Hľadám priestor v Bratislave, kde môžem doniesť vlastné pitie

Milie zienky, hladam priestor v Bratislave kde by mi dovolili priniest vlastne alko/nealko, viete mi poradi, je to tak lacnejsie :)
Odpovedať
@majcu my sme v Maranelle, nad 60 osôb je možné si priniesť vlastný alkohol alebo víno. nie obe. nealko nie je možné. čo som písala, neviem o inom zariadení v BA, kde by to šlo.
Odpovedať
Profilova fotka
skús Doprastav na Košickej
Odpovedať
@majcu zavisi od poctu hosti, ale je taka moznost aj v hoteli Echo
Odpovedať
@majcu myslis vsetko pitie? lebo vacsinou ti dovolia co ja viem vino, ze si mozes doneist a tvrde beries v danych priestoroch.. ved na niecom zarobit musia ;-)
Odpovedať
@majcu ešte mi kulturák napadol, myslím, že mestské časti majú každá svoj. kebyže si zajednávate zvlášť catering na jedlo, pitie by ste mali vo vlastnej réžii. len potom i tak treba zaplatiť personálu, aby ho rozlieval.
Odpovedať
hotel Gate One ponuka moznost, ale uctuju si korkovne
Odpovedať
hosti budem mat asi do 50, alebo okolo 50, a mala som na mysli nealko a z alko aj tvrde aj vina, viem ze som niekde citala ze kde sa to da, ale vobec si nepamatam ze kde to bolo :)
Odpovedať
@majcu urcite by som Ti odporucala napisat p.Geclerovej z hotela Echo (ona je fakt mila a rychla), alebo si aspon pozri ich stranku. mozes si doniest alko/nealko ak splnis konzumne. nepamatam si vysku
Odpovedať
no to je super, dakujem krasne @curlyjanka :-)
Odpovedať
Ak si dobre pamatam, v Echo je konzumne 35 Euro/osoba.
Odpovedať
To Echo vyzera pekne, paci sa mi, len by som uvitala priestor aj s niakou terasou/zahradou :-|
Odpovedať
skus Technopol, my tam budeme mat , a vsetko si mozeme doniest, jedine co treba platit je korkovne za flasu vina 0,5 Eur/flasa ( http://www.biznisuite.sk)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@brazil13 to je super, a mozes si doniest aj colu a tak?, kolko ti prosim ta vyratali cenu za osobu?priestor a tak?
Odpovedať
Profilova fotka
skús hotel danube :)
Odpovedať
@majcu napisem ti do spravy :)
Odpovedať
@majcu pozerala si uz hotel Premium**** v Ruzinove? Maju velmi dobru svadobnu ponuku 33€ / os a za maly priplatok si mozes doniest vlastne pitie. My sme tam mali svadbu vlani v juli a boli sme velmi spokojni. Mrkni na ich stranku www.hotel-premium.sk, je tam aj kontakt na manazerku. Urcite odporucam: super jedlo, obsluha velmi dobra a pozorna, aj vyzdobu nam robili oni a predcilo to nase ocakavania
Odpovedať
Profilova fotka
aj v hoteli Holiday Inn si môžeš priniesť alko aj nealko. a neplati sa tam ani korkovne iba penajom saly ktora je pekna....
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu v ECHU mozes , ale musis mat konzumaciu 50 ludi..my tam mame o par tyzdnov svadbu, terasu ti ani netreba, priestor je klimatizovany a podla dohody sa aj fajcenie je povolene... teraza nam urcite chybat nebude, lebo by nam na nu utekali hostia.... takto budeme vsetci pokope :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?