Hotel Alibaba v Humennom - skúsenosti

Ahojte, Nemate niekto skusenosti so svadbou v hoteli Alibaba v Humennom teraz po rekonstrukcii ? Planujeme tam svadbu buducy rok a potrebovali by sme nejake referencie.
Odpovedať
ahoj, aj my tam budúci rok plánujeme svadbu....rozprávala som sa s nevestou, ktorá tam svadbu mala... boli nadmieru spokojní s Alibabou... :) koľko hostí chcete mať na svadbe?
Odpovedať
ahoj....ja som sice nemala svadbu v alibabe ale mali sme tam promocnu slavnost...vrelo odporucam...skvele jedlo, nadherne naaranzovane na tanieroch, obsluha vyborna :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, mala som mat svadbu v hoteli Alibaba 11.10.2014. Dnes, t.j. 6.6.2014 mi zavolala prevadzkarka, ze si povazuje za povinnost mi dat na vedomie, ze od nasej rezervacie a zaplatenia zalohy sa zmenili podmienky a ze alko a nealko mozeme (a teda musime) brat vylucne od nich. Neskutocne ma to vytocilo, nehovoriac o tom, ze zrejme pocitali s tym, ze 4 mesiace pred svadbou potom, co uz ma kazdy rezervovane a vyplatene zalohy pomaly na vsetko, podvolime. Nestalo sa. Do hodiny sa nam podarilo zmenit hotel, zial aj termin. Tymto chcem povedat VELMI VELKY POZOR NA HOTEL ALIBABA, maximalne NESERIOZNE JEDDNANIE, ale ako to uz u podvodnikov byva :-) az potom, co sa dohodnete na podmienkach a zaplatite zalohu, vo vasej casovej tiesni, zacnu menit podmienky.
Odpovedať
@rbabulka Rovnakú skúsenosť s Alibabou máme aj my! V žiadnom prípade neodporúčam! Sú veľmi neseriózni... My sme tam dnes boli zrušiť tam svadbu, kvôli tomu istému ako aj vy....našťastie už máme zarezervované iné miesto na hostinu :) a kde ste našli iné miesto?
Odpovedať
@suzi071 takisto vcera a presunuli sme sa do Karpatie, ale aj o tyzden skor. Chvala Bohu bez problemov aj s dodavatelmi, myslim, ze sme mali velke stastie. Vy ste co nasli? :-) ale este predychavam ten sok :-| ked zistia, ze 4 mesiace pred svadbou nie je dostatocne neskoro, som zvedava, co budu robit ostatnym.. Vy ste mali mat kedy svadbu?
Odpovedať
my sme mali mať 6.9....našťastie rekonštruovali Hviezdu a majú veľmi veľa voľných termínov, majiteľ tam včera vydával dcéru, boli sme sa pozrieť a bolo tam naozaj krásne...dá sa s nimi bez problémov dohdnúť
Odpovedať
@rbabulka my sme mali mať 6.9....našťastie rekonštruovali Hviezdu a majú veľmi veľa voľných termínov, majiteľ tam včera vydával dcéru, boli sme sa pozrieť a bolo tam naozaj krásne...dá sa s nimi bez problémov dohdnúť
Odpovedať
@suzi071 super, takze chvala Bohu mate aj vy vystarane. My sme tiez vsetko vyriesili hned vcera a tesim sa do Karpatie :-) inac, vam kedy volala pani Petrikova, ze maju taketo novinky? Mne volala vcera a oznamila mi to len tak mimochodom :-D prajem vam uzasnu a nezabudnutelnu svadbu, nech toto je jedina neprijemnost, ktora vas len posunie k tomu lepsiemu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No my sme tam boli nedavno na krstinach a velka spokojnost,krasne priestory,mili ludia a jedlo vynikajuce...
Odpovedať
@rbabulka ďakujeme krásne....nám tiež volala včera, akurát keď sme boli na cete do teatra :D lebo sme počuli, že v alibabe sa niečo deje... my sme mali aj v pláne tam hneď ako vybavíme teatro ísť pre zálohu... tak zavolala tak akurát :D ja som z toho bola riadne naštvaná, lebo taký prístup by som nikdy nečakala.... aj my vám prajeme, aby svadba bola tým najkrajším dňom, aby všetko vyšlo tak ako si plánujete a aby ňou začal ešte krajší život! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my budeme mat svadbu v Alibabe na buduci rok. My sme boli dopredu oboznameny s faktom ze alkohol od nich bude so zlavou inac 3 eura korkovne za flasku.
Odpovedať
@katarinahorrigan dovtedy sa vam moze este kopec podmienok zmenit :-D my sme tiez boli dohodnuti na ICH podmienkach, ktore nam ONI prezentovali (nie my sme ich do niecoho tlacili) a zavolali nam v style len tak mimochodom, zmenili sme podmienky, neakceptujete? Robte si svadbu inde (4 mesiace pred svadbou :-) ).
Odpovedať
Článok sa načítava...
