Hostina v okoli KNM

Ahojte baby, chcem sa spýtať o nejakom peknom mieste na hostinu pre cca 80ludi v okoli KNM a najlepsšie by bolo aby bolo po blizku aj dake ubytko. Mate s niečim skusenosti? Dikicko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme v penzione stefano v Kysuckom Lieskovci. Skús sa tam pozrieť, no podľa mňa je to na maximálne 70 ľudí,no má krásne izby
Odpovedať
Ďakujem pekne pozriem :) svadbu budem mat az buduci rok tak potom kludne daj vedieť či si bola spokojná a drzim palceky :)
Odpovedať
@martanka88 neviem v akom okruhu by si to chcela, ale napríklad v Oščadnici hotel Marlene, v ZA Villa Nečas, Holiday Inn, hotel Slovakia, Vural...ale v KNM priamo okrem KD nie je nič také, pokiaľ viem. Neviem či som ti nejako pomohla...
Odpovedať
@malaopicka dakujem za radu, skusim pozriet aj tu zilinu. Pocula som ze je niečo v Nesluši a že je to tam aj fajn len teda neviem, nakoľko nezijem doma tak o tam musim ist asi obzriet :)
Odpovedať
@martanka88 och, tam o Nesluši neviem vôbec, ale tieto sú slušné. Ak teda máte taký normálny rozpočet a chceš služby na úrovni a pekné prostredie, tak Holiday Inn je super a Slovakia vraj tiež :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?