Fatima TN

Ahojte nevestičky, Aktuálne nazory na Fatimu Trenčín? dakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@helen001 prosim ta, riesili ste parkovanie aut? My mame svadbu v auguste, a bojim sa, ze na Palackeho (oproti Piaristickom gymnaziu) bude malo volnych miest.
Odpovedať
@zuzkaferko Zdravim, my sme mali 3 auta dohodnute pri ich budove a v okoli kostola, treba im povedat, oni sa ti o to postaraju, aby si mohla parkovat, co sa tyka takeho zakladneho odvozu a dovozu pre hosti... Aj my sme parkovali na Palackeho, okolo obeda tam bola pohoda, tak v tomto neviem poradit, ako bude v auguste. :-) Ak by bolo este nieco, spytaj sa. :-)
Odpovedať
@daniele11 juj my budeme mat aut asi 20? a bojim sa, aby na Palackeho bolo dost volneho miesta. Nevies ci je mozne nejako rezervovat miesta na parkovanie?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkaferko Vyskusajte parkovaci dom...Len tam sa plati...Ale tak prinajhorsom...Skus sa aj tam ist opytat,ci by ti nevedeli vybavit nejaku zlavovu kartu na svadbu....
Odpovedať
@ninka214 dakujem za tip :) skusim. alebo prinajhorsom parkovanie pri stanici + prechadzka parkom ako bonus :D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkaferko Vsak uvidis podla pocasia...Ale kedže aj tie ženy,ktore inak opätky nenosia ich budu mat...Tak neviem či nebudu nadavat...Pripadne ak im padne uces kvoli dažďu,alebo vetru..No keby idem niekomu na svadbu,tak radšej priplatim a zaparkujem čo najbližšie...Ved zbehni sa tam popytat...podla mna sa bude dat s nimi dohodnut na nejakej jednotnej cene za noc pre kazde auto...
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím milé nevesty, dovoľte mi, aby som sa aj ja pripojila a oboznámila Vás čo sa týka parkovania a dopravenia sa k našej reštaurácii počas svadby. V sobotu počas svadieb je povolený vjazd aj pre autá až k farskému kostolu, čiže aj k našej reštaurácii. Jediné, treba sledovať dodatočné značenie počas tohto dňa, aby nevznikli zápchy (obchádza sa kostol, tak ako Vás budú informovať tieto značky a Vy sa krásne otočíte a hostia môžu pohodlne vystúpiť). Ak potrebujete, nie je žiadny problém, aby sa hostia vyviezli až k nám a šofér následne odparkuje auto buď na Palackého ul., alebo na inom parkovisku. Samozrejme, ako tu aj padli informácie, nie je problém nám nahlásiť do 4 áut ŠPZ a my zabezpečíme, aby mohli tieto autá parkovať počas celého dňa, buď pri kostole, alebo pri našom zariadení. Samozrejme, má to jednu podmienku, takéto autá musia byť označené bielymi stužkami, pre ľahkú identifikáciu. ;-) Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky rada Vám ich zodpoviem. Pekný večer želám.
Odpovedať
@sheryll Dakujem za info. Chcela by som sa este spytat, hostinu mame vo Fatime, kde je teda mozne odparkovat 4 auta a nahodou neviete, ci by nebolo mozne rezervovat dopredu nejake miesta na Palackeho? Budeme mat asi dokopy 20 aut a bojim sa, ako to dopadne s parkovanim, aby sa nestalo, ze ludia budu bludit po TN a hladat kde zaparkovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkaferko Pekny den prajem, Auta pri Fatime mozte odparkovat priamo pri budove restauracie, a ak bude malo miesta, tak okolo Farskeho kostola, najlepsie v priestore pri Karneli, tak aby nezavadzali. Popripade zavolajte a vysvetlime Vam presne, respektive, pri navsteve sa spytajte, kolega Vam velmi rad ukaze miesta, aby ste nemuseli v svadobny den bludit. :-) Co sa tyka parkovania na Palackeho prezistim, ci je mozne rezervovat miesta a ked budem vediet nejake informacie rad sa s nimi podelim. Nech sa dari. ;-)
Odpovedať
@sheryll dakujem velmi pekne cakame na Vasu odpoved :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?