Chateau Mignon, Dubnica nad Váhom - máte skúsenosti?

Profilova fotka
Ahojte milé nevestičky, ako miesto svadby sme si vybrali Chateau Mignon v Dubnici N/V, chcem sa spýtať na Vaše skúsenosti, ako sa Vám páčilo, v čom ste videli výhody/ nevýhody a pod. Ďakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den mi sme tam natáčali svadbu a z nášho pohladu príjemná obsluha, jedlo na úrovni a sobáš von pod altankom co dotváralo krásnu romantickú atmosféru..tak myslím ze dobrý vyber :)
Odpovedať
Mali sme tam svadbu pred dvomi mesiacmi. Negatíva ziadne :-) len same plusy:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super otázka, my tam máme svadbu v máji a tiež by ma zaujímali názory a skúsenosti ostatných :) výzdobu chceš mať od nich alebo špeciálne z agentúry??
Odpovedať
Profilova fotka
V Chateau som mal už XY svadieb a doposiaľ boli všetky nevesty spokojné . Viem to , lebo každej sa osobne pýtam na spokojnoť hudby/dj , fotografa , či sály . Zaujíma ma to ešte viac ako nevesty :-D Odporúúúúčam a to nevravím preto , že pochádzam z Dubnice :-)
Odpovedať
@majuss26 Aj ja mozem len a len odporucit...robili sme tam tiez uz par svadob.vyzdob a velmi prijemne prostredie...ak by ste potrebovali pomoc s vyzdobou,kludne rada pomozem :) svadobna agentura erika
Odpovedať
Profilova fotka
@majuss26 Dobrý deň, my sme tam tiež robili výzdobu. Raz len vonku obrad, vtedy sme sa so žiadnym zamestnancom ani nestretli, trošku mi to prišlo divné, vzhľadom na to, že sme ozdobovali altánok a stoličky a nikto sa ani neprišiel opýtať kto sme čo sme :) ale bol čas obeda tak chápem, že mali toho veľa a my sme tiež nemali čas zháňať niekoho kompetentného. Druhý krát sme robili aj obrad aj hostinu. I keď z našej strany tam boli isté prekvapenia a zažili sme už aj lepší personál, aj tak tam bolo príjemne, veselí ľudia tam pracujú, dokonca nám aj pán prevádzkar pomohol s výškovými prácami :) Nevesty boli obe spokojné, i s personálom, i so službami aj s našou výzdobou :) Myslím, že ani jedna nemala výhrady, svadby vyšli nad očakávania :) Pokiaľ budete mať záujem, kľudne si môžete našu tvorbu pozrieť tu na MS, na FB alebo na webe. Nájdete tam fotky aj zo Chateau Mignon ;) Pekný deň
Odpovedať
Chateau Mignon neodporúčam, svadobná koordinátorka totál nepríjemná. Pani Bušíková nerobí tomuto kaštielu dobrú úroveň
Odpovedať
my sme tam mali malu svadbu minuly rok, boli sme velmi spokojni so sluzbami, ubytovanim, jedlom a aj s personalom, akurat musim dat za pravdu stella234, ze p. managerka Busikova bola neprijemna, na nase prve stretnutie meskala vyse hodiny a ani sa nam neospravedlnila, ale musim povedat, ze aj napriek jej spravaniu, by som si to miesto vybrala opat :-)
Odpovedať
@stella234 @cia_cia fíha baby, to ste ma teraz nepríjemne prekvapili. Viete podať aj nejaké bližšie info ohľadom tých negatívnych skúseností? Vďaka.
Odpovedať
myslím si, že cia_cia to vystihla. ja som sa ponáhľala, takže to bolo len v skratke. proste nemala som dobrú osobnú skúsenosť s tou svadobnou koordinátorkou, a mňa úplne odradila. nehovorím, že to tam nie je pekné, ale kazí veľmi meno Chateau Mignon. Je veľmi podpriemerná. Ale je to určite na tebe, skôr vidím lepšiu voľbu napr. v Kursalone.
Odpovedať
Profilova fotka
:-D Managerka Busikova tam už dávno nerobí ;-) . Netreba kritizovať to , čo bolo kedysi , ale chváliť to , čo je dávno zaužívané . Chateau Mignon je top v Dubnici a v okolí :-) Ešte raz . Som zvedavý a pýtam sa vždy po svadbe už 13 rokov neviest : Boli ste spokojní s výzdobou , sálou , fotografom , dj/ skupinou . Môžem písať romány , no Chateau je stále TOP . Peknú nedeľu aj vám ;-)
Odpovedať
@malaopicka moja jedina negativna skusenost bolo len spravanie p. Busikovej, inak ako som uz uviedla vyssie, sme boli velmi spokojni, takze ja urcite odporucam chateau mignon @videostudiojarka vas komentar bol uplne zbytocny, mne je uplne jedno, ci tam p. Busikova dnes pracuje alebo nie, nie som povinna mat o tom vedomost, lebo ja hovorim o svojich skusenostiach, ktore uz prebehli v minulosti a nic ine som nekritizovala :-) prajem pekny zvysok vecera
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stella234 no my budeme mať tak či tak svoju koordinátorku, čiže nenechám nikoho sa mi do toho montovať, ale ďakujem. Kursalón sa mi vôbec nepáči, je to otrepané. Vďaka za odpoveď :) @cia_cia ďakujem :)
Odpovedať
@videostudiojarka čo znamená dlho tam už nerobí??
