Hotel Agro, Velka Lomnica

ahojte, ma niekto skusenosti (cena, komunikacia s hotelom, kvalita jedla, velkost saly + miesto na tancovanie) so svadbou v hoteli Agro vo Velkej Lomnici? Planujeme mat svadbu pre cca 90 ludi.. vdaka
Odpovedať
Na 90 ludi je to super sala, ale personal (hlavne casnici) sa tam stale menia, tak to neviem poradit... cena je jedna z nizsich....na 90 ludi je tu na okoli sal viac ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@marushkava Kamoška tam mala svadbu minulý rok (2013) pre 116 ľudí, jnadmieru spokojná. Ja som sa tam bola pozrieť tiež, plánujeme okolo 120 ľudí. Krásne prostredie, personál veľmi ústretový, majú vedľa hlavnej miestnosti jednu extra miestnosť, kde ti počas večera vedia pripraviť švédske stoly bez toho, aby rušili priebeh oslavy, cenovo to bolo najvýhodnejšie z toho, čo som videla, ale presne ti nepoviem, určite okolo 25e/osoba. Prostredie krásne aj na fotenie, vedia to krásne vyzdobiť, ak niekoho odrádza ten drevený obklad, vôbec to neprekáža, vyzdobené to vyzetá krásne. Pre nás však absolútne nevhodné z toho dôvodu, že nemajú výťah a priateľova starká je imobilná... Schodište úzke na to, aby ju dvaja chlapi vyniesli hore a ona by to nezniesla... Tak sme to preto zavhrli, ale inak sa oplatí ísť aspoň pozrieť...
Odpovedať
Profilova fotka
A skús Hotel Sobota v Spišskej Sobote, na 90 ľudí ideál :) Cenovo trošku viac, ale stále sa dá. Ale TOP obsluha a kuchyňa, neoľutuješ.
Odpovedať
ok, skusim. Dik za info aj typ :)
Odpovedať
ano, ano, Hotel Sobota je velmi fajn ;-)
Odpovedať
@marushkava prečo neskusiš aj Redutu ? je tam super kuchyna aj krasne prostredie aj cena sa da dohodnuť!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@marushkava my sme tam mali svadbu teraz v auguste, a sme veľmi spokojní so všetkým, s jedlom s výzdobou, s čašníkmi, mohli sme si aj uskladniť už deň dopredu alko a nealko aj koláče. takže odporúčam no a s vedením hotela tak pani prevadzkárka ma takú náladu asi ako sa vyspí ale dá sa to prežiť, ona je zároveň aj majiteľka hotela.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, no zacnem kladmi - krasna sala fakt, sme ani necakali taku peknu. Aj hotelik vyzera fajn. humor presiel, ked poslali az po zavaznej rezervacii, skor poslat nechceli - menu. poplakala som si, po par dnoch som sa zmierila, že bude hostina ako zo skolskej jedalne, pripadne z hocakej druhotriednej restiky. Ako chutne to mohlo byt, nestihli sme ist na ochutnavku, ak ju vobec robia. len predstava rezna so salatom ako vysnivana svadobna hostina bola vysoko frustrujuca. ale ok, po dlhsom skumani by sme si vyskladali este prijatelne kombinacie, tak som sa ukludnila. problem nastal ako inak s prevadzkarko-majitelkou hotela. dost arogantna teta v telefone, na mail este zo zaciatku odpisovala, potom sa to rapidne zhorsilo, ako clovek sa jej opyta v maily 4 otazky a ona po niekolkych dnoch odpise na jednu. a potom sa musis pytat znova, telefonovat ked pochopis ze odpoved nebude a tak uz mesiac cakam na odpoved na dva maily, priatel sa skusal uz dva krat dovolat, neuspesne.....bay bay hotel agro, za salou mi bude smutno, ale tam to aj skonci.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?