Art Hotel Kaštieľ v Tomášove

Ahojte nevesticky, chcela by som sa opytat, ci tu ma niektora skusenosti so svadbou v Art hoteli Kastiel v Tomasove? Velmi tuto variantu zvazujeme s anglickym partnerom. Diky za odpovede Maroon
Odpovedať
@maroon http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/v...
Odpovedať
Dakujem ti Swarovski, prave to citam :-) A inak pozerala som Tvoje fotky, wooooow neskutocna parada! My sme o tom Tomasove viac menej uz rozhodnuti, ale ako tie fotky co mas ty zo Studeneho - NESKUTOCNE KRASNE! A vobec aj tie dekoracie a vsetko...Mozem sa spytat, to si si vsetko riesila sama ohladom svadby alebo je toto cez agenturu? Ja velmi zacianm zvazovat agenturu totiz v BA nejaku, lebo to sa takto na dialku neda (da, ale chce to vela casu a to ja nemam) Dakujem za odpoved.
Odpovedať
My sme maii Tomasov ako cislo 1, ale po stretnuti s prevadzkarom, resp. F&B managerom, sme to akosi prehodnotili. Vsetky info sme z neho museii tahat ako z chlpatej deky a celkovo posobil dojmom, ze ho skor otravujeme. Skoda, lebo pred navstevou Tomasova som bola presvedcena, ze toto je to prave miesto. Zatial sme sa ale definitivne nerozhodli.
Odpovedať
@maroondakujem za pochvalu. My sme s Tomasovom mali velmi zlu skusenost... Na svadbe sme nesetrili no napriek tomu sa k nam spravali ako k provincnym chudakom :-(... Ale vraj sa toho uz vela zmenilo, neviem... Proste prostredie nadherne, ale zlyhal ludsky faktor. Co sa tyka mojej svadby, celu organizaciu a vyzdobu nam na kluc robila Moruska dizajn. Moja jedina podmienka bola - latkove kvety... :-) A tak sme to spolu riesili, az to dievcata dotiahli do uspesneho konca :-)
Odpovedať
Baby dakujem vam velmi pekne za odpovede, po pravde ja zatial komunikujem s prevadzkarom (v Tomasove) len via email, a zatial pohoda, jasne ze to chceme ist aj osobne omrknut est epred rezervackou, u nas je skor problem to, ze nemozeme kvoli kazdej zmene lietat domov na "okuky" bohuzial :-( To by sa nam ta svadba pekne predrazila (o letenky) preto rovno zvazujem ze si najdem nejaku sikovnu kocku v nejakej agenture u nas na Slovensku a budem ju "teorizovat" via mail alebo via phone a budem to mat doma vsetko povybavovane, lebo toto by asi bolo na nervy takto. A okrem toho Tomasova baby by ste co poradili? Rozhodne chceme svadbu vonku a v lete, cize nejaky kastiel alebo nieco podobne by bolo naj. (v rmaci BA + okolie) A este jedna posledna otazka sa tyka siat, ktore salony u nas doma ponukaju aj designers wedding dresses? Je to vobec u nas? Sorry pytam sa asi ako teliatko, ale este som sa nevydavala a nikdy som tieto veci ani len nepozerala ;-)
Odpovedať
Okrem Tomasova som bola pozriet Mirovo, Amade vo Vrakúni a Studene. Mierovo je velmi prijemne, majitelka skvela. Len nam to prislo trochu male. Amade je krasne, ale nikto sa nam tam v podstate nevenovala a doteraz cakam odpoved na moj email. Kastiele uz zacinam pomaly vzdavat. Tiez riesime zo zahranicia.
Odpovedať
@aubergine nam sa paradoxne v amade venovali uplne dokonale. najprv cez mail, potom osobne. ale bohuzial, je to dost malinke, tak pre 40 ludi, pokial by ste chceli svadbu v tej nadhernej restauracii. Mierovo ma teda neoslovilo, pretoze ludi porozdelovat do viacerych miestnosti - no neviem... Aj ked rozhodne patri k tomu lepsiemi, co tu mame. :-)
Odpovedať
@maroon no RVS Studene je 2 km od Tomasova :-) Ale samozrejme, nechcem Ta ovplyvnovat, pretoze Tomasov je fakt nadherny. Ono, jedinu nevyhodu vidim v tom, ze v Tomasove, ked som bola na velkej svadbe, minuly rok, tak tam prebiehali este mensie 2 akcie subezne. Cize plno cudzich ludi, casnici fofrovali... Nam z toho v Studenom urobili uzavretu spolocnost. Ale je to vecou nahody :-)
Odpovedať
@swarovski Dakujem za tipy, ako jasne ono to chce este vela zvazovania z nasej strany, a este ani jednu moznost som nevidela "live" rada by som isla v dohladnej dobe na vikend domov a okukala si to aj Studene aj Tomasov. Ozaj nevies (alebo niekto) ako to chodi so zalohou a booknutim termninu v Tomasove, pripadne v Studenom? Kolko je zaloha a ako dlho je "vratna"? Diky :-)
Odpovedať
V Tomastove je nevratna zaloha tusim 1500 evri, Studene 500, Mierovo 250. Zo Studeneho mi napisali, ze cenovu ponuku mi poslu az po nezavaznej rezervacii terminu. Vacsina sobot je uz ale fuc. Aj nas v Tomasove upozornili, ze tam moze byt viacej akcii naraz, co moze byt celkom rusive. No neviem. Good luck s rozhodovanim.
