Hostina pre 140 ludi v Kosiciach alebo okoli

Ahojte, Viete mi poradiť priestor na svadobnú hostinu pre 140 ľudí so sedením pri okrúhlych stoloch? Ideálne ak by bolo aj ubytovanie pre cca 50 hostí. Pozerala som Bankov, Yasmin, Hilton, ak by mal niekto ešte iný typ,pomohli by ste mi. Ďakujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ti viem len odporucit Yasmin, ktory si uz spomenula ;) nebudes lutovat, romanticke a luxusne prostredie!!!
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat v Spolocenskom pavilone, pocet ludi 150-170. Hilton sa nam nepaci a je prilis drahy, Yasmin je podla mna prilis uzky a dlhy, taky divny priestor a ked tam das okruhle stoly pre 140 ludi neviem si predstavit kde budu hostia tancovat. Ja som povodne velmi chcela Yasmin az kym som si to neobzrela nazivo. Ale kolko ludi toko chuti :) najlepsie bude ked si to obehas, da sa s nimi dohodnut aj aby si sa sla pozriet ked to budu mat pripravene ozdobene na nejaku svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
@curlyapple Ja zas môžem odporučiť hotel Bankov. P. Molitoris je veľmi ochotná. Ale aj Hotel Yasmin, mne sa tam páčil vonkajší priestor na obrady. Z tých, ktoré nemáte spomenuté skúste pozrieť Hotel Centrum- má k dispozícií viacero sál, nový Hotel Košice-taktiež má na výber 2 sály a následne napr. Hotel Slamený dom má svoje čaro. Držím palce pri výbere. prikladám foto hotelov v poradí ako som ich spomínala, aby ste si ich vedeli pozrieť. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
@curlyapple spolocensky pavilon je dost velky, jasmin... My sme mali v Slamenom dome v Malej Ide. Nadhera, ale neviem ci tam vojde tolko ludi, toto by trebalo zistit, mas tam tiez rovno ubytko. :)
Odpovedať
My sme mali v Kosickej Belej v Dame, tam na to maju priestory aj kapacity, bolo tam super :) kebyze mate v lete, tak este aj Lesanka by sa Vam hodila.
Odpovedať
Veľmi pekne Vám ďakujem za každú skúsenosť a podnet. Nakoľko žijem mimo KE, zdá sa mi to ešte komplikovanejšie, takže ďakujem aj za obrázky a podnety, všetko to už prerátavam:)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, u nás na Hoteli DAM nie je problém s kapacitou 140 ľudí pri okrúhlych stoloch, či už v interiéry alebo v našom svadobnom stane za hotelom. Ubytovanie pre 50 osôb takisto nie je problém. Pripájam niekoľko fotiek na ukážku, ďalšie nájdete na našom FB profile a na našej stránke. Samozrejme sa môžeme dohodnúť aj na osobnom stretnutí.
Odpovedať
Profilova fotka
@Curlyapple Dobrý deň, naše svadobná sály Alžbeta ako aj sála Michal majú kapacitu 150 hostí. Pre viac info by bolo najlepšie dohonúť si osobné stretnutie, prípadne ma kontaktujte prostredníctvom správy :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?