Chateau Appony

Profilova fotka
Ahojte vsetky byvale aj buduce nevesty, chcela by som sa spýtať aká bola svadba v Oponiciach v kastieli. Zaujima ma hlavne jedlo - veľkosť porcií a či bolo chutné, ako prebiehali prípravy a aký bol personál. Za všetky dojmy rady informácie vopred ďakujem.
Odpovedať
@tinanr ahoj, aj mna by zaujimali nazory na oponice. rozhodla si sa nakoniec pre toto miesto?
Odpovedať
Caute baby. Svadbu v Oponiciach mame az v juli, ale zatial som s nimi velmi spokojna. Ceny su niekedy uz trochu bizardne, ale hold...
Odpovedať
Profilova fotka
ano nakoniec budeme mat svadbu v oponiciach 3.10. minuly mesiac tam mali svadbu znamy a boli velmi spokojni tak dufam ze ani my nebudeme sklamani
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my máme v septembri, tiež som zvedavá čo poviete :-)
Odpovedať
Skoda, vsetky sme tu len buduce nevesty, :) ja mam tiez svadbu az v oktobri, moj problem je, ze planujeme na dialku a kedze som potrebovala salu nad 100 ludi, videla som nejake fotky a ceny su na slovesnke pomery dost vysoke, dufam, ze si to teda mozu dovolit a budeme vsetky spokojne, tak sme si to rezervovali. Az nedavno som sa tam bola pozriet konecne aj osobne a musim povedat, ze zvonku je to krasne a super a ohurilo nas to. Fotky budu super :) Zvnutra nie az tak, co ma trochu mrzi, sala je ovela mensia ako som cakala a celkovo sme nemali nejaky super pozitivny zazitok. Aj personal a vsetko bolo take bez atmosfery. Mali sme aj ochutnavku menu, jedlo bolo fajn, vedeli sme si vybrat aspon jedno menu, ale napriklad ma sokovalo, ze za ochutnavku sa plati. No a potom sa mi do toho zacala starat cela rodina a pocuvala som teda hrozne story, ale mam taky pocit, ze ani jedno nebolo z prvej ruky, tak preto by som chcela vediet nejake zazitky s prvej ruky. A z nedavnejsej doby, kedze vsetko sa meni. No a musim povedat, ze na internete je to tak 50:50 co sa tyka pozitivnych a negativnych prispevkov,takze teraz by velmi potesili nasdene a pozitivne reakcie :D
Odpovedať
Profilova fotka
@meribu my sme si vybrali oponice preto, že sme tam aj zasnúbili. Prežili sme tam nádherný víkend a musím povedať, že sme boli nadmieru spokojní aj so službami. Nám sa naopak veľmi páčia aj priestory, je to tam jednoduché a elegantné. Myslím, že ani výzdobu nie je treba preháňať. To, že za ochutnávku menu sa platí som teda nevedela. Môžeš mi napísať, koľko to stálo? Dúfam, že tam všetky prežijeme nezabudnuteľný deň a budeme nadmieru spokojné.
Odpovedať
@tinanr To mate krasnu symboliku! :-) Ano za ochutnavku sa plati, normalne podla cenovej ponuky. Na jednej strane sa to tak trochu da pochopit, ale stretla som sa s tym prvy krat. Ale ako som uz spominala jedlo bolo celkom fajn. Teda neviem, ci vy ste si uz vybrali menu, my sme skusali vlastne len jedno predjedlo, 3 hlavne a jeden dezert. A urcite mas pravdu, budeme vsetky spokojne. :-)
Odpovedať
My sa chystame na ochutnavku coskoro, a tiez nas uz viac krat upozornovali, ze to je spoplatnene. Je to trochu smiesne, kedze platim priestory, hostinu pre skoro 100 ludi a este im berieme aj 28 izieb na prenajom.... v podstate mi to z tejto strany , bohuzial,. pride, ze sa snazia zarobit uplne na vsetkom - aj cena za hostinu je standardna z jedalneho listka (ziadna vyhoda ze beriem do prenajmu vsetky saly co maju), a co predvadzaju pri cenach na alkohole, samozrejme nehovoriac, ze najom nie je z tych lacnejsich...V podstate som na bode, ze ma musia skutocne presvedcit sluzbami, atmosferou inak nebudem do buducna ich ambasadorom.
Odpovedať
No milé vydajchtivé kolegyne, my tam budeme mať svadbu o 3 týždne, takze napíšem vám potom ako to celé dopadlo. Ja sa nechystám ísť na ochutnávku jedla, spolieham sa nato, že to bude dobré. čo sa týka samotného kaštiela, areálu aj priestorov, tak je to síce jednoduché, no veľmi vkusné a elegantné...to nad iným miestom ani neuvažujte.... Fotograf aj kameraman si to určite vychutnajú, lebo niet kajšieho miesta na takéto zábery. Personál, to si treba povedať čo a ako chcete, a hotovo, lebo zlé meno sa veru rýchlo šíri, no ľudské zdroje sa dajú prisosobiť vasim požiadavkám, a za tie peniaze by mal byť skutočne personál výborný...dúfam.. Sála je akurát, aspon tam nebude tých 100 hostí roztratených a v pohode vás usadia, je to ich robota.. Ušetríte na výzdobe, lebo fakt tam nieje čo veľmi vyzdobovať a zakrývať...stači živé kvety, sviečky, obrúsky, menovky a fertig.
