Dalia v Košiciach

halo halo nevesticky....nie je tu niekto, kto mal svadobnu hostinu v Dalii v Ke?.....neviem si predstavit to rozmiestnenie stolov a pod......velmi by ste mi tymi fotkami pomohli
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pisem pre nevesty, ktore zvazuju mat svoju svadbu v hoteli Dalia. Pred dvoma dnami sme ,uz s manzelom, mali svadbu prave v tomto hoteli a nic LEPSIE sme nemohli urobit! Jednoznacne ich priestory odporucam, tak ako aj jedlo, personal, ubytovanie, proste VSETKO! Bol to najkrajsi den v mojom zivote aj vdaka uzasnym casnikom, ktori sa starali UPLNE o vsetko a ja som sa s manzelom mohla zabavat. Ani raz sa mi nestalo ze som im musela nieco pripominat, boli rychli, osluhovali nas v bielych rukavickach, boli vtipni, ale nevtieravi, pozorni a o cokolvek som ich poprosila, do 3 minut som to mala. Jedlo... najlepsie. Lepsie si neviem predstavit, Ako dezert sme mali horuce maliny s vanilkovou zmrzlinou a kazdy kto nam dakoval za pozvanie ich este spomenul, ze to bola perfektna volba. Obrovska vyhoda Dalie je to, ze okrem hlavnej miestnosti, ktora je novo rekonstruovana je elegantne prekrasna s krystalovymi lustrami, je tam aj vinny salonik, ktory sa da prepojit otvorenim dveri s hlavnou salou. Tam boli napoje, chladnicka , kolace akoby na bufetovom stole a ludia sa tam stretavali a rozpravali. V tomto vinnom saloniku boli potom aj teple bufetove stoly. Mali sme k dispozicii ak celu zimnu zahradu, kde si hostia mohli posediet ak nechceli tancovat, ale chceli sa v klude stretnut a dat si tam kavicku. Uzasna bola aj terasa s fontanou a horiacimi faklami. Cenovo to bola tiez skvela volba, pretoze za najom sa tam neplati nic, napoje, kolace, cokoladovu fontanu, slane veci si mozete doniest sami. Ak sa nam zdalo nieco uz pre nas drahe, dohodli sme sa na lacnejsej variante. Nam robili kalkulaciu asi na 5 krat, lebo sme stale vymyslali a nebol to vobec problem. Neviem ako viac mozem celemu personalu podakovat, tak aspon podam info o ich hoteli dalej, lebo rada doprajem aj inym nevestam taky krasny den aky som mala ja 11. augustaemoticon PS: Zadarmo dostanete mladomazelsky apartman, ktory je krasny a rano vam donesu ranajky, podla Vasej volby a Vami vybranom case, az do izby, kde si ich spolocne spapate v posteli s manzelom! emoticon
Odpovedať
V prvom rade Vám gratulujem a želám krásny spoločný život :) Chcem sa opýtať ako to vyšlo cenovo? tak cca na 100 ľudí? A tiež by som rada vedela či tam sú okrúhle stoly alebo sa doobjednávajú. A návleky na stoličky, mašle... Majú to v cene výzdoby? Koľko stojí aj tá výzdoba? Veľmi pekne ďakujem :))
Odpovedať
@zuzanka1808 no vidis, ja som bola pred 2 rokmi v Dalii ako host a moje hodnotenie je ze jedlo bolo OTRASNE, studene, nechutne atd. Casnici boli hrozni, rozmiestnenie stolov zle. Jednoznacne neodporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
@steniatqo Dakujeme! :) Vyzdobu mas v cene, teda štóly, platene servitky, papierove servitky svietnik, ikebanu na predny stol. Platili sme navleky na stolicky, ale ak ich nechces, nemusis och mat. Okruhle stoly mas zadarmo, bez priplatku. Ja som sa ale dohodla s Daliou tak, ze som si vyzdobu robila sama. Mala som na kazdom stole jedno velke okruhle zrkadlo, na nom vazu s kyticou lalii, vela vela sviecok a kupovala som si aj svoje servitky, take metalicke reliefove a vyzeralo to nadherne.
Odpovedať
Profilova fotka
@g_ame Je mi velmi luto ze si mala s tym hotelom take skusenosti, ale dva roky su dva roky. Nase jedlo bolo delikatne a teple. Kuchar nam osobne poradil kombinacie jedla, salatov a dezertov tak, aby sa to k sebe hodilo. Casnici boli uplne dokonali a rozmiestnenie stolov si urcujes ty sama, s tym oni nemaju nic. Ako sa dohodnete, tak vam stoly pripravia. Takze u mna, jednoznacne odporucam:)
Odpovedať
a maju v Dalii aj maly salonik tak pre 40ludi?
Odpovedať
my mame svadbu o 2 tyzdne v Dalii, uz sme tam boli aj ako hostia asi 3x a bolo to uzasne, jedlo, stoly, personal....stoly mozes mat v Ucku alebo okruhle....my mame dole hostinu v banketovej sale...napisem potom ako to dopadlo..
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli spokojni velmi :) ako pise zuzanka, prostredie super :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Asi se to bude lišit názor od názoru, ale my jsme byli s Dalií opravdu maximálně spokojení. Svatbu jsme tam měli v maji 2018. Všechno jsme řešili na poslední chvíli, místo na svatbu jsme hledali cca měsíc před svatbou, a musím říct že v Dalii nám vyšli neuvěřitelně vstříc. Velmi profesionální vystupování všech se kterými jsme přišli do styku - manažerky, provozní i číšníků, všichni byli velmi vstřícní, pohotoví a uměli rychle reagovat na naše požadavky. Velmi nás potěšila ochota připravit dvůr na obřad, příjemně překvapil krásný přípitek od slečny provozní. :-) Svatební hostinu jsme tam měli pro 40 osob a bylo to tak akorát. Sneslo by to asi i 50 lidí, ale víc už ne. Jídlo tam měli vynikající, číšníci prakticky neviditelní, my jsme byli tedy spokojení maximálně. Kalkulace byly bezchybné a celkové vyúčtování nás taky velmi příjemně překvapilo, a to podotýkám že jsme měli hodně low-cost svatbu. :-) Celkové prostředí bylo fakt krásný. Kdyby chtěl někdo víc info - tak mi prosím napište. :) Ivan
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?