Bašta Pajštún pri Stupave

Profilova fotka
Dievcata mali ste tu niektora svadbu? Zacala som zvazovat i ked som mala uz pomaly vybrane miesto /Sari Carda, Dunakiliti/ .. povedala by som ze som sa az zamilovala do toho miesta na zaklade fotiek a cenova ponuka je tiez celkom ok. Tak by ma zaujimalo ake mate skusenosti a ci ma toto miesto aj nejake nedostatky. Manazer sa mi zdal velmi ustretovy.
Odpovedať
My sme tam mali svadbu - ako som tu uz parkrat pisala v inych temach, odporucam toto miesto vsetkymi desiatimi! Je to krasne prostredie, mali sme obrad vonku, miestnost je vhodna na vacsie svadby a je tam aj dostatok ubytovania. Jedlo bolo fantasticke a nasi hostia si pochvalovali. Dokonca sme sa tam aj fotili. Aj my sme sa zamilovali na prvy pohlad :-) Ak by si chcela viac info, posli mi spravu.
Odpovedať
Jeeeej ahojte...Dufam, ze sa mozem zapojit. Tiez som nasla toto miesto a musim povedat, ze som sa zamilovala na prvy pohlad. Zatial som tam pisala len zakladné otázky. No dost nervozne cakam na predbeznu kalkulaciu. Zatial som vsade dostala dost premrstene ceny.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, my sme mali svadbu v Bašte Pajštún teraz v máji 2013. Môžem skutočne len odporúčať. Nemohlo to dopadnúť lepšie. Ochotný personál, veľká flexibilita, výborný catering, každá extra požiadavka bola splnená obratom. Férový prístup k sadzbám za reálnu spotrebu. Krásne horské prostredie dostalo všetkých hostí do kolien, my sme mali aj dosť deti, tie sa vyblbli na tých preliezačkách. Veľká profesionalita, s ktorou sa v našich končinách človek stretáva zriedka. Všetci sme boli maximálne spokojní. U mňa Bašta Pajštún 10 z 10 bodov. Ahojte, Jano.
Odpovedať
My sme tam mali svadbu, vratane obradu, minuly rok. Bolo to uzasne, fakt jeden z najkrajsich dni mojho zivota. Mily personal, jedlo skvele, prostredie krasne, ukludnujuce, vysli nam vo vsetkom v ustrety, vsetko uplna parada. Mozno sme museli trochu prevadzkara sem tam ponahanat, ale inac fakt vsetko super. Vrelo odporucam, krasne miesto, ktore si zapamatate na cely zivot.
Odpovedať
ahojte, my sme tam mali svadbu tuto sobotu a bolo to uzasneee! hostia nadseni a nenormalne spokojni, vraveli ze na takej svadbe este neboli. to prostredie hovori za vsetko, pristup fantasticky, jedlo brutal dobre a vsetkeho bolo dost, este nam aj zostalo a nabalili nam. takisto decka sa vyblaznili, vela hosti tam spalo a boli radi ze si mozu vychutnavat atmosferu aj na druhy den. netreba vahat, velka spokojnost, odporucam!
Odpovedať
Profilova fotka
je to krasne miesto - ako fotograf odporucam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj my pozerame toto miesto, je fakt krasne.. aka je kalkulacia? a je mozne si doniest aj nieco svoje, ci zabezpecuju vsetko? dik za info :)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja kamaratka tam ma svadbu zajtra 6.7. a ja 27.7. tak Vam napisem, ako bolo :)
Odpovedať
Ahojte, brat tam mal svadbu 5.7. :-) Krasne miesto, profesionalny a velmi ustretovy personal, deti sa tiez nenudili (bol tam skakaci hrad), priamo v hlavnej budove je svadobna a jedna rodicovska izba - vrcholne prakticke pre vsetky prezliekania napr. po polnoci nevesta, odcepcovanie...Pre letne svadby je super skladik, ktory bol vychladeny pre kolace. Ubytovanie v pohode, zostalo vela hosti a ranajky si vsetci v klude vychutnali...Vsetci chvalili ;-)
Odpovedať
Ahojte chcela by som Vas poprosit o priblizne info o tom ako sa pohybuju ceny na pajstune ci viete kolko tam vychadza svadobna hostina za info Vam dakujem
Odpovedať
@fairytale_1 my máme rezervovaný termín 30.8.2014 na Bašte už sa teším :)
Odpovedať
V Baste sme boli 2x, na svadbe nasich znamych a potom na nasej vlastnej ;-) Miesto je uplne ocarujuce a neskutocne. Na jar, v lete a na jesen velmi krasne, vsade zelen, posedenia na teraske uplne ideal. My sme mali svadbu v zime a bolo to ako v rozpravke. Lepsie sme si ani vybrat nemohli. Sala je velmi priestranna, parket postacujuci :-) V zime nam zabezpecili aj ohrievace, kde sa fajciari navzajom "socializovali". Nechali sme si priamo v Baste spravit aj catering a musim povedat, ze nic lepsie sme si vybrat nemohli. Jedlo od vymyslu sveta (samozrejme podla toho, aku alternativu si vyberiete. My sme si mohli vybrat z troj alternativ, kde bolo v ponuke vzdy nieco ine, ale da sa aj kombinovat a od toho sa potom odvija cena). Najvacsim prekvapenim vecera bolo pecene prasiatko, ktore zozalo obrovsky uspech. Doteraz na neho vsetci spominaju :-) Krasne nam vysli vo vsetkom v ustrety, poradili, pomohli, pristup bol naozaj velmi mily a profesionalny - na urovni. Mozem len odporucat!