Odpovedať
@swarovski nevies prosim ako to v Amade vychadzalo cenovo? Vdaka
Odpovedať
@aubergine neviem, ako to bude na buduci rok, ale nas to nakomplet aj s ubytovanim pre vsetkych vyslo 100 na hlavu :-) Co bola podla mna vyborna cena :-) Bolo to samozrejme len na zlaklade cenovky, ktoru nam poslala manazerka. Asi by sa to este menilo. Bolo v tom nakomplet menu, ubytko nealko a vino :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@maroon my sme v Studenom clemnmi, takze zalohu sme mali nizsiu. Viem, ze pre "cudzich", teda pre neclenov, alebo svadby bez VIP odporucani zalohuju 500€-. Ale tie ti po svadbe vratia "na ruku" v hotovosti. V tomasove od nas pytali 300€, nevratnu zalohu, ktoru odpocitaju z celkovej ceny. Ale netusim, ake maju podmienky teraz.
Odpovedať
@aubergine no dokonca 1500 v tomasove!!! vidis, my sme sa s nimi bavili, este ked neboli ani skolaudovani :-D takze ano, pomenilo sa toho vela :-)
Odpovedať
@aubergine To nemyslis vazne? :-o 1500 Eur nevratna zaloha? A co ked tam pridem a nebude sa mi to miesto vobec pacit? Predsa nezlozim 1500 EUR NEVRATNU zalohu este predtym, ako si to pojdem omrknut do kelu! Ach jo... :-( vidim ze toto bude este beh na dlhuuuu trat. Ja by som si len vyslovene chcela booknut jeden termin a niekedy v Oktorbri sa ist na to pozriet. Ako nevadi mi, zalohovat nejakych 50 EUR do Oktobra a tie nech si potom kludne aj necha ak sa rozhodneme ze sa nam tam nepaci! No a stymi subeznymi akciami... :-| to mi tiez zrovna moc nevoni. Nerada by som na svadbe mala milion cudzich ludi pomixovanych so svadobcanmi, ale tak zase uzavriet cely kastiel pr enas - kdo ma na to? :-D
Odpovedať
@swarovski Vdaka! 100 aj s ubytkom vobec nie je zle..
Odpovedať
@aubergine no to bolo 8-) , netusim, co by mi poslali dnes :-) Tie ceny mi dali minuly rok na tohtorocnu svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aubergine ahoj my sme tiez najprv zvažovali Tomášov (kedže som z tade) no už len keď sme tam dosli tak som povedala recepcnej ze som dosla za prevadzkarom a ona ma hned zvozila ze to nieje prevadzkar ale Manazeeeeer.....no tak pardon.....no a potom sme isli pozeriet priestory, ktore boli nádherne...ale tiez pán Manzeeer sa mi zdal skor znudeny alebo mozno ze to bola unavna..neviem prislo mi to akokeby ani nemal tu chut aby sme tam tu svadbu mali. Samozerejme cena je vysoka..ale predovsetkym ma odradil ich prístup ....no a preto sme sa potom rozhodli preRVS Studene kde pán prevádzkar je perfektny clovek...tak dufam ze vsetko víde ako má. Termín máme az 24.8.2013.
Odpovedať
@moni1363 ano ano, pan Hrutka je neuveritelny a zlaty clovek. Zariadi vsetko :-) Kazdy vymysel :-)
Odpovedať
@maroon doporucujem platit zalohu az potom, co uvidis priestory a zoznamis sa s prostredim :).. internet a realita mozu byt ine. I ked v mojom pripade skor rozhodoval pristup personalu/managerov a celkovo taky ten pocit z miesta.
Odpovedať
@moni1363 Ja teraz jednam s panom Michalkom (juuuj mne je to uplne suma fuk ci je to Manageeer alebo prevadzkar - pre mna nech si hovori aj Minister zahranicnych veci - pokial mi vyjde v ustrety a zariadi co by som chcela :-D Neviem zatial som s nim spokojna, ale ako hovorim kounikujeme zatial len na dialku - cize moze sa samorejme stat ze ked tam prideme, tak ma tiez nejaka oprskla recepcna vytoci natolko ze im poviem rovno NAZDAR! Diky za koment, inak! :-)
Odpovedať
@aubergine Jasne, no ako urcite nebudeme platit nejakych 1500 Eur bez toho aby som to miesto najprv videla alebo co. To zase nie.
Odpovedať
Ahojky maroon, my sme tam mali svadbu teraz koncom septembra a nedám na nich dopustiť, od recepčnej, cez personál až po pána Michalku, sú úžasní a skvelí ľudia, splnili nám všetko, o čo sme ich požiadali. Je pravda, že toho majú množstvo a sú veľmi vyťažení, ale snažili sa vyhovieť každej našej požiadavke. Vždy sa tam radi zastavíme na to úžasné jedlo a božské dezerty :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?