Ges club alebo Centrum Ke?

Baby uz tu hľadám dlho nejake info a recenzie ci na hotel Centrum alebo Gesko v Ke, ale žiadne aktuálne info (t.j 2015) tu nieje. Mam veľkú dilemu, neviem si vybrat z týchto dvoch miest. Ceny su v oboch prípadoch aj ponúkané služby super. Fotiek nemá veľa ani jeden priestor. Gesko je pekne útulne, sedieť sa sa aj na "kaskádovito", práve riešime kto by ma sedel , ci by sa niekto necítil menejcenne ked tam bude sedieť? Mne sa to ale páci, vidia na cely parlet a všetko co sa deje. V centrume to je priestranné na jednej úrovni, ale tiež je to pekne. Ženy co ste mali svadbu alebo ste boli na svadobnej hostine najlepšie tohto roku , dajte mi odporúčania pre a proti. Lebo som fakt bezradná :( Ďakujem Vám krasne :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tam mali svadbu pred 3 týždňami :-) boli sme veľmi spokojný. Nemôžem povedať nič zlé :-). Prístup na 1čku ;-) . Je to tam útulne super cenovo je to prijateľne jedlo bolo vynikajúce :-). Samozrejme boli maličké drobnosti ale to sa pri toľkých ľuďoch a zhone môže stať :-) . My sme boli maximálne spokojný po svadbe nám všetko pobalil personál alko nealko jedlo koláčiky zvyšné proste všetko, ráno sme len vstali a poodnášali si veci :-) Držím palčeky pri rozhodovaní :-) ;-)
Odpovedať
@matulka537 a mozem sa opytat kolko ste mali ludi? ci ste teda vyuzivali aj to kaskadove sedenie, pripadne ci to niektorym ludom nevadilo ze ste ich usadili tam a necitili sa ako "outsideri"? a tiez by som chcela vediet ci ludom neprekazalo ze musia ist na svedske stoly do druhej miestnosti? mne sa to paci takto len ci, nebolo viac negativnych nazorov ako kladnych :)
Odpovedať
Profilova fotka
mali sme cca 52 ľudí a sedeli len pri okrúhlych stoloch :-) takže sme nevyužili kaskádové sedenie . A nemali sme nijaké zlé ohlasy na to že švédske stoly boli v druhej miestnosti, mnohý papali priamo tam :-) a tak sa vrátili naspäť do sály :-) všade sú plazmy na stenách takže videli čo sa deje v sále :-) Mne sa tiež páčilo to že sú švédske stoly v druhej miestnosti. My sme to brali ako plus :-) Negatívne názory sme nemali žiadne teda aspoň nám priamo nikto nič nevytkol čo sa týkalo Geska :-) Aj izby - apartmány boli krásne :-)
Odpovedať
@matulka537 oo super, dakujem ti velmi krasne za pomoc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nemáš začo :-) aj nabudúce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nika2727 my sme mali svadbu v GES a kamaratom sme boli v Centrume. Ak mozem porovnat, tak priestory su pekne v oboch, jedlo v oboch pripadoch dobre, casnici boli mili :) Rozdiel vidim v tychto veciach: Centrum - dlazba a stlpy, Ges - parkety, a svedske stoly sa podavali v saloniku vedla, kde je dost miesta aj na sedenie, v Centrume to bol taky maly kutik v rohu saly, kde boli aj chladnicky. V Ges vidia vsetci na novomanzelov, v Centrume sme sedeli vzadu a vobec sme nevedeli co sa deje vpredu. :) Ja som za Ges, my sme vyuzili aj bar a aj apartman. