Dievčatá poradte mi prosim ako vyriesit problem s priestorom....

Jedna sa mi o to, ze miesto, kde by mala byt hostina ma 2 velke okna do ulice, kde chodi okolo relativne dost ludi. Ako vytvorit nejake sukromie, ked v miestnosti nemaju ani zavesy, zaluzie, zaclony ani dokonca garnizle, kde by sa dalo nieco uchytit. Rozmyslala som paravan, no neviem, kde zohnat/pozicat v Ziline nieco taketo za rozumnu cenu... Poradte pls, kazdy nazor sa ceni :)
Odpovedať
nemáte k dispozícií v kvetináči nejaká veľké palmy? ešte tým by sa dalo urobiť súkromie
Odpovedať
Aj vues zohnat krajsie drevene debnicky, postavis z nich stenu.(najlepsie ich opri o stenu pre istotu) Mozes naukladat do nich kvety, fotky, proste to naaranzovat. Respektive ikea mala take stoliky. co vies naukladat na seba. Respektive nastenku mozes pricapit niekde tam. Pompomy mozu byt rozvesane na husto a spustene nizsie. Nakresli na vely karton siluetu zenicha a nevesty a to postav do okna.(popros niekoho nech ti to urobi a nechaj to vyzdobit detmi) Alebo na paravany potrebujes ram a organzu, alebo staru zaclonu do toho vsit. To by ale bolo drahsie riesenie. Alebo nejjednoduchsie by boli folie na okna. Nemusis ich lepit, oni prilnu a daju saa lahko stiahnut dole. Mame ich na domeboli vsetky biele vo vzoroch. Zohnali sme ich v Lidli. Rolku za dve ecka, ale velmi velmi davno.
Odpovedať
@friday pvc obrus priesvitny s potlacou by som tam nalepila lep. paskou na sklo svetlo bude prenikat z vonku, a vecer ked bude von tma a dnu svetlo tak bude vidiet max siluety. Nieco podobne ako nepriehladne sklo. Mozno ani nie po celejj vyske ale len do polovice ak by to postacovalo.
Odpovedať
Dakujem dievcata za rady, musim veru cosi poriesit.... Este mi tiez napadol nejaky vysoky kvetinac s palmami myslim ze tam maju. Ale aj tie folie by neboli zle...
Odpovedať
@friday tie fólie by mali mať tento týždeň v ponuke
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo ak máš nejakého šikovného človeka v rodine, ktorý by ti urobil nejakú konštrukciu, ktorú by si naaranžovala, dala na ňu svetelnú stenu alebo niečo... Mne tiež otec niečo také urobí a známy, umelecký rezbár ho zase dozdobí
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?