Hotel Hradná Brána na Devíne. Zažil tam niekto svadbu?

Ahojte nevesticky, uz niektora mala svadbu v Hradnej brane v BA - Devin? Ak ano, dajte referencie! Viem, ze niektore este len budeme mat nas velky den tam a tak cakame na dojmy. Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ahoj xenia, my to mame tiez v Hradnej brane 3. septembra. Ak nezabudnem dovtedy, tak napisem info, ako to vsetko dopadlo. Velmi sa tesime, lebo sa nam to tam velmi paci. Aku budete mat vyzdobu ? my sa tam este chystame popytat na vyzdobu a ine detajliky, aby som sa vedela potom zariadit co este dokupit. caf ;-)
Odpovedať
ahoj denuska, to je super, ale musim ti povedat, ze si mi vyfukla termin 3.9. :-) :-) Nezabudni prosim a daj mi vediet ako to dopadlo. Co sa tyka vyzdoby, ja by som nechcela prilis vela zivych kvetov, lebo aj tak dostaneme kytice, ktore tam umiestnime a to bude stacit. Myslim ze mi p. Janek hovoril , ze robia vo vstupnych dverach ikebany zo zivych kvetov a potom stoly vo farbe aku si vyberiem, a potiahnute stolicky s maslami...ale to sa este vsetko musi dohodnut...a vy ste na tom ako s Menu? Kolko budete mat ludi? atd. atd. ...napis nieco viac, ak mas cas a ak ti to nevadi...som zvedava...pekny den...xenia
Odpovedať
ahoj denuska, vies uz orientacne kolko ta to tam vyjde? Nie je to tam drahé? My sme tam mali svadobnu noc (izba stála. okolo 6000 ,- na 1 noc) Ake su tam ceny v resaturacii? k.
Odpovedať
Ahojte, myslim ze angie mala svadbu v Hradnej brane 25.6. ale asi je este na svadobnej ceste , lebo sa este nevratila do Fora ani s albumom . Tak na referencie budem musiet este asi pockat. Chysta sa mat nejaka nevesticka svadbu v Hradnej brane pred 1.10? Okrem teba denuska, to viem, to mam poznacene na 3.9. Ako si s pripravami?
Odpovedať
Ahoj Denuska, aj mne ste vyfukli tu miestnost :-D Este si vas pamatam - ja som prisla minutu za vami 8-) No nevadi - uz mame inu miestnost v Cunove a zatial sme spokojni s vyberom :-) Uvidime ake to bude 3.9 :-D
Odpovedať
Babulky, uz som opat tu, ospravedlnujem sa ze odpovedam neskoro. Nasa svadba bola uuuuzasnaaaa, Hradna brana je strasne skvele miesto na svadobnu hostinu, devin robi skvelu romanticku atmosferu, personal aj manazment su strasne ochotni a maximalne profesionalni, urobili co nam na ociach videli, jedlo skvele, izba pre novomanzelov s virivkovou vanou perfektna, ceny nam vobec nenadhodili- to co sme si objednali sme zaplatili a ani o korunu viac, vsetko co sa nezjedlo a nevypilo nam vratili. Skratka, mozno vas to vyjde trosku viac ako bezny priemer ale bolo to uuuuppplllnnneee naaaaadddhhheeeerrrnnneee, nikdy by som nemenila a mala by som tam svadbu este aj tri krat ;-) !!!! Nechcem prehanat, ale naozaj- vrelo vam HB odporucam, urcite nebudete sklamane, vsetko bolo skvele a hostia nadseni! PS: my sme to mali vo velkej kongreske, cca 75 ludi. Drzim vam palceky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj baby, mate este niektora nejake skusenosti s hradnou branou, pripadne nejake cenove kalkulacie, ze kolko to asi stoji...ja planujem 70- 100 ludi....vdaka za kazdu radu :-)
Odpovedať