@katarinahorrigan este mi napada, nam korkovne slecna / pani ani len slovkom nespomenula, neponukla ziadnu takuto alternativu, povedala nam iba, ze si nesmieme priniest vlastne napoje a ze alko/nealko musime brat od nich.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme tiež mali mať svadbu v Alibabe 26.07.2014 a práve včera som si prečítala tieto Vaše príspevky, keďže mne pani Petríková nevolala vôbec. Pre istotu. Tak som jej zavolala ja, že som sa dozvedela o nových podmienkach a či je to pravda. Samozrejme, že mi to potvrdila, ale ubezpečila ma, že nás sa ten alkohol netýka, keďže sme boli dohodnutí už skôr. Nealku sme sa však nevyhli, vraj to bude pre nás výhodnejšie, bez starostí a podobne. Majiteľ vraj nemá rád veľké plastové fľaše na stoloch, preto sme mohli mať 0,7l minerálku v skle za 1 euro a sladké vody za 1,6. Bola som výlučne proti, tak som s malou dušičkou zavolala do Karpatie. Asi pri mne stáli anjeli, pretože na náš termín mali voľnú reštiku. Keďže nás bude na svadbe 50, bude to stačiť. Tak som volala pani Petríkovej, že chcem svadbu zrušiť. Určite nečakala, že necelé 3 týždne pred svadbou niečo také urobím. Snažila sa ma ukecať, že to nealko mi dajú za nákupné ceny a ak chcem, tak môžem ísť s ich človek, ktorý sa stará o zásoby a vybrať si presne tie, ktoré chcem. Dodávateľ? Kaufland, Lidl, Tesco.... čo si len vyberiem. Videla som, že sa snaží situáciu zachrániť, no keď som to celé porozprávala snúbencovi, ten bol zásadne proti Alibabe. Takže sme to celé zrušili. V to, že mi vrátia zálohu ani len nedúfam. Teším sa však na Karpatiu, pani prevádzkárka bola veľmi milá, ochotná, zarezervovali sme aj ubytovanie pre hostí a snažia sa nám splniť všetky požiadavky. Naozaj nám zachránili náš najkrajší deň v živote.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, Len som sa chcela spytat ci aj od vas pytaly 1000 eur za prenajatie saly v Alibabe?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka8519 kde ste mali svadbu na koniec?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky:) Tak ja mam tiez len tu najhorsiu skusenost s Alibabou:( Rovnako ako aj Olympuske,mne tiez vobec ta pani nevolala,priatel sa to dozvedel medzi recou v praci,to bolo 3 mesiace pred svadbou,tak tam hned volal,ze co su to za sposoby,ze kedy nam to chceli dat vediet a tak,samozrejme ta pani sa vyhovarala,ze nastali nove podmienky,lebo maju noveho majitela.Dalsie klamstvo samozrejme,tak tam priatel na druhy den siel a vzal zalohu naspät a povedal jej svoje. Slubovala som si,ze poviem kazdemu co su zac,pretoze ziadnej nevesticke neprajem 3 mesiace pred svadbou,alebo este neskor, zhanat novu salu:) Najlepsie na tom je to,ze nas na tie ich praktiky upozornovali dve zname,nezavisle od seba,ze par tyzdnou pred svadbou(ked si uz myslia,ze nezozeniete inu salu) Vam povedia,ze alkohol a vodu,ktoru sme uz mali nakupene,nemozeme svoje ale od nich a ze jedlo bude o 10 eur na osobu drahsie ako sme sa dohodli.Tie zeny mali svadby pred dvoma rokmi a druha pred rokom aj nieco,takze tieto podvody robia uz minimalne dva roky!!!!! Nakoniec mame svadbu v piatok,v Astone,a som spokojna,lebo Aston som chcela od zaciatku,len nebol volny termin,a tak sme to dali na piatok a hotovo:)
Odpovedať
@katarinahorrigan svadbu sme mali nakoniec v penzione Terasa na Zemplinskej Širave stredisko Lúč, Alibabu sme mali najprv rezervovanú ale následne sme to zrušili nakoľko sme na ňu počuli viacmenej negatívne ohlasy...
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka8519 vdaka Ivka, Tiez rozmyslam nad moznostou sirava, domasa alebo sninske rybniky. Cim dalej tym viac som proti Alibabe, uz len presvedcit mileho ze aj inde sa da :-)
Odpovedať
@katarinahorrigan ešte ak ti môžem odporúčiť veľmi si chvália aj MERRYS - MH Bystrá, vraj je to tam tiež super. ..držím palce aby ste vybrali čo najlepšie...:)
Odpovedať
@katarinahorrigan 1 000 eur???? V ziadnom pripade!! Od nas zobrali zalohu 200 eur a ked nam volali, ze zmenili podmienky a povedali sme, ze my sme zalohu platili za nieco ine, tak nam pohotovo povedala, ze zalohu vam samozrejme vratime :-) 1000 eur je nenormalna cena. Neviem kolko mate ludi, ale vrelo ti odporucam Karpatiu. My sme tam nakoniec mali svadbu a jedine co lutujem je, ze sme ich nerezervovali hned od zaciatku. Vsetko bolo uplne bez problemov, este nam aj poskytli lobby salonik pre takych hosti, ktori nas prisli len pozdravit. Ziadne zdieranie z koze, nezmyselne vymyslanie ako v Alibabe. Od zaciatku su jasne pravidla hry, cennik jedal, ktory sa v ziadnom pripade neupravuje a ostatne veci. Vsetko vies vybavit telefonicky a mailom (a mas aspon cierne na bielom to, na com sa dohodnete). A pre porovnanie to "uzasne jedlo" z Alibaby tomu z Karpatie nesiaha ani po clenky. Drzim prsty.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak mile zienky, najnovsi prispovok, so snubencom sme museli priletiet naspat na SK a vyjednat to osobne a nakoniec z toho vysvitlo, ze my sme sa pytali nespravne otazky. Pani Petrikova nam povedala ze keby sme sa opytali spravne otazky tak by nam to vsetko povedali ale aspon nam vratia zalohu, takze povedala ze sa mame skontaktovat s panom riaditelom. Moja mamka tam teda sla vyzdvihnut zalohu 200 eur a pan riaditel jej povedal ze teraz nema peniaze lebo prave vyplatil vyplaty zamestnancom........... Tak ja uz fakt neviem co si o tom mam mysliet?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?