Gazdovský dvor Trenčianska Turná. Máte informácie?

ahojte snubenice, nevesty, kto ma skusenosti informacie ohladom Gazdovskeho dvora prosim piste sem! vďaka :-D
Odpovedať
1
2
Ahoj, no mi sme tam planovali svadbu, ale potom som tu na fore nasla vela negativnych reakcii tak sme si to rozmysleli... Najskor som s pani majitelkou komunikovala mailom, sme totiz v Prahe a vsetko vybavujeme cez maily, ale na moje maily ohladne ceny svadby mi vzdy iba poslala fotky ako to u nich vyzera :( Tak som to vzdala :(
Odpovedať
ahoj liske, no prave aj ja cakam na nejake info od nej len sa nam treba rozhodnut a tiez som nasla negativne ohlasy ale aj pozitivne naopak konkretne dve holky co boli spokojne tak neviem. prostredie sa nam paci len ci cenovo a obsluha bude fajn asi treba skusit. co ste si nakoniec vybrali vy? my este zvazujeme hotel brezinu ale maju len par volnych a to jesennych terminov. este nemam prehlad moc co kde je volne tak predsa by sme radi asi do toho gazdovskeho. ktorasi pisala ze im tam ale cenovo vychadzalo drahsie ako v hoteli Tatra? neviem veru,vsak to nejak dopadne:) inak my sme tiez v cechach v Brne tak to tiez na dialku riesime :)
Odpovedať
no my sme sa rozhodli nakoniec pre Penzion Bonas v stankovciach... Mili ludia, mili pristup, rychli, dobre referencie a moznost ubytovat 30 ludi :) Vsetko nove nedavno postavene... Nam gazdovsky dvor tiez najskor ucaroval, ale v tejto dobe s tolkymi moznostami sa niekomu doprosovat niekolkokrat aby ti spravil rozpocet nam prislo smiesne... Nad brezinou sme tiez rozmyslali ale drahemu sa nepacila, ze vyzera staro a tak nejak este komunisticky, no jo nie je trencan, nie je na to zvyknuty :D
Odpovedať
hej viaceri vraveli ze v tom gazdovskom sa dlho caka na vypracovanie rozpoctu ved je to ale zasadna informaci a na to by mali byt pripraveny ze sa ludia budu na to pytat. tak uvidime. ten penzion Bonas nepoznam, musim sa pozriet. ako dlho ste cakali na ten rozpocet? ci mam este cakat alebo sa rovno vydat inakade:)
Odpovedať
no my stale este cakame :) uz asi pol roka :D tak neivem ci mame este cakat alebo nie ... priznam sa ze po dvoch urgenciach sme sa na to vykaslali...
Odpovedať
baby nemate niektora fotecky zo svadieb z gazdovskeho dvora?
Odpovedať
ej veru este cakate?? to sa budete brat tak o rok o dva, tri co tymto stylom? ej asi ich treba osobne do toho prinutit alebo co. ale vypada to tam pekne, my sme skor taki prirodni preto by sa nam to tam viac pacilo ako v peknych hoteloch
Odpovedať
no skus ten bonas :) okolie rozhodne krajsie pre prirodnych ludi ako autobazar rusna cesta a polozrucane budovy ;) mne to pride prostre hlupe sa niekomu pripominat viackrat a cestovat kvoli tomu na slovensko aby som u nich utratila za svadbu pre 60 ludi ;) to by sa mali snazit asi oni viac ;)
Odpovedať
ahoj kajgerda, ja som to tu už niekde písala, 2 x som bola na svadbe na gazdovskom dvore a vždy to bolo veľmi krásne, super!!!! a veľká vďaka pani prevádzkarke za prípravu, ochotu, rady a celkové zorganizovanie. Výborné jedlo, milá obsluha, nááádherná výzdoba ako v rozpávke. Vyššiu úroveň som nikde nevidela, dokonca ani na fotkách známych. Jasné, že všade som nebola ;-) ale mať tak znova príležitosť, išla by som tam znova.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dakujem malanka, cvirimiri hej vypada to tam krasne aj tak slovensky: ) tak vdaka za referencie, este zvazujeme ci nam ponuknu dobry termin a cenu tak sa uvidi :) co ubytovanie, poznate niektora dobre ubytko v Trencine alebo T. Turnej ci okoli? budeme ubytovavat asi 20 hosti :( inak cvirimiri , nech ti to buduci rok vyjde, mozne je na case to uz aj riesit: ) my sme trochu pozadu svatba bude september oktober ale verime ze to klapne:) diky!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