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte, prosím mohol by mi niekto kto má skusenosť zaslať cenovú ponuku? Vopred veľmi pekne ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@iamhappy Dakujem pekne, uz sme tam boli par krat na dohadovani podrobnosti a myslim, ze urcite budeme spokojni s vyberom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sylwinka551 Ahoj. Prepac, ze som neodpovedala a odpovedam az teraz, ale tym, ze nik vo fore neoznacil moj nick pred odpovedou, nedostala som upozornenie ze niekto reaguje a aj som zabudla, ze som nejaku otazku pokladala.. my uz cenovu ponuku mame, uz tusim aj tretiu, lebo stale cosi upravujeme a musim povedat, ze ceny su sice dost vysoke, ale v porovnani s inymi lokalmi, prijatelne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maria240 Uzasne, dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kuratko284 Ahoj. Prepac, ale neoznacila si ma, tak som si nevsimla ze pises :-D ... kalkulaciu robia individualne, podla poziadaviek, poctu osob, vyberu menu..mne poslali 3 cenove ponuky, od 4-7 tis. Eur a to budeme mat okolo 140 ludi, takze treba individualne riesit. Pan Stefek je velmi ochotni, treba mu napisat na info@bastapajstun.sk a urcite bude reagovat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@juliskaedkova Julka tak ako bolo? :-) Myslim ze sme sa videli, kedze sme v nedelu prisli za panom Stefekom dojednavat detaily. Sedeli sme na konci terasy s malym 1,5 rocnym chlapcom, ktory vas aj chcel chytit ak sa dobre pamatam a reagovali ste vetou "paci sa ti nevesta?" ., mali ste vyzdobu z modrych hortenzii? CI? :-) Tak ako bolo? Spokojnost?
Odpovedať
Profilova fotka
@jezkonr Dakujem. Ked to citam, tesim sa cim dalej, tym viac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bakajka Waaaaau, uz sa vam to blizi.. poprosim potom info ako bolo a prajem, nech vsetko vyjde tak ako ma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@xiaralp Dakujem velmi pekne za recenziu. Taketo recenzie mi dvihaju naladu a uz sa velmi tesim. Mame to o mesiac a pomaly sa neviem dockat. Myslim ze to bude krasny den aj vdaka tomuto krasnemu miestu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@999nela Ahoj. Ceny su individualne, podla poctu hosti, typu menu a poziadaviek.. kolko jedal, aky pripitok... napriklad uz len v zavislosti od pripitku sa cena meni. Proceso stoji 2,50 Eur, ale sampanske 1,60 Eur, cize ako som uz pisala, treba oslovit pana Steffeka, jeho mail je info@bastapajstun.sk . Treba mu napisat kolko ludi by bolo a on vypracuje kalkulaciu. Je velmi ochotny a je to takto najpresnejsie. Tym ze mame velku svadbu, este cenou troska hybeme a to tak, ze menime jedlo v menu, predjedlo, pripitok , vyhodili sme cokoladovu fontanu.. cize vie byt cena nizka, ale aj vysoka, podla toho, co clovek potrebuje a vyzaduje :-)
Odpovedať
@fairytale_1 my mame svadbu 30.8.14 takze az o rok :-)
Odpovedať
@kuratko284 ja som dala Menu 1 na 72 hosti v to menu mame DeLuxe,predjedlo,hlavne jedlo,2jedlo a v noci kapustnicu a kalkulacia 3440€ ale v prvom jedle mam asi 4 druhy masa,3 rozne prilohy cize tak aby si kazdy vybral. Priniest si mozes len vino a tvrdy alkohol, nealko musis od nic brat a aj pivo. ?
Odpovedať
@koryyy ak mi das mail preposlem ti moju kalkulaciu co mi poslali, maju na vyber 5 Menu
Odpovedať
@999nela napis mi mail a preposlem ti
Odpovedať
baby ja vam este odporucam - ak budete mat druhu ci tretiu veceru, objednajte si menej porcii ako mate hosti - nam vyse polovica z tychto jedal ostala, uz samotna hlavna vecera bola velka porcia, z dalsieho jedla si ludia uz len zobkali. k tomu este kolace, slane, torta, ovocie.....
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bola v Bašte Pajštún behom jedného mesiaca na svadbe 3x(jedna z toho moja svadba). Podľa mňa TOP VOLBA miesta na úžasnú svadbu. Vo všetkom sa dalo max dohodnúť a prevádzkujú to naozaj profesionálne. Celé okolie v Bašte Pajštún je čarokrásne a priestory nám po dohode s ich pani aranžérkou nádherne vyzdobili.
Odpovedať
Profilova fotka
@iamhappy uff, dakujem za radu, ale ako to mam urobit??? My mame okolo 17:30 veceru a na 21:00 naplanovanu dalsiu. Svieckovu...jednak o osmej pride este cca 30 ludi a nech nie su ludia hladni. Potom mame o 22:00 vylozenie bufetov, ktore budu mensie porcie a o 0:30 kapustnicu, este 80 porcii ( hosti je 125) ... Mas nejake odporucanie? :-)
Odpovedať
@fairytale_1 tych 80 porcii na 120 ludi je asi ok.... naozaj neskoro vecer budu uz vsetci plni....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?