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nika2727 @tiatia ja som chcela okruhle stoly a v gesku mi vadilo to kaskadovite sedenie. mala som tam stuzkovu (daavno), ale v priebehu troch rokov sme tam boli na plese a na dvoch svadbach.... v centrume sme mali svadbu my teraz 17.10. su tam k dispozicii 3 saly (plus restauracia), ktore si viete vybrat podla poctu hosti. my sme mali v strednej sale a nemozem sa stazovat fakt na nic. tie stlpy nie su vobec siroke a myslim, ze nei su vobec rusive. Jedlo si chvalili vsetci, takze ja osobne odporucam centrum, ale urcite sa tam chod pozriet a sama uvidis co ti viac vyhovuje :-)
Odpovedať
@papii ja už som bola pozrieť aj centrum aj ges, máme už aj rezerváciu na obe priestory len sa nevieme rozhodnúť :( Mne sa práve to kaskádové sedenie páčí, aj parketová podlaha je na tancovanie, vyvysene podium pre hudbu, len sa obavám toho, ak sa budu podavat svedske stoly aby sa ludia "nerozstrusili" pretoze to je v tej druhej miestnosti a tiez priatel vidi problem v tom ze fajcit treba chodit uplne az von ( hovori ze polka pojde fajcit a zabava tiez upadne. dost ludi totizto su fajciari v nasom okoli)...... ono je to tazke lebo teraz ratame s poctom ludi 130 - na takyto pocet je centrum super, ale co ked mi pride len 90 ludi? potom to tam bude vyzerat ze velka sala a malo ludi ( máme rezerváciu na sálu ktora je hned nad recepciou).. a gesko je zase presne stvorené pre takýto počet ľudí.... no hovorím len sa obávam toho fajčenia a rozdelených miestností.... ked si tam bola ty, ako hosť si to ako brala?(svedske stoly v inej miestosti, bar vedla)? a dakujem zatial :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nika2727 presne toto som ja riesila...bala som sa,ze ked bude malo ludi vo velkej sale,ze to bude vyzerat tak,akoby na svadbe bolo malo ludi,aj ked nebolo...My sme mali tiez v tej sale nad recepciou mali sme 85 ludi a po desiatej prisli este moje kolegyne aj manzelovi kolegovia. Salonik mal byt povodne vycleneny na svedske stoly,no vvecer pred svadbou sme to zmenili a svedske stoly boli pri vchode do saly na tej chodbe. A lepsie sme to spravit ani nemohli!! Pretoze ludia neboli roztruseni a salonik vyuzili kojacie mamicky a potom tam spali aj deti:-D fajcit chodili na balkonik,ktory je vedla zachodov. uprimne si myslim,ze ges je maly na tolko ludi. My sme mali muzikantov,ktori potrebovali tiez svoj priestor a tak vyhecovali vsetkych,ze ked sa ludia blaznili,nestrkali do seba.... A co sa tyka baru...ako to myslis? My sme mali svoj alkohol a ludia pili to,co bolo. Ak by mal niwkto chut napr.na pivko, poziadal by casnika a ten by zbehol do restiky,ktora je pod salou a doniesol by,ale take nebolo. Kudom stacilo to,co sme malimy.
