Golden Royal Košice

Profilova fotka
Mal uz niekto svadbu v tomto hotely? A aj obrad. Je vela veci co ma zaujima, ale chcela by som s niekym, co ma skusenost. Dakujem
Odpovedať
@silvi3 v Golden Royal sme neorganizovali svadbu, ale niekolko akcii uz ano a skusenosti mam dobre. Prostredie je trosku take na pomedzi gyca, pre mna uz na hrane, ale co sa tyka jedla a servisu, boli sme vzdy spokojni.
Odpovedať
@silvi3 ja som tam mala promocie a tiež z práce vianočné večierky....su velmi na urovni, boli sme spokojní, svadbu som tam aj ja chcela riešit, ale su dosť drahí a tá miestnosť čo sa mne páči je mála na tolko hostí čo budeme mať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sintra @evka64 dakujem. Ja tam uz mam svadbu zajednanu,a mame dve miestnosti. Boli sme tam koncom oktobra na skok,sa najest a aj stretnut s manazerom. Jedlo bolo uzasne a aj manazer je velmi priatelsky. Len som chcela od niekoho pocut,ake maju skusenosti uz s akciou. Aky je personal- pozorny? A vyhoveli poziadavkam pocas akcie?
Odpovedať
z mojej skusenosti ohladom personalu - pripad od pripadu, niekto sa snazil viac, niekto menej, proste ako vsade :-) Co sa tyka poziadaviek pocas akcie, boli ustretovi a snazili sa vyhoviet.
Odpovedať
Profilova fotka
Silvi a kedy mate mat svadbu? Maju v Gloria Palace este volne terminy? My by sme radi svadbu v auguste-oktobri dalsieho roka, v zasade je nam to jedno kedy, len neviem ci uz nebude komplet cely rok obsadeny :(
Odpovedať
Profilova fotka
@minax ahoj. My mame svadbu v july,ale v golden royal. O Gloria palace neviem. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@silvi3 och prepac, to bol len hlupy preklep, myslela som na Golden royale, neviem preco som si to splietla, Gloria palace som si pozerala, a vobec sa mi to nepacilo, ten Golden vyzera nadherne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano vyzera uzasne. A kolko ludi budete mat? Ja som si rezervovala datum este v july,a vtedy mi pisal manazer,ze maju obsadene 3 datumy. Jeden bol tusim september. Ale od vtedy mohli mat uz viac rezervaciek,tak bud tam zavolaj alebo napis email. Oni ti uz povedia. Manazer je velmi zlaty a odpovie na vsetky otazky. :-) @minax
Odpovedať
Profilova fotka
@silvi3 No my sme este len v pociatocnych pripravach, ale planujeme sa vtesnat tak do 80, cize potrebovala by som tu rokovaciu salu. Vy mate kolko? A kolko vas vyslo menu na osobu? Dakujem za info, samozrejme tam zavolam a pojdem aj osobne, len som chcela vediet, ci mam vobec este sancu na ten september/oktober :)
Odpovedať
Profilova fotka
@minax my budeme max.60. Takze mame tu zimnu zahradu,a za priplatok mame aj toskansku,ktora je hned vedla. V nej budeme mat obrad,a potom tam budu bufetove stoly a pod. Ak by ti nevadilo mat rozdelenich hosti,tak by si si mozno mohla vziat tieto dve miestnosti,ale to sa musis spytat. Co sa tyka menu,tak si ho mozes vytvorit sama podla jedalneho listka,alebo oni maju okolo styroch balikov uz s vybratymi jedlamy a vsetkym co k tomu patri. My sme si vybrali balik = €38 na osobu
Odpovedať
Profilova fotka
@silvi3 Dakujem este raz velmi pekne, super napad, ja si to pojdem rozhodne cez tento tyzden prezriet a zvaim aj tu moznost :) Menu maju hodene aj na internete a vyzera perfektne, verim ze s jedlom nebudu ziadne problemy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@minax ked sme tam boli v oktobry tak nam dal ine baliky ako su na nete. Vraj su nove. Ale boli sme sa tam najprv najest bez toho aby vedeli kto sme a musim povedat, jedlo bolo uzasne, mnam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@silvi3 Aha, no oukej, tak to vsetko vybavime osobne :) a aj tou cenou si ma potesila, obavala som sa, ze bude este o dost vyssia. A ktore priestory ste este zvazovali? Ci ste boi hned rozhodnuti? My zvazujeme este hotel Bonaparte, ale odradza nas ta lokalita, kedze je 6 km od centra.
Odpovedať
Profilova fotka
@minax kedze sme v Uk,tak sme hladali len cez net. A vsetky miesta co sme pozerali fotky,tak ten Golden sa nam pacil najviac. Hlavne ta zimna zahrada,pri ktorej ti staci min.vyzdoba nakolko sala sama o sebe vyzera skvelo. A maju tam aj klavir na ktorom bude hrat nas znamy na prvy tanec ;-) a potom,pisali sme maily viacerim hotelom,nakolko vela z nich nema dobre web info ohladom svadieb,a ani jeden z nich nemal dobru komunikaciu,akoby sa im nechcelo pisat. Ale pre teba je to jednoduchsie,ak vsade mozes ist osobne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj baby ak by som vam mohla poprosit napiste mi prosim hoc do ip kolko to tam stoji ohladom saly sa pytam a podobne vyzdoba personal ak viete vopred dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@jasmina232 ahoj. Chod na ich stranku. Oni to tam maju pekne rozpisane,ze co kolko stoji. Klikni si na svadby a potom si otvor - podmienky. Ale ak by si este nieco potrebovala,kludne mi napis ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
si zlata dakujem prestudujem a ked nieco napisem zas :) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?