FATIMA restaurant Trenci

Ahojte, Mate skusenosti s restauraciou Fatima pod hradom v Trencine? Dakujem
Odpovedať
My tam budeme mat svadbu budúci rok, zatiaľ co sa tyka komunikácie tak všetko ok
Odpovedať
Nam sa tam velmi paci. Tak isto komunikacia super. Ale par ludi nas odhovaralo. Tak som zvedava na nazor inych
Odpovedať
@babullka tato kočka tam mala nedavno a chvalila si :-) dufam že nevadí že som ta označila :-) :-N
Odpovedať
Ahojte, @daniela.ho jasné že nevadí :) Mali sme tam svadbu minulý týždeň (31.10.2015), keby som si mala opäť vybrať miesto na svadobnú hostinu, rozhodne by to bola opäť Fatima. Svadobný hostia, ktorí tam boli prvý krát - čiže všetci, boli unesení miestom aj jedlom a vlastne všetkým :) Zanechalo to ohromný dojem z celých tých priestorov. Jedlo bolo vynikajúce, ľudia vraveli, že keď sa zatavia v Trenčíne, tak pôjdu na obed do Fatimy, na to isté jedlo, čo sme mali na hostine:)) A prístup aj majiteľky aj p. Vitka, ktorý to celé s nami riešil a bol prítomný na celej svadbe bol super. Kľudne ak budete mať nejaké otázky tak napíšte IP.
Odpovedať
Pan Vitko je super. Velmi si ma potesila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@babullka Pekne pozdravujeme Lenka a Vladislav, veľmi Vám ďakujeme za slová chvály a uznanie. Sme radi, že sme mohli byť súčasťou Vášho svadobného dňa a zároveň sme mali možnosť opätovne spoznať ďalších skvelých mladých ľudí. :-D :-D Máme veľkú radosť, že naša práca vyvoláva príjemné pocity a emócie nielen u Vás, ale aj u Vašich hostí a nabíja nás to, aby sme boli stále lepší a krajší hlavne pre Vás všetkých. ;-) A dávam na známosť :-D , že aj budeme, aby sme pripravili kopec ďalších krásnych svadobných hostín. ;-) Pekný deň prajeme Monika Janíčková, Daniel Vitko, Maroško - šéfkuchár a samozrejme všetci prítomný počas Vášho dňa, čiže Miroslav, Juraj, Vraťo, Miroslav, Aďa :-D
Odpovedať
Ďakujeme p. Janíčková ešte raz za všetko bolo super :) V rodine nás čaká ešte niekoľko svadieb a povedali, že sme nastavili latku tak vysoko, že to ťažko budú prekonávať :D a zabudla som spomenúť aj čašníkov, ktorí boli tiež super, prikladám foto od nášho fotografa, ktorý si ich "zvečnil" tiež ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?