Odpovedať
@papii my tiez mame zivu kapelu a prave na gesku sa mi paci ze su na podiu..... znie to dobre ze tych 85 ludi ste mali bolo nevyzeralo to zle vo velkej miestnosti :) V gesku nam davaju k dispozicii aj bar s casnikom ze ked niekto bude chciet pivo alebo navyse kavu tak si to moze objednant. samozrejme ze na stole bude plno alkoholu a tak pochybujem ze sa ten bar vyuzije ale to ze si hostia mozu dat pivo je super. v kazdom pripade ti dakujem za tvoju recenziu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nika2727 aj v centrume sme to tak mali. V sale boli stale 1-2 casnici keby nieco trebalo. Kavu samozrejme doniesli navyse a aj cokolvek keby trebalo,tak oni by zbehli do baru a doniesli... ja ta nwchcem odhovorit od ges-ka, urcitemas nejake predstavy,ocakavania... napisala som len moj nazor a keby som si svadbu mohla zopakovat,urcite by somnic nezmenila...miesto sobasu, osslavy ani muzikantov ;-)
Odpovedať
@papii urcite to neberiem ako odhovaranie, len zbieram nazory, pretoze si viem svadbu predstavit v oboch miestnostiach. aspon keby cena zohravala nejaku rolu, ale este aj v tom je to na rovnako :/ a sobas si kde mala prosim ta?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nika2727 cenovo je to rovkako? v Dome sv.Alzbety sme mali sobas
Odpovedať
Profilova fotka
@papii samozrejme, ze zavisi aj od poctu ludi, my sme nevyuzili sedenie na tych kaskadach. Nemam nic proti Centrumu, bolo tam naozaj dobre, ked sme boli na svadbe, len ja osobne preferujem parkety a nie dlazbu, v com mi Ges vyhovovalo aj barom, kde bolo hostom k dispozicii capovane pivo, samozrejme, stlpy nie su rusive, len som poukazala na rozdiel. Kazdemu sa paci nieco ine :)
Odpovedať
@tiatia no je tam rozdiel asi 100€ co som si preratala ale to je zanedbatelna suma pri svadbe............ a ako dlho dopredu si mala objednany cas sobasu?
Odpovedať
Profilova fotka
@nika2727 tie zakladne veci ako kostol, sala, kamera, foto sme vybavovali 10 mesiacov pred. :) v kostole sme mali na vyber len z dvoch casov, kedze nasa svadba pripadala na cirkevny sviatok a mali tam nejake omse poobede
Odpovedať
@tiatia @papii baby tak uz je rozhodnute... bola som naladena na GESko ale bohuzial jedna kocka co mala predomnou rezervaciu sa prenho rozhodla takze beriem hotel Centrum.... uz obvolavam aj kostoly...dom sv.Alzbety je obsadeny ale vedla kaplnka sv. Michala je volno na moj termin o 14:00 a 17:00 hod.... neviem o 14stej je prisli skoro a 17:00 je neskoro... vy ste mali o kolkej obrady, pripadne ako dlho trvali?
Odpovedať
Profilova fotka
@nika2727 vyriesila to za teba druha ☺ my sme mali o 15tej a obrad trval hodinu. Kedze mas svadbu v auguste, ja by som volila neskorsi cas. Predpokladam, ze bude teplo, a neskor mozno trosku menej ☺
Odpovedať
@tiatia jj prvotne som hovorila ze najlepsie bude ked za mna rozhodne ta druha, ale pomaly som sa namotavala uz na to miesto tak som bola sklamana trosku, ale nevadi, svet sa kvoli tomu teraz nezruti :) a cas toho obradu, pytala som sa viac ludi a hovorili ze o tej 17stej je to v pohode, a hlavne aj pre mna nakolko "sa mozem kludne vyspat" :D resp. budem mat cas ist ku kadernicke , kometicke a pripraavovat sa v pohode, nakolko sa fotit chceme ist az po svadbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nika2727 urcite oslavu v centrume neolutujes. my sme boli nadmieru spokojni ;-) a ludia co z nasej svadby odchadzali, rozpravali, ze sme mali najkrajsiu svadbu... priestory,vyzdoba, strava, atmosfera...o ktoru sa, samozrejme, podpisali muzikanti... a to som fakt bola asi na 17-tich svadbach co som len teraz naratala :-) keby som porozmyslala, mozno naratam viac.... :-D my sme mali sobas o 16:15, trval asi pol hodinu, mozno ani tolko nie. Dom sme mali rezervovany 10mesiacov. a co sa tyka casu o 17-tej, tiez si myslim, ze je to nie je na august neskoro :)
Odpovedať
@papii myslim že urcite neolutujem, hudbu mame dobru takze parada..... a uz sme si aj rezervovali v kaplnke obrad takze parada :) ale ďakkujem Vam dievcence ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?