Cukraren Victoria Presov - miesto na svadobnu hostinu

ahojte, chcem sa opytat, ci mate niektora skusenost s miestom na svadobnu hostinu v cukrarni Victoria na Hlavnej ul. v Presove (byvaly Berger). zistila som, ze sa tam okrem roznych oslav zvyknu organizovat aj svadby (podrobnosti neviem, ale stoly aj boxy so zakuskami sa vraj odpratavaju). priestor nema charakter typickej velkej saly, ale pre menej ako 100 hosti mozno moze byt dostacujuci...pre niekoho utulny, pre ineho mozno stiesneny al. prilis cleneny. zazili ste tam niekto svadbu...ci uz vlastnu al. ako host? vopred vdaka za vase postrehy, potesili by aj fotky :)
Odpovedať
@heiden22 nepoznam a ani som nepocula o nikom kto by tam mal svadbu a popravde si to ani neviem prestavit......ale mozno fakt kebyze tam nie su tie vitriny tak by to mozno nebolo az take odveci......
Odpovedať
Profilova fotka
@heiden22 moja mamka tam mala svoju prvu svadbu pred... 35 rokmi mozno? tak dajako :)) takze drzim palce vo vybavovani :) nahodou je tam pekne, urcite by sa z toho dalo nieco vykuzlit. len ako s jedlom?
Odpovedať
ano,,priestor je pekny historicky, prave ten ma oslovil, okrem PKO a Cervenice ma nic podobne nenapada. inak ponukaju bezne denne menu, podla ich stranky organizuju svadby aj rozne oslavy aj s cateringom...kazdopadne pojdem osobne zistit detaily...dovtedy som chcela pocut nazor, ak nahodou ma niekto vlastnu skusenost :)
Odpovedať
A čo takto vyskúšať to tu? https://www.facebook.com/pages/Staré-... určite sa budú vedieť dohodnúť na menšom nájme a je tam krásna obrovská miestnosť so štukou na strope, kapacita cca 90 ludi.
Odpovedať
ahoj...len pre info, ak by mal niekto v buducnosti zaujem o svadbu vo Victorii...po stretnuti s pani prevadzarkou, kt. bola sice velmi mila a ustretova, som sa dozvedela, ze svadby aj ine oslavy sa v cukrarni robia...zial od istej doby tie pulty na zakusky neodpratavaju, ale len prekryvaju...pre nas absolutne neprijatelne, nakolko to prilis zmensi prestor uz tak clenity priestor....mozno pre mensiu svadbu postaci :) najom sa neplati, doplaca sa za vyzdobu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?