Čo sa pýtať pri obhliadke priestorov?

Ahojte dievčatá, raz som tu na stránke od jednej z vás našla veľmi šikovný zoznam čo sa pýtať pri obhliadke priestoru. Niektoré otázky by ma nikdy nenapadli spýtať sa , napríklad: "Od kedy je možnosť prísť zdobiť sálu" Samozrejme základné otázky typu koľko stojí prenájom a či je možnosť doniesť si niečo nerátam. Neviem však tu tému už nájsť a ani podobný zoznam. Nemá niektorá z vás pripravené špecialne/nevšedné otázky čo ste sa pýtali pri obhliadke a veľmi vám pomohli? Ďakujem za odpoveď. M.
Odpovedať
Napriklad ci sa v objekte moze konat este ina svadba alebo oslava, kolko je k dispozicii casnikov, ako su a budu vyplacani po polnoci, ako je riesene ozvucenie,osvetlenie, klima. Nas zaujimali aj take prkotiny ako sa nosi polievka, ci v misiach alebo kazdy dostane tanier, ci bude manazer/prevadzkar pritomny/ dostihnutelny aj v den svadby v pripade riesenia moznych problemov. Kolko a akych maju stolov, stoliciek, moznosti ohladom parkovania...mne sa osvedcilo spisat si zoznam a pocas stretnutia si odskrtavat polozky a pisat poznamky
Odpovedať
ja odpoviem trosku z ineho sudka - pre mna neboli dolezite ani tak otazky ako pozriet si priestory pocas cudzej svadby...priestor ziska uplne ine kontury a vdaka tomu sme napr. zmenili nas hotel za iny kedze vsetko bolo prv super - web, komunikacia s menezerkou, podmienky..ale akonahle sme si pozreli obe saly vyzdobene na svadbu tak sme vedeli, ze chceme ten druhy hotel...takto dokopy som si bola pozerat nasu salu asi 4x ci uz vyzdobenu alebo nie a spravila som si celkovy obraz co kde by som chcela mat, ci je sala dostatocne velka aj pri danom pocte stolov a vsetkeho co tam este chcem mat atd :) odhliadnuc od toho je zaujimave sa aj opytat, co vsetko ti vie zabezpecit este hotel, nam napr. spravia aj zdobenu ovocnu misu a ovocne coko-tycinky, ktore nie su bezne v ponuke, ale mala ich menezerka na vlastnej svadbe a vedia to ponuknut aj mne za super cenu a nemusim si to zhanat inde, takze niekedy je dobre sa opytat aj na extra veci, ktore bezne neponukaju ale mozno to vedia zariadit za lacnejsie nez externe :)
Odpovedať
Hlavne si musis ako tak predstavit svoju svadbu v nej. Treba sa spytat na to, ci a kedy si mozes prist salu ozdobit, mozno ak chces mat fotobunku, kde by si ju mohla dat. Ako je to s casnikmi, kolko ich budes mat k dispoziici, miesto pre fajciarov, dokedy ju budete mat k dispozici..
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som sa pýtala na klasické rozmiestnenie, kde tam býva dj väčšinou, možno nejaké pódium ak budete mať kapelu a dá sa to, ako je najlepšie rozmiestniť stoly aby bolo čo najviac miesta na tancovanie. pýtala by som sa kedy sa majú priniesť koláče do sály, ako to bude s parkovaním pre hostí, poprípade ak budete mať autobus či tam má kde zastať
Odpovedať
Profilova fotka
@medouka taketo veci budes najlepsie vediet, ked si pozries nejake fotky z inych svadieb. Skor by som poradila aby sa pytala na take vseobecne veci a napriklad aj na take, ze ci je tam klimatizacia, kolko je dostupnych chladniciek (mna to zaujimalo, kedze je potrebne vzdy uskladnit tortu a zakusky - vysluzky)
Odpovedať
Profilova fotka
opýtaj sa kde budú odložené zákusky, ktoré nebudú vyložené. na jednej svadbe kde som bola sa nedohodli a nakoniec zistili, že majú malé chladničky a museli to kadejako potom deliť a dávať do chladničiek aj na víno a podobne aby sa nepokazili
Odpovedať
je dobre si prejst asi vsetko, dostupne miestnosti, ak je svadba v lete, zaujimala by ma hlavne klimatizacia a odvetravanie, no aj vonkajsie priestory. ak budes mat od nich aj catering, tak to je samozrejme kapitola sama o sebe ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?