Boli ste na svadbe v Mladosti v Prešove?

aký je Váš celkový dojem (čo sa týka jedla, priestorov, obsluhy atď)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, priamo na svadbe sme tam neboli, ale v októbri tam bude ta nasa svadba :) Ked sme si bola sálu zajednávať, tak sála ( tá vacsia) bola akurát vyzdobena na poobednajsiu svadbu a vyzeralo to velmi pekne :) Nám sa tie priestory velmi zapáčili, lebo sú svojim sposobom velmi jednoduche a vies si tam vymysliet výzdobu podla svojho vkuse a nebude sa s ničím bit. Co sa týka komunikácie s prevdzkármi, tak zatial uplne bez problémov. Na jedlo som od známych pocula len chválu. A dalsia velka výhoda je, že ak máš nejakých cezpolnych hosti, tak ich tam vies hned aj ubyovat :) Prikladam aj par fotiek, ktoré som naposledy nafotila ( výzdoba bola robená na nejakú 70tku, takže nie je zrovna najkrajsia podla mna, ale tak aspon tie priestory uvidis :) ....v pozadi priatel- uz nacvicoval so sestrou novomanzelsky tanec :D )
Odpovedať
Profilova fotka
@veronikaa006 AHoj :) my sme tam mali vo Februari svadbu. V tej mensej - kongresovej sale. Mozem len odporucat Mladost, jedlo bolo velmi chutne, kazdy si chvalil, obsluha rovnako a pristup pani prevadzkarky boli na jednotku :) Boli sme velmi spokojny. Prikladam fotky saly... PS: na stenu sa vraj lepit nesmie co sme nevedeli ,ale pani prevadzkarka povedala, ze sa jej to tak pacilo, ze nemala to srdce nam povedat, ze to mame dat dole :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali svadbu v kongresovej sale, pred 2 rokmi. Boli sme velmi spokojni. Aj co sa tyka jedla, aj priestoru. Obsluha tiez fajn. Akurat dzbany s vodou nam dali len na zaciatok a potom sme si museli dolievat my a kamarat vytkol, ze si mohol dat len jeden tanier polievky, lebo obsluha cakala kedy si naberies a hned brali misu, ale tak to su take malickosti. Inak boli velmi ochotni :)
Odpovedať
@sterby Ahoj, ako dopadla svadba? bola si spokojná? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronikaa006 Ahoj, svadba dopadla paradne :) Musim povedať že som bola zo sálou celkovo spokojná, aj dobre navarili, ochotný personal. Ak chces možem ti poslať nejaké foto z mojej výzdoby, aby si mala predstavu o sale dalsiu. Co musím vyzdvihnut je cena- mali sme 116ludí a po rozpočítaní všetkého ( cena jedla, svedskych stolov, kávy, prenájom sály) nás to vyslo necelých 21€ na osobu. No musím povedať aj jedno negativum, nic hrozne, ale mna to v danom momente nahnevalo. V sale na stene majú obrazy, ktoré odmietajú zo steny zvesit. Moj prvotný plan bol, že nebudem davat za nas hlavný stol ziadnu svetelnu stenu, no potom som si ju doobjednala, aby som zakrila ten obraz. Druhá menšia nevýhoda je, že kedže je Mladosť v nedeľu zavretá, tak je nutné upratovať sálu hned v nedelu ráno po svadbe. Tieto nevýhdy však nijak extremne svadbu nepokazili a my sme boli spokojní :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Kolko ma max. Kapacitu?
Odpovedať
@monikadena1993 vmestí sa tam veľa ľudí ak chceš mať normále stoly. ak okrúhle tak do 100 :) Alebo sa to dá aj skombinovať, okrúhle stoly a vzadu klasické. Mala som tam svadbu, tak ak by si chcela niečo vedieť kľudne sa opýtaj :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@sterby Zdravím, môžem vás poprosiť o foto vašej výzdoby? Taktiež plánujem svadbu v mladosti, tak sa možno inšpirujem. Za ochotu vopred ďakujem :)
Odpovedať
@veronikaa006 môžem sa opýtať, či reštaurácia poskytuje aj návleky na stoličky?
Odpovedať
@allieee nám robili komplet celu výzdobu (aj návleky na stoličky sme mali od nich). Foto pošlem večer :)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronikaa006 mohla by som tiez poprosit foto ? dakujem :)
Odpovedať

Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@asperie @allieee Možno inšpirujeme foto našej práce v Mladosti - dlhé stoly. Pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@lala2201 dobrý večer, môžem sa opýtať na prístup pána manažéra v mladosti ? pri našom prvom stretnutí bol strane rýchly a aj ďalšie telefonáty s ním boli podobné :/
Odpovedať
@janaa098 my sme nemali problém v komunikácii...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@veronikaa006 a koľko vás približne vyšla výzdoba od nich?
Odpovedať
okolo 360 Eur vyšla vyzdoba pre 80 ľudí (okrem kvetov tie dávajú umelé a keď chceš živé tak musíš sama zohnať od kvetinárky)
Odpovedať
Prosím vás ako je to tam riešené čo sa týka miestností? Ja čo si Mladosť pamätám, tak v jednej boli miesta na sedenie a v druhej sa tancovalo, čo by som teda rozhodne nechcela. Koľko vás to vyšlo na osobu ak sa môžem opýtať?
Odpovedať
je to tak ale medzi tou miestnosťou kde sa sedí a tou kde sa tancuje nie je stena. Pozri si fotku od coolgirl čo je tu v diskusii vyššie...tam je to pekne vidnieť. Cenu za jedno nepamatam, ale pozriem doma.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?