Odpovedať
Profilova fotka
@xeenia ahoj prosim ta napises nam aka bola svadba?
Odpovedať
Profilova fotka
@xeenia @tinanr @sanype01 @meribu @dominicam Ahojte, s akym poctom ludi ratate? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievčatá. Ja som tam bola na svadbe pred dvoma rokmi ako družička a priestory Neopíííísatelné krásne na svadbu. jednu z nevýhod som videla v tom, že svadba bola v lete ked tam bolo 35 stupnov. v apartmáne kde sa chystali ženích s nevestou a nakoniec aj my družičky bolo neskutočne teplo, lebo tam nebola klíma ako na ostatných izbách. kým sme nevestu obliekli padli jej aj vlasy a bola mokrá ako myš. to bola asi jedná taka nepríjemnejšia chvílka. o Klíme v hlavnej sále nehovoriac, lebo pri 80 ludoch sa ani nedalo čakať že by stíhala chladiť. Inak jedlo bolo TOP. mali predjedlo rolku z plátkov údeného lososa a dovtedy som asi lepšie nejedla ;-) polievka klasika, a hlavné jedlo tuším kuracie prsia plnené sušenou paradajkou, tiež super. Personál bol ochotný. Jedno čo mňa osobne odradilo od svadby v Oponiciach bola vzdialenosť od Nitry a hlavne CENA. ale ked to neriešite tak VRELO ODPORÚČAM! budete sa určite cítiť ako princezné :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tinanr ahojky, no svadba dopadla nad naše očakávania! no zásluhu najmä na tom mali naši hostia, ktorí sa neskutočne vedia baviť. čo sa týka kaštieľa, tak môžem naozaj len odporúčať. priestory krásne či na fotenie tak aj na video, jedlo výborné, čašníci v rukavičkách milí, dokonca aj pri švédskych stoloch asistujú, lebo napr. taká moja babka by ani nevedela čo si ma naložiť a ako otvoriť tú pre ňu čudnú kovovú vyhrievaciu vaničku na jedlo.. :) sála má klímu a priestorovo je akurát, zmestí sa tam aj veľa hostí, nás bolo 73. apartmán je takisto pekný, len sprcha trochu čudná :) Jedine čo mne tam trochu vadilo, že osvetlenie v sále nieje dostatočne silné, mne sa zdalo, že tam je prítmie, čo nie je dobré pre fotografa a tiež kameramana. :( svadobnu tortu ti odporúčam od pani Ingrid Krumpálovej z Kovariec, ktorá pochádza hneď z vedľajšej dediny a aj ti ju do Oponíc prinesie, nemusís sa trápiť transportom ty. nájdeš ju na FB, len si s nou presne dohodni aku tortu chces, lebo tú našu nejako pozmenila a nebola taká ako sme chceli...inak chuťovo výborná a tiež chválili. ahoj
Odpovedať
Profilova fotka
@dumbik my budeme mat okolo 60
Odpovedať
@dumbik Ja som povodne chcela 120, ale priestory nam to nedovoluju, takze budem musiet obmedzit a vyskrtat. Ale zase cim menej hosti, menej stresu, uz som sa s tym zmierila. :) baby co ste tam mali svadbu, neviete odporucit kadernicku?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak, máme po svadbe a o Chateau Appony môžeme povedať jediné- samá chvála. DOKONALÉ! VŠETKO! Baby, všetky tie reči o zlom jedle a podobne sú hlúposti. Náš fotograf ani kameraman sa na svetlo nestažovali, servis neskutočný.... nás bolo 63 aj s kapelou a fotografom, kameramanom aj dj. Tak asi toľko. Starali sa o nás ako vo vatičke. :-) stálo to za všetky peniaze. Krásna svadba na úrovni. ODPORÚČAME :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak už aj my máme svadbu za sebou. Ak by som sa mala rozhodnúť znovu, určite by som volila Oponice, všetko bolo PERFEKTNÉ. Jedlo bolo fantastické, priestor nádherný, obsluha neskutočná, ešte aj naša kapela povedala, že zažili veľa svadieb, ale takúto obsluhu ešte nevideli. Prevádzkarka Natália nám vo všetkom vyšla maximálne v ústrety, naozaj sa nemôžeme na nič sťažovať. Máme mnoho pozitívnych ohlasov aj od hostí, ktorí boli úplne nadšení. Do svadobného programu sme zahrnuli aj návštevu knižnice a hostia si to nevedeli vynachváli. Naozaj odporúčam. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, My sme mali tiez svadbu v Oponiciach 😊 Musim povedat ze sme boli velmi spokojny 😊 stravili sme tam 4dni ...vsetci boli mili od obsluhy az po uprataovacky :) Jedlo bolo vyborne az na POLIEVKU!!Ja som na polievku slepaciu zatazena a vôbec teda nebola dobra a aj vacsina hosti ju ofrflala...😞 co ma dost mrzi , ale tak nedalo sa s tym aj tak nic robit....Prezili sme 😉 Inam to urcite stalo zato!! za Cas,peniaze za vsetko!!Najdokonalejsi den v nasom zivote💋💋
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Baby, koľko vás tam vyšla celá hostina?
Odpovedať
Ahoj, boli sme v oponiciach na svadbe minulý rok, malé porcie, polievka studená a jedlo nebol žiaden zázrak, výzdoba pekná, milý personál ale hostia boli hladný, ale to možno závisí aj od zvoleného menu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?