Hľadám sálu v Košiciach na 5.7.2014

Ahojte som z Ke a zrusili mi dnes salu na 5.7.2014 ak o niecom veiete pomozte budem velmi vdacna
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den ;) A pre kolko osob by ste potrebovali salu a priblizne v akej cene ?
Odpovedať
@simple_choice 80
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankake Pokiaľ viem, tak ešte v hoteli Centrum prijímajú objednávky. Ale konkrétne voľné termíny neviem. Skúste len a len obvolávať. Jedna slečna tu nahodila taký zoznam aj s cenami niektorých priestorov. Možno pomôže. http://www.mojasvadba.sk/forum/miesto...
Odpovedať
my budeme mať v Gastromile na Popradskej, sála je veľmi pekná aj cena dobrá a aj pani boli veľmi milá, boli sme zahovoriť len pred mesiacom a mali dosť voľných termínov na 2014, tak skús či nebude voľný ten váš. Na stránke však nemajú aktuálne číslo, tak ak by si sa rozhodla, možem ti poslať kontakt do IP.
Odpovedať
@janus7 v mojom pripade skusam vsetko
Odpovedať
Profilova fotka
@janus7 ja som sa vydávala pred 4 rokmi a hostinu som mala v Gastromile na Popradskej. Tak ako vravíte. Sála pekná, cena dobrá, pani bola veľmi veľmi milá a ochotná, jedlo ok za tú cenu. Na čo si však dajte pozor sú chladničky. Tie čo mali v tej miestnosti vpravo tak kvapkali. My sme si to nejako nevšimli a nejaké koláče nám namokli. Nehovoriac o tom, že v sále nebola klíma a torty sa nám pred očami topili. Ale my sme mali svadbu v lete v horúčave, kde všetky okná boli dole zvesené a i tak bolo horúco. Nechcem nikoho očierňovať, ani neviem, či to náhodou neopravili. Len si dajte pozor, aby sa Vám koláčiky neomočili. Inak som bola so všetkým spokojná. :)
Odpovedať
@mojaoslava my budeme mať svadbu v máji-nemalo by byť tak teplo, takže nevadí že bez klímy. Ale na tie chladničky dám pozor, prípadne sa radšej opýtam, či sú opravené;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janus7 no, tak to mate ok. nepamätám si, ale asi 4 ks sú tak vedla seba a prvé dve kvapkali. Ale to už aj na výzor boli staré. Možno som pomohla a možno ich aj vymenili. Držím palce, nech sa vydarí. :)
Odpovedať
@janus7 Minulý rok sme tam boli na svadbe, síce klíma nefungovala ale prežili všetci bez ujmy :-) a pokiaľ viem, tak aj tá by už mala byť opravená (pri terajšom počasí nevieš... :) ) Jedlo chutilo, od Gastromily som mala jedlo už fakt veľakrát a nikdy nesklamali :)
Odpovedať
Profilova fotka
Skus sa informovat v Hoteli Maraton :) najdes ich tu aj medzi PRO.su velmi ochotni,ustretovi.mozno budu mat este volny termin :)
Odpovedať
@alexis9 ja som pisala uz asi vsade a uz len cakam zatial co odpisali tak nas termin je obsadeny tak fakt ostava uz len verit na zazrak
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankake treba dvihnut telefon.kym ty cakas na mail,niekto iny im moze zavolat :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@janus7 ak mozes prosim napis mi ip ohladom cien a kontaktu velmipekne vopred dakujemm;)
Odpovedať
Profilova fotka
skusila si hotel Yasmin?
Odpovedať
@dubaik1985 tam maju rezervovany nas termin
Odpovedať
Profilova fotka
Na jedlikovej bol ešte včera jediný voľný termin práve na 5.7.2014 ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?