Dubnica nad Váhom súrne!

Prosím viete mi poradiť nejaké miesto na svadbu tak pre cca 90ľudí širšie okolie Dubnice. Termín svadby už 12.september.
Odpovedať
Profilova fotka
Vrsatec,Gilianka ,Nemsova,Lednicke Rovne,V Dca sala v ZTS
Odpovedať
Profilova fotka
teraz som bol v reštaurácii "fanúšik" pri zimnom štadione - veľká spokojnosť
Odpovedať
@djkorytar koľko mali ľudí? Je to tam dosť malé...či?
Odpovedať
Profilova fotka
okolo 80 ludí,ale sú dve miestnosti v tej druhej nebol nikto...
Odpovedať
Pruske kulturak.
Odpovedať
@6petka1 vyskúšaj v DCA novú reštauráciu Lavante pri KD, ranč Lhota v Prejtej, hotel Alfa v DCA. Ale obávam sa, že to bude obsadené. Fanúšik je isto obsadený, lebo sme ten dátum u nich chceli. A to sme vybavovali v januári!
Odpovedať
My sme z dca.a mali sme hostinu na Novej u znameho repo gastro, maximaalna spokojnost co sa tyka jedla aj pristupu. Ak by bolo treba blizsie info napis mi do spravy
Odpovedať
Hotel alfa👍
Odpovedať
Profilova fotka
chateau mignon ale isto bude uz obsadene....nas najlepsi vyber a najvacsia spokojnost!!!
Odpovedať
Ten Fanúšik sme vyfúkli my...tiež v januári. No veľa ľudí ma straší keď máme 80 ľudí že sa tam nebudeme vedieť ani pohnúť. Pôvodne som chcela Rovne, Lavante...obsadené už vtedy. A Gilianka...nefunguje zavretá. No nič budem dúfať že sa tam nejako pomestíme. Ale ak máte nejaké skúsenosti ohľadom akcii vo fanúšikovi - kapacita - budem rada.
Odpovedať
@6petka1 :-) :-) Aha, tak díky! Robím si srandu ;-) Myslím si, že to máte stále lepšie ako my. Máme to totiž na letisku v Slavnici. Tam mám obavy, či sa všetci pomestíme :-| Fanúšik mi príde o trochu väčší. A v Nemšovej alebo v Pruskom kulturák??
Odpovedať
Kuknite si dala som fotky z kulturaka v pruskom.. miesto svadby -okres ilava -kulturak pruske.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
klobusice- prerobeny kastiel-agentury spicy brown to zastresuje(kursalon), perobeny zamocek v Bohuniciach - len to som videla len zvonku,takze neviem ako je vnutri clenene....
Odpovedať
Pruské - Kulturák je už obsadený na váš termín :(
Odpovedať
Profilova fotka
doporučujem hotel alfa v novej dubnici. bola som tam ako hosť, ľudí viac ako 100vka a priestor obrovský a pekný. jedlo na úrovni, obsluha tiež
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@ywonita a koľko máte prosím ťa ľudí? Ja ešte váham medzi Lavante a letiskom v Slavnici, ale to letisko mi tiež príde malé. My budeme mať do 80 ľudí (dúfam že viac nie:D ) a vraveli mi, že to je tam fakt plnka, keď sa tam má ešte aj tancovať.Tak neviem.. Svadbu mám až v máji 2016, ale musím sa rýchlo rozhodnúť, aby mi to ktosi neobsadil :)
Odpovedať
@monika_d máme 68 ľudí (vrátane muzikantov, fotografa, šoféra, komorníka). Potom po svadbe Ti môžem napísať, aké to tam bolo. Každopádne, zajednaj si aj to letisko. Za to nič nedáš - neplatí sa žiadna rezervácia. Poznačia si vás len do kalendára. A popri tom si hľadajte aj inú alternatívu. No 80 ľudí, to mi príde také maximum pre letisko :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Na dvoch oslavách som tam bola a bolo to v pohode, ale asi len okolo 40 ľudí tam bolo. Aha, to som nevedela, že sa neplatí záloha, ďakujem za radu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?