čaute nevestičky, my máme tiež svadbu na gazdovskom, opatrna - veď 22.8. je termín dávno obsadený, lebo my sme ho tiež chceli, ale už sa nedalo. A s tým rozpočtom je to asi tak, že my sme sa tiež informovali mailom, ale nič sme v podstate nevybavili, len info všeobecného charakteru, potom sme sa ohlásili telefonicky prevádzkarke, dohodli termín a už to išlo bez problému. Síce sme tiež ešte chvíľu čakali na rozpočet, ale bolo to cez Vianoce a keď sme ho dostali, tak to bolo v pohode, lebo bol dosť podrobný a presne podľa našich požiadaviek. Ja robím síce v inej brandži, ale keď zákazníkovi na firme vypracúvame ponuku, tak je to niekoľkohodinová robota, následné schvaľovanie vedúceho a pod., takže mne to divné nepríde, že sa na to čaká. Ja som sa práve stretla s iným problémom - nasľubujú ti tak a tak, len aby ťa získali a nakoniec je všetko úplne inak. Web je dostupný, takže nevieš koľko akých dotazov tam môže chodiť, ja keď som o niečo mala záujem, tak bez osobnej intervencie som nikdy nič nevybavila. Ja im dôverujem, mám dobré referencie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Pred dvomi tyzdnami som bola v tejto restauracii si dat vypraqcovat cenovu ponuku. Musim uznat ze prevadzkarka bola velmi mila a ponukla nam vela roznych alternativ od jedla az po vyzdobu. Mne osobne sa jej pristup velmi pacil. Ako tu citam ze jej troska dlhsie trva kym sa ozve tak to je pravda, ale ked som videla kolko tam mali ludi a ledvaj sa tam vsetci tocili tak som ich pochopila, ja jej dam este dva dalsie tyzdne na poslanie ponuky potom jej napisem email a ak do tyzdna neodpise tak jej zavolam. Nemyslim si zeby sa neozyvali schvalne len toho maju vela. Mne osobne autobazar hned vedla nebavi, ved v bazary v sobotu nerobia a poobede okolo stvrtej uz vobec. Je to budova ako kazda ina. Viac by mi vadilo keby v tej istej budove mala byt este jedna svadba, alebo vonku na terase este normalny bezny zakaznici ( taketo alternativy nam niektore restiky ponukli kedze mame len 50 ludi)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
liske-a aka je kapacita restavracie Bonas?chcem svadbu do 100ludi.podla fotografii sa tam asi 100ludi nezmesti,ze?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ku Gazdovskemu dvoru v Trenčianskej Turnej: nakoniec sme mali hostinu tam minulý týždeň a chcem napísať že sme boli veľmi spokojní. Všade nám doporučovali skôr Hotel Alfa keďže sme z Novej Dubnice ale sme radi že sme sa rozhodli pre gazdovský dvor, atmosféra tam bola skvelá, prírodná a pre ľudí ktorý netužia po sterilnom luxuse ideálna. Jedlo bolo dobré, aspoň to čo som stihla ochutnať :) výzdobu nám robili priamo tam oni a bola veľmi pekná, návleky sme nemali ale boli s možnosťou príplatku ale vôbec neboli potrebné do takého priestoru, skôr by nám to kazilo dojem. Takže pozitívne dojmy máme z toho a myslíme aj cenovo to odpovedalo takže sme spokojní.
Odpovedať
ahojte baby. tiež chcem mať svadbu v Gazdovskom dvore, lebo sa mi tam veľmi páči. Prevádzkarku poznám a viem , že je super, čo bol aj dôvod prečo sme sa rozhodli spraviť svadbu tam. Dúfam, že všetko dobre dopadne.
Odpovedať
Profilova fotka
@kajgerda ahojky,moja otazka by smerovala k tej cenovej ponuke, kolko ste mali ludi a kolko vas to vyslo na osobu, tiez zvazujeme svadvu tu na gazdovskom . Dakujem za info. :-)
Odpovedať
tak my sme si nakoniec ten gazdovský dvor nevybrali ... nedohodli sme ani pri termíne, tak sme to radšej zmenili ....