Odpovedať
Profilova fotka
@cia_cia 😄 Moje komentáre nie sú zbytočné. To všetko sa odohráva len vo vašich predstavách. Prispel som so :-( svojimi názormi a skúsenosťami za 13 rokov. Neviem spočítať koľkokrát som bol v Chateau, no neviem o žiadnej nespokojnej neveste. Nikdy sa verejne neodporúčam, no vždy sa snažím nevestam poradiť a pomôcť ☺ Pekný večer
Odpovedať
Profilova fotka
@stella234 Uff to netuším presne, možno nejaký rok. Reagujem tak ako reagoval personál tento rok v septembri, keď som sa spýtal na Busikovu. Odpoveď znela : Tá tu už dávno nerobí. 😢 Ak sa ďalej nevyjadrovali, tak som sa už nepýtal ☺
Odpovedať
@videostudiojarka o akych mojich predstavach tu hovorite? ja som tu napisala o svojej skusenosti, ktora sa zaklada na objektivnej realite starej asi jeden rok a ktora ma vysoku vypovednu hodnotu pre zakladatelku tejto temy, moja skusenost so chateau mignon bola pozitivna na 99 %, vas dalsi komentar bol uplne zbytocny, lebo ste v nom len zopakovali to co v prvom a zbytocne tu nim vyryvate do komentarov inych prispievatelov, vy ste si svoje povedali v prvom a ja tiez (a este sa to aj zhodovalo), ja som vas respektovala ale vy ste sa tu zacali do mna a stelly234 obuvat, preco sa vobec starate do mojich skusenosti? boli ste pri nich ked sa udiali? to si mam teraz vymyslat, aby som sa na sto percent zhodovala s vasou predstavou?
Odpovedať
Profilova fotka
@cia_cia :-) NO COMMENT :-D
Odpovedať
@videostudiojarka pokiaľ dobre čítam, bolo písané od prispievateľky, že Milé NEVESTIČKY! neviem kde ste sa tu vy zobrali, a kto sa pýtal na váš subjektívny názor!
Odpovedať
@cia_cia no tak ti poviem, strašne "zaneprázdnený" pán kameraman sa asi nudí :D
Odpovedať
@stella234 evidentne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stella234 @stella234 @cia_cia Milé dámy . Pomáhal som , pomáham a aj naďalej budem nevestám pomáhať pri rozhodovaní , či sa vám to páči , alebo nepáči . Pekný večer aj vám :-)
Odpovedať
@stella234 tiez si myslim, ked som jej oznamila ze termin svadby u nich musim bohuzial zrusit, koli financiam tak ma ani neodzdravila a uplne ignorovala (je to tam dost drahe,za vsetko si pytaju peniaze, pomaly uz aj za vzduch),
Odpovedať
@inanitka ja s ňou mám tiež obdobnú skúsenosť, totálne namyslená, baví sa len s tým, kto jej vyhovuje, a tvárila sa ako primadona, alebo akoby jej to tam patrilo. a hľa čo sa stalo z obyčajnej speváčky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@majuss26 My ideme mat tiez svadbu v Chateau Mignon, ja som zatial naramne s organizaciou spokojna:) Neviem sice kto je pani Busikova (do toho sa starat nechcem), ale ja komunikujem so slecnou Boledovicovou, strasne zlata slecna, ktora vam splni kazde prianie, stretnutia s nou zatial dopadli na vybornu, takze si myslim ze Chateau je super volba:)
Odpovedať
O Chateau Mignon sme rozmyslali aj my. Co nas zaujalo bol krasny obrad v zahrade, avsak na druhej strane, maju to tam naozaj velmi predrazene a zrusili sme to najma pre to, ze z viacerych zdrojov sme poculi, ze bol problem s jedlom. Konkretne my sme tam boli aj na ochutnavke svadobneho menu a ani to sme nedostali take, ake sme si zajednali. Viem o svadbe, kedy tam svadobcania dostali pokazene maso a to uz je celkom slusny trapas, ktoremu sa chceme asi vsetci vyhnut....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@kleopatra114 baby ktore ste tam mali svadbu mozte mi hodit do IP prosim kolko ste mali hosti a nejake fotecky? ak by ste boli take dobre :) my tam planujeme tiez svadbu neviem taktiez kto je pani Busikova a p. Boledovicova tam uz tiez nepracuje :D takze teraz je tam zasa ina managerka ale ako nam to nevadi pristup je zatial velmi dobry z ich strany su velmi ustretovi takze my sme zatial OK :) tesime sa partnerovi sa to velmi paci vsak koniec koncov on vyberal toto miesto... Chcem sa este spytat ak ste mali obe tie presklenne casti nevadil tam ten schodik na parket? toho sa trosku obavam...Dakujem krasne za odpovede :)
Odpovedať
@matulka91 skús pozriet na ich FB stránke fotky, ja som prave v nemocnici, tak ti nemozem poslat. Co sa tyka terasy ako tanečného parketu a restiky- je to opticky trosku predelené, mne osobne to pri tancovaní nejako nevadilo, ale celkom mi vadilo, ze nebolo dobre vidiet z kazdeho miesta , co sa na parkete deje-napr.mna cepcil subor, a vsetci sa museli natlačiť k schodiskom, aby videli. Nas bolo cca 60, rauty sme mali v rohu restiky. Spomínané baby tam uz veru nerobia, teraz je riaditeľka jedna pani, na kvalite služieb to ale nestráca....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?