Hotel Kamila

Profilova fotka
Ahojte buduce nevestičky, nevestičky :-) Máte skúsenosti s hotelom Kamila? Resp. nejaký cenník približny? My planujeme 50hostí a chceme vedieť približnú cenu, či sa nam to oplatí tam alebo nie. Hostinu by som chcela v stane. Ďakujem za info :-)
Odpovedať
Skusim pozriet ci nemam niekde este od nich mail...ale rataj s dost vysokymi cenami...
Odpovedať
nasla som to, mam to nacenene zo septembra 2012 pre 50 hosti ale s tym, ze aj obrad u nich a hostina vnutri.
Odpovedať
Profilova fotka
ano?? Super a mohla by si mi to prosím zaslať? Ešte skúšam ceny na porovnanie :-)
Odpovedať
posli mi mail do spravy, lebo tu sa neda dat priloha
Odpovedať
Profilova fotka
@mignone1 Ahoj, my sme u nich mali svadbu. Pocitaj s tym, ze za stan sa plati zvlast poplatok, tusim 700EUR alebo tak nejak a podmienka je, ze si musite prenajat min. 10 izieb.
Odpovedať
Profilova fotka
@mh200877 to naozaj este aj izby si od nich treba zobrat?! Ratame tak max s dvomi,keby naaahodou si chcel lahnut.. a s tym prenajatim stanu to je ok s tym ratam. Hmm a ty si mala kolko hosti? Myslis,ze cena bola vysoka?
Odpovedať
Profilova fotka
@mignone1 Maju to urobene tak, ze ked je svadba v stane, tak neobsadia izby, lebo do rana je tam hluk a tak im musite nahradit "usly zisk". Preto sme my mali svadbu vnutri, v Bizmayer klube - to je oproti cez cestu. My sme mali 42 hosti. Cena vcelku ok, na svadby maju ine ceny ako bezne v restauracii - nizsie.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj mne poslali cenovu ponuku na 25host.iba obedik bez zabavy a obrad vonku a s cenou som spokojna.je tam aj vyzdoba zakladna aj pri obrade stolicky..:) takze asi tam
Odpovedať
Ahoj @mignone1 my sme mali svadbu v Kamile tento rok vonku a bolo to tam fakt pekne :) Je pravda, ze izby boli podmienkou, ale my sme aj potrebovali ubytovat hosti, tak to bolo v poriadku. S cenou sme boli spokojni, nakolko pre svadobcanov maju specialne cenny a mozem povedat, ze cena zodpoveda kvalite. Vrelo odporucam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@viktoria555 Ďakujem ti veľmi pekne za info :-) Práve preto, že ja mám skoro všetkých hostí z BA a okolia, tak som ubytko nepotrebovala.. Maximalne dve izby.. Ale už máme zarezervovaný Castel v Mierove :-) Takže som spokojna.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj @viktoria555 mohla by si mi prosim poslat dake fotky? hladala som na internete aj na FB ale maju tam dost stare a velmi malicko. Kolko ste mali hosti? My by sme mali tak okolo 50 s tym ze potrebujeme minimalne 8 izieb a chcem obrad aj hostinu vonku. Mali ste aj zivu hudbu alebo DJ-a? Vopred dakujem za odpoved.
Odpovedať
@mignone1 Skus im napisat mail, co by si asi chcela a kolko hosti, ja som im tak pisala teraz v sobotu a odpisali do 24 hodin, ale nam teda ceny absolutne nevyhovuju, vyslo nam to dvojnasobok, ako kalkulacie z inych hotelov..
Odpovedať
Článok sa načítava...
prosim, mohli by ste aj mne od nich poslat kalkulaciu? :) dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?