Ahojte, neviete ci sa da v hoteli Hradna Brana na Devine zjednat cena izby? Predsa len sa mi zda 6.000 SK za izbu trochu vela a ta izba sa moze hodit. tiez by ma zaujimalo, ak mate skusenost, ci tam vedia urobit aj okruhle stoly pre cca 6 ludi, alebo maju len stoly do U. Vdaka D
Odpovedať
Ahojky holky, nevite kolik v hoteli Hradna Brana na Devine stoji ubytovani, svatebni menu, kapela apodd? Da se tam nekd ev okoli udelat svatebni obrad? Dik moc za rady. Ivca
Odpovedať
Profilova fotka
ubytovanie pre svadobcanov je o 20% lacnejsie.. ale musis sa na to opytat. my ako zenich s nevestou sme si vyhadlovali mladomanzelsky apartman "zadarmo". dali nam to preto, lebo sme mali svadbu vo velkej sale - 72 ludi, za ktoru sme platili prenajom 10.000 ... takze preto ten apartman bol "inklusive", ale tiez som sa na to opytala extra... svadobne menu je rozdielne od asi 800- xxxx korun, podla toho, co tam vsetko chces.. ak chcete blizsie info, piste do IP, lebo nie vzdy som v tejto teme.. zorganizuju ti inak asi vsetko, ale neviem kolko co stoji.. okruhle stoly su na objednavku - extra platis. my sme si dali 2 stolidohoromady - teda 8 hosti za jednym-spojenym stolom.. bolo to fajn :-) ak chcete tancovat a mat stoly po 8 ludi, tak maximalne 80 ludi.. ak stoly do U - asi 100 ludi v tej kongreske..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
mate niekto nejake aktualne info????mam tam svadbu tak by ma zaujimalo ako to tam funguje. vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
angie, kolko tam vychadzalo jedlo? Museli ste si vsetko brat od nich, alebo ste si mohli nieco zobrat aj svoje? Prenajom miestnosti bol kolko? Bola tam aj terasa?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jedlo + pitie vychadzalo (oktober 06) 1100 skk (tj: prva "runda" jedla a aj polnocny bufet) na osobu (zostavili sme si menu podla chuti a cien, ktore nam dali...). kolace sme mohli doniest vlastne. ine nic. v tyych 1100 je uz aj prenajom kongresky (10.000spolu). su tam 2 terase. hostia sa mozu pohybovat kde chcu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
mal niekto teraz v tomto hotely svadobnú hostinu? stále platí že víno si nenmôžem priniesť svoje?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj renca24 prave v sobotu som bola na svadbe luc ,mala ju v Hradnej brane... tak jej napis a spytaj sa jej.... papo
Odpovedať
Profilova fotka
dadulienka, bola si aj potom na hostine? mozes i napisat ako sa ti tam pacilo? budeme tam mat svadbu, tak som chcela mat informacie od ucastnika svadby... dakujem ;-)
Odpovedať
luc ešte nemá svadobný album, neviem sa k nej dopátrať. Luc, kde si? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
renca24: ona je teraz tusim niekde mimo ale napis jej IP, urcite sa ti ozve...mne ide na svadbu 16.9. tak myslim ze buduc. tyzden tu uz urcite bude a napise ti. ivetah: a co by si chcela konkretne vediet ?, mne sa pacilo, co sa tyka jedla super i celkom pekne priestory, da sa sediet vonku a vidis na tych vnutri ( je to presklenne), asi bude lepsie ked sa napises co presne...
Odpovedať
momentálne je hradná brána favorit, čo sa týka okolia a priestoru, ale aj Alžbetka, má fajn menu a aj cenu, len s tým miestom je to asi ťažšie. Chcela som veľmi Kamilu, ale nevyhovuje nám dátumovo, len ak by sme to preložili. Aké menu sa podáva v Hradnej? Náhodou niekto neviete?
