Hľadám pekné miesto na svadbu v Bratislave a okolí

Ahojte, viete mi poradit nejaky pekny a dobry penzion alebo hotel,mozno aj restiku (ale nic luxusne) v Bratislave alebo blizkom okoli? Pacilo by sa mi, keby mali okolo aj nejaku zelen, popripade ak by sa tam dal spravit aj obrad (nie je nevyhnutne). Za kazdy napad dakujem:)
Odpovedať
Ozaj a malo by to byt asi pre 35-40 ludi
Odpovedať
Senkvice - penzion Cerovanka...je to super miesto, kvalitne jedlo, a super personal
Odpovedať
@vickyy82 my sme dostali tieto ponuky: hostina s obradom je velmi pekna v hoteli kamila na ciernej vode - len tam bude asi problem s terminom, lod adyho hajdu - tam mozes mat obrad bud priamo na lodi s vyhladom na hrad alebo v sade janka krala, pajstun - pri stupave, tam je tiez problem s terminmi a obrad tu vychadza o dost drahsie podla mna, alebo zochova chata pri modre - nadherny priestor a tam je dokonca aj vysvatena kaplnka, takze mozno by povolili cirkevny sobas. asi je toho viac... http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm...
Odpovedať
Horsky hotel Eva vo Svatom Jure.
Odpovedať
Ten sv. Jur nie je nic moc... Teda nie je to miesto vhodne na svadbu. Skus Bastu Pajstun - my tam mame aj obrad aj hostinu. Je to velmi prijemne miesto obklopene zelenou.
Odpovedať
basta pajstun je krasna, ale je vhodna pre velke svadby, mala svadba tam vyjde dost draho
Odpovedať
ahoj, my mame v pegase v DNV, obrad mame v kostole, ale bezne tam robia obrady.. vsetko ti urobia krasne vonku.. kedy mate svadbe? po juni mozem dat referencie:)
Odpovedať
Skús pozriet aj v Senci niake hotely na Jazerách, teraz v lete tam bývajú krásne svadby :-)
Odpovedať
@elucka svadbu mame az o rok, len to chceme skoro rezervovat...budem rada ak napises ako bolo;)
Odpovedať
dobre:) snad nezabudnem:) ked sa sa ozvi:DD
Odpovedať
Na Bratislavskom hrade sú reštiky ktoré robia svadby: Kempelen, Parlamentka, Hradná vináreň. Nádherné prostredie :-) Treba vidieť, dá sa dohodnúť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte nevie mi niekto poradit nejaky penzion aj so zeleneou pretoze tam by som chcela mat obrat aj so vsetkym dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj.Pozri si penzión pri rybníku vo Veľkej Pake.Priamo v areály aj sobášia a tanečný parket je pri vode.A čo je zaujímavé,že tam nemajú komáre.Ale keď chceš mať svadbu ešte tento rok tak sa poponáhlaj.www.penzionprirybniku.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@petruskaaaaaaaaaaa a hotel Kamila - Čierna voda? Alebo Galbov Mlyn - Viničné, príp. tie hotely v Senci - Zátoka, Senec.
Odpovedať
@petruskaaaaaaaaaaa pozri aj Divoku vodu Cunovo :)
Odpovedať
Profilova fotka
hotel ponteo v rusovciach
Odpovedať
@waleryy tiez som chcela doporucit tento penzion. svadbu tam mam v maji. bolo to prve miesto, ktore sme videli a vedela som, ze svadbu chcem tam. boli sme pozriet aj inde, priamo v ba, ale ak som chcel v bratislave podobne prijemne prostredie, tak by som sa nedoplatila.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame svadbu v penzione Harminia v Harmonii - Modra. Krasny pozemok, vela zelene, skoro v lese, obrad, hostina a ubytovanie hosti tam a hlavne, bude nam varit Rasto Bekes ! .... Nas bude cca 70 a vecer pridu hostia asi 20 a kapacita penzionu je 70 luldi na spanie :)
Odpovedať
ahojky, odporucam si ist pozriet aj Devin, je tam restika / hotel aj s ubytovanim, robia tam aj obdrady (vonku / vnutri podla pocasia), prostredie pekne, sala velka a mensia :) co mozem vyzdvyhnut tak je tam velmi prijemny a ochotny obsluhujuci (keby som mala restiku, toho chcem mat ako veduceho aby dozeral na vsetko, MA prehlad!) vedia vypracovat dobru ponuku podla vlastneho stylu a vyberu.. vsetko vedia zabezpecit, len treba ist skor sa informovat, pretoze uz maju aj teminy na rok 2016 !!! preto sme sa my rozhodli v piatok a pre Hotel Hradna Brana Skus si pozriet aj Putnicky Mlyn, dostala som aj na toto odporucanie :)
Odpovedať
@petruskaaaaaaaaaaa Ahoj, skus pozriet chata zoska, je to tam velmi pekne, kamaratka tam mala svadbu a bolo super
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?