Chata na samote u lesa

Zdravím milé nevestičky :) Svadbu plánujeme na august a poňali sme to tak trochu netradične (i keď v poslednej dobe je táto forma svadby čoraz populárnejšia :)) a chceme ísť po obrade s celou rodinou na chatu. Bývame pri Bratislave, väčšina hostí je z okolia Hlohovca a teda aj obrad bude v Hlohovci. Hľadáme príjemnú chatu pre 28 ľudí, najlepšie niekde v prírode na samote. Problém je ten, že tu na západe takéto niečo nie a nie nájsť. Väčšinou keď narazíme na ideálnu chatu, nachádza sa v Tatrách, alebo na strednom/východnom Slovensku. Chcem sa teda spýtať, či náhodou niekto nevie o chate s kapacitou minimálne 28 ľudí, pekná príroda, lesík, samota, príjemné prostredie, aby bola pekná a udržiavaná a vrámci západného Slovenska. Verte, že som pozerala a listovala už aj na fóre, nielen na tejto stránke. Dúfam že nie som veľmi náročná :D Ďakujem veľmi pekne za každý tip, majte krásny deň.
Odpovedať
Profilova fotka
Tu si skusala? http://www.romantickechalupy.sk/
Odpovedať
@sonnenshein to je predsa realitka, mýlim sa? kupovať tú chatu nechceme :-D ale ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@moanka1706 Pred rokom ponukali aj prenajom, ale mohlo sa to zmenit.
Odpovedať
@sonnenshein tak škoda že už neponúkajú :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@moanka1706 To ma mrzi.. :(
Odpovedať
Profilova fotka
A bol by to taký problém ísť aj niekam ďalej? :)
Odpovedať
ja kazdy rok hladam ubytovanie na chaty na megaubytovanie.sk, v okoli HC ma nenapada ziadna chatarska oblast kde sa prenajimaju chaty, no na Duchonke pri Topolcanoch je chát mnoho... ale to je uz asi pre vas daleko
Odpovedať
@carrie_ny ťažko povedať, staršie osadenstvo hostí už nám tak spohodlnelo :) čo im samozrejme nezazlievam :D ale teoreticky ich možno zlomím..ak máš niečo konkrétne na mysli, šupe sem s nápadom :)
Odpovedať
@rora nemusí to byť zrovna okolie Hc, ale tak poblíž...ja neviem, tie Topolčany by sa ešte dali možno, aj som tam pozerala po nejakých, ale žiaľ som nenašla žiadnu podla našich predstáv :( Nám sa pre príklad veľmi páči Chata Javorníček, tá je v Hrádku a je úplne dokonalá...ale bohužiaľ má kapacitu len 22 ľudí. Niečo podobné keby sa našlo, boli by sme najviac šťastní :)
Odpovedať
Profilova fotka
@moanka1706 Jaj takto :-D Ale si myslím, že ak by to malo stáť za to tak by išli aj trošku ďalej :) Konkrétne mi teraz nič nenapadá ale viem, že na orave a na liptove je strašne veľa takýchto chát, ktoré sú teda za mestom alebo čo najbližšie lesu, je tam pokoj a robievajú takto svadby a teda aj s tým, že u nich môžete mať aj obrad ak chcete.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?