Odpovedať
Profilova fotka
inak renca a v Pegase si nebola kuknut, tam mame my...kuk priestory v albume ,,matom". Alebo reklamu maju aj tu vo firmach.
Odpovedať
bola som pozrieť. aj u báb čo tam mali svadbu som sa informovala. len som nezastihla prevadzkára :-( a potom som tam už nebola. niečo sa ťa ešte spítam, ale nepatrí to do Hradnej brány, tak IP.
Odpovedať
Profilova fotka
dadulienka, len ma zaujimalo, ze ako si sa tam citila, len taky dojem. aky boli casnici, ci stihali ... inak co sa prostredia tyka, tak je to tam krasne, to je fakt. inak prave preto sa pytam teba, lebo som tak nejak predpokladala, ze luc bude mimo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ivetah: tak ja som sa citila vselijak :-) :-) ale je to tym ze mam chripku, ale aj tak som sa tam dovalila...cize moje pocity boli dost ovplyvnene aktualnym stavom plnosti mojho nosa :-D ALe myslim ze aj napriek tomu som zila a trsala a citala sa tak pohodickovo.
Odpovedať
Profilova fotka
dadulienka: dakujem z ainfo a zelam ti rychle uzdravenie, ved to mas za par ;-) teraz pozeram, ze v ten isty den ako ja :-) dufam, ze nam vyjde pocasie....
Odpovedať
ja som to videla len z vonku a velmi pekne
Odpovedať
Profilova fotka
ivetah: tak v to total verim aj ja...urcite nam to vyjde a neboj ked sa budeme bavit my, tak sa budu aj ostatni,. Ja len dufam, ze opadne stres zo mna, ktory predpokladam ze v ten den dolahne a naplno si to uzijem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dadulienka: ved to, ze aj ja verim, ze bude pekne. no vlastne to je tak, ze vecer je mi jedno ako bude, bavit sa budem, ale cez den sa chceme ist fotit a to moze byt problem ak bude prsat. a neboj, stres opadne podla mna pnajneskor prichodom do restiky :-D to uz zacina zabava! ale est k hradnej brane: mala luc cepcenie a taketo zdvihnutie na stolickach, vypitie stamperlika a hodenie stamperlika za seba, ktory potom treba pozametat? myslim, ze to k tomu patri, len neviem ako to vidia ti z hotela..... dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
perzonal je velmi prijemny. moja krstna - asi najvacsia kriticka aka existuje - ostro ich sledovala, ale nemohla im vytknut nic.. ustretovy, kludny, stihali uplne v pohode - my sme mali 72 hosti.... takze toto bol pohlad cloveka, ktory tam sedel a preberal si :-) naozaj boli mily aj z mojho pohladu - takze co sa tyka perzonalu nemusite sa nicoho obavat.. mna zdvihli, hodili sme stamperlik - a kto to zametal - nemam sajnu.. :-) ale nepovedali nic.. je to asi na vela svadbach.. pri prichode rozbili aj vlastny tanier - ktory sme ale my 2ja museli zametat - takze je to v pohde s rozbijanim :-) inak - svadobny hostia sa popri zabave roztrusili po "hoteli" - teda na gauce/sedadla v okoli recepcii, boli na terase - vsetko ziaden problem.. decka behali hore dolu - tiez pohoda..
Odpovedať
Profilova fotka
hviezda: dakujem za info :-) uz sa tesiiim !
Odpovedať
Profilova fotka
inak baby, ale ved ten stamprlik nezameta nevesta?...ved to patri vlastne k ritualu ( inak luc ho nemala), mala inu tradition.. :-) . To je tak ze ked dostanene nevesta cepiec, tak ich zdvihnu na stolicky a daju si stamprlo a nasledne ho hodia za seba a potom ide o to, ze ako spolu ladite...teda zenich drzi lopatku a nevesta zameta....takze v tom nevidim problem, lebo im to vlastne upraces po sebe :-D :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?