Darujem rezerváciu

Profilova fotka
Ahojte, nenasla som takuto temu, tak zakladam..... Ak si niektora nevesta rezervovala 2 miesta a nakoniec sa rozhodla pre to druhe, to prve moze darovat inej neveste, ktora mozno prave to miesto zhana..... Ak mate zaplatenu uz rezervaciu, napiste aku sumu a nakoniec sa dohodnite cez IP. Ja darujem termin 1.8.2009 na Smolenickom Zámku - je tam rezervovaná miestnost - velka zasadacka a hned vedla nej je Jedalen - miestnosti su spojene dvoj-dverami. Tradicne davaju - do jedalne stoly, a vo velkej zasadacke prebieha zabava. Svadba sa viaze aj s ubytovanim, co som predtym nevedela, mozno by sa na tom dalo este nejako dohodnut s manazerom, ale prednostne beru svadby, kde hosti aj ubytuju na zamku.... Fotky zamku a priestorov si mozete pozriet v mojom albume. Viac info v IP.
Odpovedať
Profilova fotka
to nechce nikto svadbu na Smolenickom Zamku??? :-o NO teeda....
Odpovedať
pocuj a nie je jednoduchsie tu rezervaciu zrusit? Pravdepodobnost, ze najdes niekohoo, kto hlada presne smolenicky zamok presne 1.8. je dost mala. Ved je to este 3 mesiace - to by ti mali vratit zalohu, ak si platila nejaku :-.
Odpovedať
Profilova fotka
Cuttysark, ved ja som tam nic neplatila este :-). Len som to chcela dat niekomu kto dlho hlada termin a nenasli mu tam ziadny volny.... Mozem to len-tak zrusit, ale chcela som tym inej babe pomoct..... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?