Hotel Kormorán v Šamoríne

Profilova fotka
ahojte, mali ste alebo budete mať niektorá z Vás svadbu práve v tomto hoteli? Ja nad ním velmi rozmýšlam, bola som sa tam aj pozrieť, no rada by som si vypočula aj názor niekoho ,kto tam už svadbu mal a ako bol spokojný. Ďakujem krásne
Odpovedať
Profilova fotka
@moni1363 ja som tam bola ako hosť na svadbe a bolo to tam krásne :-) takže z pohľadu hosťa môžem odporučiť - aj prostredie je pekné, aj hotel, miestnosť, obsluha fajn 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanka849 dakujem ti velmi pekne, mne sa to tiez pacilo...ak sa smiem spytat..ty si bola na svadbe v takom zelenom saloniku...alebo uplne na samom vrchu kde su presklene okna a vyhlad na cele okolie? lebo presne tam to planujem..
Odpovedať
Profilova fotka
@moni1363 ja som bola uplne hore - povodne mladomanzelia chceli dole, ale tam uz to bolo obsadene. Kolko ludi planujete? Lebo zase nie je to tam nejake extra velke na velky pocet, tak aby ste tam potom neboli ako sardinky:-/ Ale priestor peknyyy (krasny balkon a vyhlad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanka849 no my sme sa tam boli pozriet teraz v nedelu..a hore sa mi to velmi pacilo...nas bude max do 60 ludí..tak to by sme sa tam dufam zmestili?..lebo zasa boli sme pozriet v Mierove v tom kastieli..je to tam paradne...ale zas aj v stane aj vnutri to bolo male a clenite..tak to ma hned odradilo....
Odpovedať
Profilova fotka
@moni1363 na 60 ludi v pohode;-) len aby sa vam nepomiesali svadobcania - lebo tusim ked sme tam boli my tak dole boli dve dalsie svadby 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
no pekne :-| , no este uvidim..totiz to my to planujeme az o rok v aguste 2013, zatial som vyberala medzi kormoranom, mierovo a tomasov ten kastiel...ale ten je aj dobre mastny :-) ty si mala kde svadbu? alebo len budes mat? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@moni1363 my budeme mat teraz v auguste na vychodnom Slovensku. . . a o rozpocte mi ani nehovor Moni, ak ti mozem poradit, tak si dajte znacnu rezervu, lebo to sa ti tak navysi ze ani nevies ako a potom sa zhrozis ked vidis ten zaverecny ucet :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre vediet Ivi, dakujem..ved to ze ja s tym nemam skusenosti..rok sa mi zda este prilis dlhy ale zas uz teraz su saly zajednane niekde aj na rok 2014. no uvidim ako sa to vsetko vykrištalizuje...musime si s priatelom stanovit rozpocet..a taaak..tak ty to uz mas zachvilocu..pekne..urcite sa uz nevies dockat..ci mas stresy z priprav a tak?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
a neviete nahodou kolko cca sa pohybuju ceny na 1 osobu? a ci sa tam zmesti aj 80 ludi :)
Odpovedať
@granulka svadobné menu na 1os je 50€ kludne sa ma pýtaj pracovala som tam do materskej :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, aktualizujem tuto temu....mame rezervovany termin na august s tym, ze sa aj zoberieme v tom parku. Ako ste boli spokojne so vsetkym? Dakujem velmi pekne za kazdy nazor! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petabu ahoj aj my tam budeme mat svadbu 8augusta 😊 uz mame rezervovanu kongresovu salu a obrad bude v tom krasnom samorinskom kostole ale prostredie toho hotela je krasne uz sa neviem dockat planujeme sa tam aj fotit vy to kedy mate? 😊
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikol666 my to mame tyzden po vas :) hehe, to je nahodicka! tiez ideme do kongresovej....mas aj nejake referencie od znamych co tam boli? pacilo sa im? mne sa to prostredie paci, ale nie som si ista, ci bude dobre aj na profi fotky.. apropo vy ste asi veriaci -pokrsteni s birmokou, ked budete mat obrad v kostole, ze?
Odpovedať
Profilova fotka
No supeer 😊 my sme si ted datum vybrali kvoli symbolike kedze ten den mame so snubencom 8vyrocie nasho vztahu tak sme nad datumom dlho nerozmyslali tento sa nam najviac pacil 😊 referencie som citala celkom dobre u nas zvitazil tento hotel hlavne kvoli tomu ze rodinny znamy je tam spolumajitel tak snad bude vsetko dobre zorganizovane a ceny tam maju super a salu mas gratis co je tiez vyhodne.... Ano sme veriaci len ja mam krst a prve svate prijimanie a snubenec ma len krst tak snad si nebudeme musiet dorabat prijimanie a birmovku ved uvidime co povie farar kazdy je iny niekto chce vsetko a inemu zase staci len krst buduci tyzden ideme na faru tak sa dozvieme co vsetko potrebujeme.
Odpovedať
@nikol666 napisem ti IP :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ahojte, tiez premyslam na svadbou v tomto hoteli. Oslovil ma vyhlad aj sala a rozlozenie, ale mam trocha obavu, ci sa tam zmesti cca 100 hosti. Nebude to primale? Bude dost miesta aj na tancovanie? Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte ma niekto aktuálne skúsenosti s týmto hotelom na svadbu? Plánujeme budúci rok cca 90 ľudí aj s obradom. Vdaka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?