Hotel Bonbón v Bratislave. Mali ste tu svadbu?

Ahojte! Moja sestra chce spravit svadbu, velmi sa jej paci hotel Bonbon pri Drazdiaku, uz to tam aj okukla a dala si spravit aj cenu, a je to dost drahe. Preto by sme chceli poradit - nemali ste tam niektora z vas alebo z vasich znamych svadbu? Ake ste z toho mali dojmy? Stalo to za to? Cez vyhladavac som akosi nic nenasla. Vdaka za akukolvek infosku! Marf.
Odpovedať
Skuste Oazu pri Drazdiaku...Nevyzera to tam tak "nobl", ale obsluha je fajn, ceny su fajn a aj prosteredie je fajn...
Odpovedať
pch8 • Dnes o 09:51 Ahojte, aké sú Vaše skúsenosti s týmto hotelom..? Veľmi pravdepodobne budeme mat svadbu práve tu a radi by sme si prečítali postrehy a skúsenosti. Vopred ďakujeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Damy a pani, prosim, podeľte sa..
Odpovedať
známa tam mala a podľa foto je to bomba miesto na svadbu. ale je to drahé. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
lianka, velmi pekne dakujem za info.. myslis ze by sa dali tie foto niekde vidiet? O cene viem, skor mi ide o sluzby, jedlo, prostredie, atd... :-) Este raz dakujem :-)
Odpovedať
my sme svadbu v tomto hoteli nemali, ale padol ako jedna z moznosti, ked nam mesiac pred svadbou nasa povodna miestnost vybuchla. boli sme si to tam obzriet. pekne a velke priestory. ale nukali nam miestnost aj napriek tomu, ze susednu salu mali rezervovanu pre inu svadbu. zevraj ta tenka stena medzi nimi je zvukostesna. no neviem. urobili nam cenovu ponuku. bolo to tam dost drahe, to sme ale cakali. co sme necakali bolo, ze oni si tam uctuju za satnu na osobu a taktiez za parkovanie!! neslo o zavratne sumy, ale o princip. nechate tam tazke prachy za hostinu a niektori chcu zbohatnut na vsetkom
Odpovedať
odoslalo sa mi to skor, ako som stihla dopisat. chcela som napisat, ze neslo o zavratne sumy, ale o princip. nechate tam tazke prachy za hostinu a prenajom a oni vas budu uctovat za to, aby si tam vasi hostia mohli odlozit kabat a zaparkovat auto. niektori chcu proste zbohatnut na vsetkom. dalej som pocula tu na stranke, ze raz ked sa tam konala svadba aj v piatok aj v sobotu, tak sobotnej svadbe dali navleky na stolicky z predchadzajucej noci, ktore uz neboli krasne biele a musela to zachranovat vlastnymi navlekmi agentura, ktora tam robila vyzdobu
Odpovedať
Ahojte, ja som poziadala o pripravu cenovej ponuky pred vyse mesiacom a doteraz sa mi nikto neozval. Co povazujem za nekorktny pristup. Ked som pani prevadzkarku prosila o pripravu cenovej ponuky, tak mi povedala, ze to je skoro a podobne. Davajte si pozor. Do BonBonu Vam dovolia si doniest vlastny alkohol, ale plati sa takzvane stupelne a to je cca 24O,- SKK na flasu.