Odpovedať
Ahojte, môj brat mal svadbu minulý rok na gazdovskom dvore a boli sme veľmi spokojní aj s prístupom pani vedúcej, s výzdobou, obsluhou a tiež aj s jedlom. Ponuku sme dostali aj s gramážami, cena komplexná, v ničom nesklamali . Vybrali sme si ich na základe veľmi dobrých referencií od známych, ktorí tam tiež mali svadby a rovnako boli veľmi spokojní. Môžeme povedať, že výsledok predbehol naše očakávania, takže môžeme len vrelo doporučiť!
Odpovedať
Profilova fotka
tak mne gramáž poslali hneď bez to´ho aby som si ju vyžiadala, ale veľmi chaoticky mali vypísanú cenu za výzdobu v ponuke. Človek tomu vôbec nerozumie :-(
Odpovedať
Tiež sa nám z ponúk ťažko vychádzalo, lebo sme mali ponuky z viacerých rešturácií a všade bolo niečo, čomu sme nerozumeli, alebo sme si neboli istí doplatkom za celkový účet. Ale kto si je dnes čím istý? Tak si nakoniec môj brat vybral to, čo ich najviac oslovilo - gazdovský dvor. Kvôli prostrediu - sála je veľmi pekná, je k tomu aj pekná teraska a veľkosť priestoru tak akurát aj na sedenie aj tancovanie. Prevádzkárka bola vraj veľmi ochotná a doplatok za hostinu - oproti ponuke bol len 150 € za nápoje. Jedla aj pitia bolo dostatok, takže cenovo to bol už na začiatku zo strany reštaurácie skvelý odhad. Výzdoba bola prekrásna, mali sme oranžovo - bielu výzdobu aj s návlekmi, bolo to svieže a veľmi pekne naaranžované. Takže naša rodina vyjadruje veľké uznanie a vďaku za zorganizovanie prekrásnej svadobnej hostiny a kedykoľvek nabudúce sa radi vrátime do Gazdovského dvora.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, rada by som s vami podelila o naše dojmy a skúsenosti s Penziónom Gazdovský dvor. Svadbu sme tam mali 01.09.2012 a môžem povedať, že to bolo niečo úžasné. Na začiatku našich príprav sme hľadali sálu resp. reštauráciu s min. kapacitou 50 osôb a aby bola z blízkeho okolia. Mali sme rôzne ponuky, ale väčšinou nás odradil fakt, že tanečný priestor bol oddelený od priestoru s hosťami buď nejakou stenou alebo stĺpmi. Samozrejme svoju úlohu hrala aj cena, ponuka jedla a nápojov, výzdoba, atď. Na základe odporučenia známych sme navštívili Gazdovský dvor. Boli sme príjemne prekvapený ako s dostupnosťou, tak aj s krásnym interiérom a exteriérom. Všetko bolo presne podľa našich očakávaní. Nakoľko sme už videli nejaké fotografie svadieb na ich webovej stránke, tak sme mali základnú predstavu o tom, ako by mala vypadať naša svadba. Preto sme sa rozhodli osloviť pani vedúcu Bolečkovú o bližšie informácie. Dozvedeli sme sa, že náš termín je voľný, obratom sme dostali ponuku svadobných menu a celkovej ponuky služieb. Všetko bolo prehľadne rozpísane, vrátane gramáže. Výhodou bolo, že robili aj svadobnú výzdobu. Následne sme si dali vypracovať predbežnú cenovú kalkuláciu na základe našej vlastnej kombinácie z preposlanej ponuky. Celá komunikácia prebiehala mailom, nakoľko pracujeme v BA a môžem povedať, že fungovala perfektne. Následne sme absolvovali zopár osobných stretnutí, ktoré len potvrdili profesionalitu a ústretovosť pani vedúcej. Po poslednom stretnutí sme už mali doladené posledné detaily, cenu a podmienky. Dnes môžem povedať, že všetko bolo dokonalé, od výzdoby až po jedlo, ktoré bolo veľmi dobre pripravené, chutné a ako porcia veľké. V menu sme ešte mali švédske a nápojové stoly, čokoládovú fontánu, atď. a rovnako to bolo bez chyby. Doplatok za hostinu bol veľmi malý. Dovolím si pochváliť pani vedúcu, ktorá nás srdečne privítala a v úvode osobne dohliadala na priebeh hostiny a súčasne aj slečny čašníčky, ktoré sa obracali jedna radosť, pričom boli veľmi ochotné. Preto mi dovoľte na záver len odporučiť Gazdovský dvor. Veľa šťastia.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?