Bol niekto v hoteli Bellevue v Bardejove?

Ahojte, Velmi by ma zaujimalo ako to vyzera v hoteli Bellevue v BJ. Zijem v zahranici, o dva tyzdne idem domov sa pozriet na nejake miesta na svadbu a Bellevue vyzera na ich webstranke nadherne, no bolo mi povedane, ze v skutocnosti to tak nie je??? Boli ste tam niekto? Aky ste mali z miesta dojem. Dakujem
Odpovedať
maju teraz novu vynovenu salu, ale co sa tyka ostatných priestorov, recepcia, izby a podobne, tie uz maju najlepsie roky za sebou. mne sa to tam zdalo celkovo take stare a osumele, boli sme sa iba pozriet, nakoniec sme sa rozhodli pre Hotel Astoria v Bardejovských kupeloch. Ale urcite sa tam chodte pozriet, mozno sa za ten rok nieco zmenilo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, ak mate zaujem o Hotel Bellevue *** tak odporucam, je tam novy manazment a rekonstruuje sa postupne, velmi prijemny personal so skusenostami zo zahranicia, kuchari su bratia a jedlo bolo velmi chutne, objednali sme si masaz co sme nelutovali lebo spolupracuju s maserom ktory pracuje v rakusku v 5* hoteli, pristup velmi profesionalny a co mali nasi navyse je uvitacia recepcia kde sme si dali jednohubky a obcerstvenie, cela oslava dopadla fantasticky, spinka sa tam velmi dobre my uz sme spali na novych znackovych protialergickych madracoch a manazerku tu tam maju uzasnu ta nam vysla maximalne v ustrety, obsluhovali nas dievcata z hotelovej akademie a naozaj sme dostali usmev a ustretovost, mozno ta cena bola trosku vyssia ale nakoniec sme zistili ze za ten balicek co sestra zaplatila by inde dostali omnoho menej. Samozrejme musim spomenut agenturu Merlot ktora sestre robila vyzdobu bola velmi jemna ale presne vystihovala nase predstavy. S priatelom sa chystame na slovensko v zime a uz sa tesim na prechadzku na vyhliadku na Bellevue a urcite si urobime opat fotku z vyhliadkovej vezicky aj v zime kedze uz letnu mame...
Odpovedať
Je veľmi úbohe Slavomira, že píšete v mene "sestry nevesty" a takto sa snažíte nahnať si nevesty za nekresťanské peniaze. Veď napíšte v svojom mene, že ste novou manažérkou hotela so zahraničnými skúsenosťami a postupne rekonštruujete, ponúkate značkové protialergické madrace, profesionálny servis (učni z hotelovej akadémie) že si fandíte aká ste profesionálna a úžasna. Škoda, že pravda je taká, že nevesty v skutočnosti vám rušia svoje objednané termíny. P.s. stale si pýtate 300 eur od neviest za služby manažérky? P.s.2 - verte, že aj inde je možné uskutočniť krásnu svadbu a za menej peňazí (vlastná skúsenosť)
Odpovedať
My sme tam boli ako hostia tento rok na svadbe. Sala uzasna na svadby, dostatocny gyc ako ma byt, vyhlad krasny... Spali sme tam- tiez to bolo dobre, ciste, nove, teplo... Jedlo mi prislo jednoduche, ale nie zle. Skor dobre. Treba ochutnat, kazdy ma ine chutove bunky. Moj manzel by toto iste urobil doma lepsie. Celkovo sa nemam na co stazovat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?