Hľadáme sál na svadbu v Trebišove alebo Vranove n. T

Hľadame sálu, kul. dom pre 300 ludí...okres Trebišov, Vranov nad Topľou . Poradte prosim... Okrem kul. domu v Parchovanoch :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ked ti uz raz zamkli temu a odporucili ta do novej temy, tak to respektuj, pretoze vytvaranim duplicitnych tem porusujes pravidla stranky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
danulicek - ale ja som ju odkazala na zle temy, kedze som si nevsimla poriadne okresy, ktore luciaajanik napisala :-N ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
skus pripadne pozriet aj vseob. temy o tychto mestach : http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
No to je pravda dominika007 ;-) Dakujem za odkazy.. ale nikde sa nepiše o sálach, alebo kul. domoch pre 300 ludí :-( Myslim že to bude problém..
Odpovedať
300 ludi na svadbe si neviem ani predstavit :(
Odpovedať
No ešte ani ja :-D Redový bude fuška... Ale netušim kde toľko ľudí nasačkovať :-(
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
:-D milionar nie :-D ale veľkaaaa rodina ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nemusis byt milionar, ale velka rodina je velka rodina...vsak Lucia? ;-) Tiez som riesila velmi podobny problem len tak minus 60 :-) ale bolo to velmi Tazke... Nakoniec som skoncila v kulturnom dome, ale bolo to dobre rozhodnutie, lebo tie priestory sa nevyrovnaju ziadnej restauracii... to by sa nedalo, tak Ti fakt odporucam tan kulturny dom, aj ked to nebude v tych Parchovanoch... :-D ako pises..
Odpovedať
haluzkamakova: A ty si mala v Parchovanoch svadbu?? Nepoznaš este nejaký veľký kulturny dom?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
waw pre pana tolko ludi na svadbe, mna by asi vystrelo :))) o to viac Vam drzim palceky :-)
Odpovedať
ahoj Luci, a kedy chces mat svadbu?? lebo kulturak vo Vranove by bol idealny na take velke podujatie, len su momentalne totalne rozborbardovany...cele to prerabaju, ale potom tam mat svadbu bude urcite rozpravkove...ved iba plesy v starych priestoroch boli nadherne... :)) ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
luciaajanik2012, domika007 -ospravedlnujem sa, tiez som si nevsimla ;-) inak 300 ludi...waaau, to uz chce rovno stadion x-) drzim palce, ved to musi byt fuska aj zorganizovat :-N
Odpovedať
p3tra11: No asi by sme chceli v kul. dome....kedze restika taka velka nikde nie je :-) a budeme mat 1.9.2012 ;-) Ten kulturak vo vranove nie je zly napad..ale nebola som tam este na nijakom plese ani svadbe :-( Sa tam zmesti tolko ludi??
Odpovedať
skus pozriet aj sportove haly. Neviem, ci tam nieco podobne je, ale u nas mame jednu, ktora sa da upravit na kulturne podujatia, stuzkove a svadby. na palubovku polozia koberec, pred tribunami natiahnu zaves uplne dookola a mas celkom penkny priestor.
Odpovedať
miamia5: Aj ked je to pekna predstava (spor. hala) nasi rodičia by s tým nesuhlasili :-S ale dakujem :-) p3tra11: Nevies kedy dokončia ten kult. dom vo Vranove? Neviete niekto kolko ludí sa vojde do kul domu v Sečovciach??
Odpovedať
Mna napadla restauracia Lietadlo v Podlipnikoch. Videla som pripravenu miestnost pre 200 ludi, ale myslim si, ze aj ta dalsia stovka by sa tam vosla. Je to ta biela vysoka budova za restauraciou - "hangar". Ale neboj sa. je to slusny, pekny priestor. Skus.. :)
Odpovedať
OO dakujem ta dalšie miesto ;-) 7 Skusime pozrieť viem kde to je :-)
Odpovedať
Nikto už nema nejake navrhy na salu??? :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?