Hotel Košice

Profilova fotka
Ahojte, mate niekto skusenosti s hotelom Košice na Moldavskej ul. v KE? Ďakujem....
Odpovedať
1
2
Ahoj, volá sa Privilage hotel, tiež si teraz s priateľom obkukávame sály, táto je fakt pekná, ale pre nás nevyhovujúca, máe cca100ludi a to je malé, ale pokial by si mala okolo 60, tak je to OK, možno aj 70. Cenovo su asi ako ine hotely v KE.
Odpovedať
@zolialucka myslim, ze @suzanne13 myslela Kosice Hotel, ktory je oproti v Optime - je to nova budova kde sidli aj Datacom
Odpovedať
Jáj :), tk o tomto hoteli som ešte nepočula :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fokuska @zolialucka Ahojte kocky, nie nemyslela som hotel Privilage pri kruhovom objazde na Moldavskej ul. ale presne oproti Optime vedla Datacomu ako pise fokuska :) je novy, otvoreny iba toto leto 2013. Ale dakujem vam, ze ste sa zapojili.
Odpovedať
Profilova fotka
@zolialucka V linku ktory poslala foluska ho mas,a robia tma velke svadby,leob kapacitne to splnaju a menu je ide od 32 eur/+1,50 navlek na osobu/stolicka.
Odpovedať
Profilova fotka
@zolialucka ahoj mna aj tak zaujalo miesto o ktorom pises mohla by si mi prosim napisat ake tam su ceny prosim ta;) vopred dakujem
Odpovedať
Hotel Privilige ked si hodiš na internet, maju pekne vypísané všetky podmienky a ceny. Nie je to najlacneší hotel ani najdrajší, jedlo si vybneráš sama zo všetkých jedál co maju, nemaju vytvorené baličky ako zvyknu mat inde. výzdoba je myslím základná ale da sa dohodnut, za sálu platíš sa mi zda po 2 v noci, asi 50eur za hodinu,a le uz si to tak nepamatam... treba kuknut na ich stránku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jasmina232 Cauko my sme v Privilege boli vcera a mala tam svadbu aj moja sestra ktorej som bola za svedka, ten hotel je lacny vzhladom na kvalitu sluzieb, velmi priblizne je to cca 30 eur na osobu. Priblizne preto, lebo vychadza v zavislosti od menu ktore si vyberies, ale da sa to nakombinovat pekne a este aj usetrit. Odporucam :))
Odpovedať
Profilova fotka
a co miestnos, sala ako to tam vyzera je v cene aj vyzdoba je to skor pre viac alebo menej ludi ? velmi oekne dakujem za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
@jasmina232 Teraz neviem na ktory si sa pytala, ale v Privilege tu som nasla nejake foto http://restaurant.privilege.sk/fotoga... http://www.mojasvadba.sk/catalog/vend... kapacita vraj 130 ludi ale ja to vidim tak skor do 90-100, a myslim ze v cene nie je vyzdoba. Ale tu cenu si vyskladas podla svadobneho menu, ale stale to vyjde tak cca na 30 eur.
Odpovedať
Profilova fotka
no ano myslela som privilege no uvidime co ako to vyjde je toho dost comby som chcela obehat ale to privilege zatial vedie len tie stlpy v miest osti my trtochu vadia ale to sa mozno zmeni ked to uvidim nazivo. ked nas bude menej moznosa stoli budu dat rozlozit inak aby sme na seba vsetci videli;) , znamena teda ak som dobre pochopila ze sala je zahrnuta v cene plati sa len po druhej hodine kazda zacata 50 e? inak vazne dakujem ze mi reagujes:) na stranke som to nenasla viem ze je to odvazne ale ak by si bola taka dobra mohla by si mi soolat s miesntosti nejake foto s vasej akcie na ip ? ak nie neva ale ti fotky su tam na stranke tak zvlastne no a ako dlho pred akciou ste rezervovali miesto ?
