam by sa asi nieco naslo.
Odpovedať
Profilova fotka
Fuha, akoze dost blbe...no poprosila som kamosku z Modry, nech to tam ide omrknut, ale tak na toto dojdes fakt iba realnou skusenostou...
Odpovedať
vivere.... no sestra je z Modry a myslim, ze o Trnave neuvazovali. Skor by chceli nieco blizsie, najlepsie priamo v Modre, kvoli obradu a preprave hosti. linduss... veru, zatial sa ale neozval nikto kto by tam mal skutocne svadbu. A ty si z BA a chcela by si svadbu v Modre?
Odpovedať
sincerity, a bini v senkviciach?
Odpovedať
Článok sa načítava...
vivere.... bini je sice krasne, aj ceny ok, ale hotel majolika je predsa vyssi standard a myslim, ze by sa do Bini asi ani nevosli. Ale v kazdom pripade viem, ze to zatial nezavrhli....
Odpovedať
aj som si myslela, kedze sa orientovali na hotel, len mi to zislo na um ;-) nasi tam boli na oslave a pacil sa im priestor aj jedlo.
Odpovedať
my sme skusili galbov mlyn ...inak darmo mas 4* ked rano maju hostia pocit ze odchadzaju z tretej cenovej ;-) my sme povodne chceli majoliku preto, lebo priatel tam mal promociu a bolli sme spokojni. ale zvladnut obed pre 12 ludi a svadbu pre 45 ludi je asi rozdiel. ak ti mozem poradit, nepozeraj len na vnutorne priestory.
Odpovedať
no Galbov mlyn sa im tiez velmi paci a mali by tam ist pozriet v najblizsej dobe. Viem ze ani 3*** nie su zarukou spokojnosti a kvality. Osobne sme s manzelom mali svadbu v kulturnom dome, kde sme si vsetko zabezpecili sami a vsetci boli nadmieru spokojni. Lenze sestra s nastavajucim by chceli nieco ine. Preto sa pytam na skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
sincerity - jo, obaja sme z BA, ale ten hotel sa mi zapacil, Modru mam velmi rada - chodievali sme sem na take male tury do Karpat a celkovo som myslela, ze by to tam mohlo byt fajn...ale tiez som to porovnavala, ze ceny tam v Majolike a ceny tu v BA v dobrych restauraciach su v podstate rovnake...takze ak je kvalita onicom, resp. nedodrziavaju dohodu, tak kaslat na nich...
Odpovedať
hotel pod lipou v harmonii??
Odpovedať
linduss... veru, tiez mi par ludi povedalo, ktori tam boli na veceri, ze sluzby ako v Modre, a ceny ako v BA.... vivere... no tak o tom som este tusim ani nepocula, skusim pozriet!
Odpovedať
Profilova fotka
sincerity: tento hotel mi tiez kolegyna ukazovala, ze je to tam prijemne a v lete je k dispo aj bazen :o) podla fotiek izby take normalne, ale na prespanie staci...mne sa paci velka kryta terasa...
Odpovedať
vivere.... no pravdupovediac, som na stranke Hotela pod Lipou nenasla ziadne fotografie saly a pod. :-( lindus.... teraz o ktorom hoteli pises? Majolike ci pod Lipou?
Odpovedať
sincerity, videla som potom aj ja. jedna znama tam mala svadbu, tak som si myslela, ze tam nieco bude, ale nic :-(
Odpovedať
Profilova fotka
sincerity - tentokrat ten "pod lipou" :o) www.hotelpodlipou.sk
Odpovedať
linduss... vdaka uz som si ho nasla... ale ako som uz pisala vyssie, nevidim tam velmi foto saly a tak. Ale mam spravu, sestra boli vcera obzriet tu majoliku a velmi sa im pacia priestory. Uz maju aj cenovu ponuku a maju sa rozhodnut. linduss ... a ak sa mozem spytat, aku podmienku ti to maju splnit? Popripade posli IP.
Odpovedať
Profilova fotka
sincerity - takze segra sa rozhodla pre majoliku tak ci tak? no pravdu povediac, ja som trosku nervozna z toho, co tu bolo napisane...pocuj, ako vysla ta cenova ponuka? ak to teda nie je tajomstvo... :) inak ta podmienka sa tyka mojich milacikov, psov :) totiz, ked budeme vsetci na svadbe v modre, oni by museli byt velmi dlho sami doma a to neprichadza do uvahy. takze ak hostina, tak ma musia ubytovat aj s hafanmi.
Odpovedať
linduss.. tak to je dobre! A neni niekto kto by ich postrazil? No my mame tiez troch ale oni maju dvor, a dom bude strazit niekto takze nieje problem. Co sa tyka kalkulacie, neviem ci to sem mozem dat. Ale sestra sa uz zaregistrovala, takze pravdepodobne to napise ;-) Ked jej budem volat jej to spomeniem. Ale ked tak nad tym rozmyslam vyjde to na jednu osobu v priemere dost. Robili sme spolu aj taku kalkulaciu, ze aby bolo dost alka a nealka....
Odpovedať
linduss...prevadzkarka neposlala konkretne cenovu ponuku na moj pocet hosti, ale poslala co co stoji a ja so sestrou som si to hodila do Excelu a vyratala som si to na moj pocet hosti /uz aj s alkom a nealkom s dostatocnou rezervou kolko za to zaplatime/. Tie ceny ti mozem poslat na IP, alebo posli email a ja ti poslem ten Excel.
Odpovedať
Profilova fotka
sincerity - no ja stale nemam cas tam zbehnut, uvidim bud. tyzden - chcem to prejst osobne tiez, kym sa rozhodnem, ale pozeram sa aj po inych priestoroch...ale dakujem za info, ak ta mozem poprosit, posli mi pls IP, tie ceny, co vam dala prevadzkarka - ja som si to ratala cez ich cennik na webe a iba vecera ma vysla do 1000Sk na osobu....no s hafanmi je to tak, ze ich mame v byte a kazdy, komu by som ich zverila, bude dufam na svadbe...plus by som ich rada mala aj na zopar fotkach, takze chcem, aby boli s nami laxity - dakujem moc za pomoc, posli mi to prosim na lindusska@gmail.com
Odpovedať
linduss...tak som ti to poslala, prave dnes mi kamaratka spominala, ze jej znama tam mala svadbu a bola velmi spokojna...teda az na tie porcie, ale to bolo vraj jedine, co im trochu vadilo, ale kedze mali svedske stoly, tak to bolo ok :-)
Odpovedať
ahojte, mam svadbu v maji a mam rezervovany hotel majolika. Bola som vo vela priestoroch v Bratislave a Hotel Majolika ma ocaril - bol krasny, ako pisete, nebolo treba dodatocnu vyzdobu ako napriklad navleky na stolicky, bolio mili, ustretovi a bol isme ochutnat jedlo a boli sme spokojni. Najma pomer kvalita / cena, co sa o bratislavskych restauraciach a hoteloch neda povedat... Teraz pokracujeme v priprave a verim, ze budeme spokojni aj nadalej a nebudu nas cakat nejake "prekvapenia".
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?