Odpovedať
Profilova fotka
Silvinka, pokial ja viem, do Bonbonu nechcu povolit nosenie alkoholu, lebo coho mas lacno, toho mas bezodne a potom to tak i dopadne... rozbity nabytok, podlaha, okna, ci pohare su tiez slusne drahy spas. Poznam vela ludi, co robia v hoteloch a ver mi, ze niekedy nie je ziadna sranda cloveku s dvomi promile vysvetlit, ze uz mu alkoho nevydate... v tomto momente ho zakon vobec nezaujima a vase pravo je len na papieri. Stuplovne sa inak plati vo vela podnikoch, nakolko personal, pohare a obsluhu treba z niecoho platit... ale jo, 200 korun je nehorazna suma... s tym suhlasim. :-( A k prevadzkarke, je to sice hrozne davno, co som mala svadbu ja, ale v ziadnom hoteli, ci restauracii mi ponuku nepripravovala prevadzka, na to je vzdy niekto z administrativy. Preco si sa inak neozvala, ze si ponuku neodstala? Napis im hrozne skaredy mail. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
silvi a najlepsie na marketing, ti by s tym mali robit.. My sme zatial nadmieru spokojni nielen s komunikaciou, ale aj vsetkym ostatnym :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
marianinka • Dnes o 12:05 Ahojte buduce nevesty, ktorá z Vás má naplanovanú svadbu v hoteli Bonbón v Petržalke v tomto roku? -------------------------- odpovede piste "marianinke" nie "ooo"
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj m. Ja som chcela mat v bonbone ale je to tam vraj drahe. Tak to bude asi v technopole? kolko to priblizne vychadza v bonbone?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
este som tam nebola, musim si dohodnut stretnutie a potom napisem ake mi ponukli ceny, mna napadlo aj to Liviano , tam to maju okolo 30eur/osoba co je dobre
Odpovedať
Profilova fotka
kde je liviano? a kolko ludi budete mat. my do 60
Odpovedať
Profilova fotka
liviano je techbopol, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
ano to je v Technolpole, celkom luxusna restika, bola som tam na obed a musim len povedat ze vyborne. myslim, ze v technopole je este jedna restauracia tam z boku od chorvatskeho ramena. niekto tu spominal, ze by tam chcel mat sobas. mne uz z toho pomaly sibe, nemozem nic najst a ked najdem je to uz obsadene na nas datum. este ma napada botel marina mal tam niekto svadbu? poradte mi prosim miesto pre cca 20ludi, dakujem mooooc
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat iba tu najblizsiu rodinu, ale moj buduci svokor uz z toho pomaly robi malu ale drahu. keby mam pozyvat celu rodinu tak je to aj 120ludi a na BA je to uz poriadna makacka aj s ubytovanim, kedze nie su z BA. Ty mas kedy termin svadby?
Odpovedať
Profilova fotka
11.9.2010 ale tiez sa obavam, ze uz budu miesta obsadene. na tento datum ma vela ludi svadbu. asi skocim tento tyzden do technopolu a popytam sa na ceny. a saty mas uz vybrate? vraj vo fany maju dobry vyber a v mia sposa tak by som tento mesiac tiez chcela ist popozerat.. krasne su aj v ponteu ale urcite aj poriadne drahe..
Odpovedať
Profilova fotka
my mame svadbu 15.5.2010 a vobec nemame vybrate miesto. stale je na vsetko cas to pocuvam furt ale kaslem na nich nech si svokrovci urobia. saty som si vyberala uz v novembri v salone magique moment, tam sa mi jedny hned pacili a tie som si zajednala.bola som aj mimo BA ale nic mi nesadlo alebo sa mi nepacili. zajtra pojdem skusim ten botel marinu a v technopole to liviano.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte, chcela by som poradiť. Zariadujeme svadbu a hladáme miesto na svadobnú hostinu ačo vás to asi vyšlo..Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj ja uvazujem nad hotelom bonbon. Prosim ak mate akekolvek skusenosti so svadbou v bonbone napiste mi do spravy :) Damujeeem
Odpovedať
@hollly oktober 2017??? To je sranda alebo preklep?
Odpovedať
Profilova fotka
@julia2 Preco by to mala byt sranda? Iba sa informujem. Ak je ti je moj prispevok smiesny kludne ho ignoruj..
Odpovedať
@hollly nie smiesny iba ma zarazil datum je to 2 a tristvrte roka dopredu sa informovat dovtedy sa moze toho pomenit az az to co bolo dobre uz tak byt nemusi a naopak...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?