Odpovedať
Profilova fotka
V tom novom Hotely v Košiciach sme sa boli pozrieť s priateľom a vychádza to tam veľmi draho, platí sa za sálu zvášť za menu zvlášť, potom za personál a dokonca aj za "korkovné" výde to tam zbytočne draho
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
co je to korkovne ?
Odpovedať
Profilova fotka
@jasmina232 korkovne je poplatok za kazdu otvorenu vlastnu flasu v podniku. V hiltone je to 4e za tvrde a 2e za vino.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no odpadavam uz na com riesia biznis mam dost teda ...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte..mala som tam svadbu, kto chce bližšie info nech sa kľudne pýta:-)
Odpovedať
Prosim ta, ty si mala svadbu v tej novej alebo starej sale ? Boli ste spokojni ? Dakujem
Odpovedať
My sme sa tam boli pozrieť s priateľom, majú pekné, nové priestory. Vyzerá to tam veľmi luxusne. Akurát tam pripravovali svadobné stoly. Slečna, ktorá nás sprevádzala priestormi bola veľmi ústretová a milá. Podľa toho čo nám hovorila sa vedia prispôsobiť rôznym požiadavkám, k spokojnosti zákazníka. Ceny sú porovnateľné s inými hotelmi v Košiciach. Určite budeme nad týmto miesto uvažovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuziso1919 nona by zaujimalo info s prvej ruky boli sme v tom hoteli privilege a zatial mame len zakladne onfo vyzera to tam dobre ale nic nieje iste vsetko je financiach teda hlavne nie len o nich .. takze mna by zaujimali vsetky tvoje postrehy ohladom miesta tvojej svadby :)
Odpovedať
Ja som nemala svadbu v hoteli privilege,ale Košice hotel..ten je oproti optime,ten môžem len odporúčať
Odpovedať
@jasmina232 Ahojky, v tom hoteli privilge nevies aka kapacita? ked chcem aby aj parket aj hostia v jednej miestnosti?
Odpovedať
@kemyna my sme plánovali 120 ľudí a boli sme sa tam pýtať, lebo sme tam predtým neboli, len nám niekto poradil. A to teda pozeral, že to je veľa, mal pravdu. Myslím, že vravel 80-90 že je optimálne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kemyna no nam hovoril okolo sto ale tych 80- 90 v poho by mohlo byt parket nam tiez ukazoval kde bude a nevyzera to zle .. len trochu draho tam vychadza jedloale to som len pozerala ponuku co nam poslal a tam niesu uvedene vsetky jedla a vraj nieje problem zaradit aj s jedalneho listka ale aka je ich cena potom neviem zatial este toto neriesime
Odpovedať
My sme sa boli v piatok pozriet v Kosice Hoteli na tu staru aj novu salu a musim povedat, ze to tam vyzera naozaj pekne. Ta nova sice este nie je dokoncena,ale prisla mi asi najvhodnejsia, z toho co som doteraz videla. Uvidime.. Pockame kym to dokoncia :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ďakujeme za pozitívne ohlasy, naša novotvorená sála je krásne, radi privátame zvedavé nevesty v našich priestoroch a zodpovieme všetky otázky. V prípade otázok neváhajte písať internú poštu. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuziso1919 jej lrepac som si nevsimla :) a teda vravis ze miesto krasne a co sluzby casnici a tak ? jedlo ? ceny viem len spokojnost ma zaujima :) a ked nevadi chcela by skm vediet kolko vas vyslo to korkovne
Odpovedať
Profilova fotka
@jasmina232 Dobrý deň, korkovné máme štandardú cenu 1€ na otvorenú fľašu alkoholu (tvrdý alkohol a víno). Všetko navyše čo Vám zostáva po svadbe je samozrejme bez poplatkov. Ponúkame aj možnosť kúpy alkoholu za maloobchodné ceny od nás, zaplatíte len to čo spotrebujete, nič netraba na druhý deň nosiť a korkovné sa tým pádom ruší :) Ak by ste mali ďalšie otázky, pýtajte sa :) Pekný deň
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?