Aragosta Ristorante Preselany - máte niekto skúsenosť?

Ahojte, je tu prosím niekto kto má skúsenosti so svadbou v reštaurácii Aragosta Ristorante v Preseľanoch? (či už ako nevesta/ženích, hosť alebo aspoň z počutia...) Budem vďačný za vaše odpovede :)
Odpovedať
Je to tam krásne, tiež sme tam chceli mať svadbu, ale mne sa to zdalo malé (teda priestor na tancovanie bol malý, ostatné v pohode :-) ). Svadobné menu vychádza okolo 55€ na osobu, záleží, čo si vyberiete :-)
Odpovedať
55 len hlavne menu alebo aj druha vecera?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, aj ja som mala svadbu v Aragoste. Nemôžem jediné zlé slovko povedať. My sme mali všetko dokonalé. Čašník za mnou vždy nenápadne prišiel keď niečo potreboval vedieť, za pochodu sme sa dohodli kedy bude večera kedy stoly s jedlom. Prístup bol fantastický. Výzdobu nám urobili nádhernú. Je pravda že sa platí hneď ráno po svadbe, ale je to podľa mňa úplne pochopiteľné, nie sú to malé peniaze. Je tam k dispozícií izba pre novomanželov, ktorá sa dá krásne využiť ako pre malé deti ak máte na svadbe aby si pospali tak aj pre novomanželov nech si ráno trošku oddýchnu. Čo sa týka dvoch osláv, stať sa to tam asi môže, ale salóniky majú vlastné vchody takže si nemyslím že je to nejaké extra negatívum. Hostiny sa nerušia ani s hosťami v reštaurácii, keďže je to tam predelené. Ja som šťastná že som mala svadbu tam.
Odpovedať
@lenka5389 55€ - predjedlo polievka hlavne jedlo v noci buffet
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj bola som tam na svadbe 9.maja Kamoska tam mala svadbu. Na MS ju najdes pod nikom nikipepo. Svadba tam bola uzasna!!! Mali tam aj obrad vonku v altanku.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tam mala tiež svadbu a ja som bola spokojná. Jedlo bolo super mali sme hosti aj z inych krajin a roznych postavení či nechodia len na meničko na obed a chvalili velmi. Čo sa tyka platenia tak s tym sme nemali najmenší problem sa dohodnúť a dokonca nam pani majitelka povedala že mame čas. Behala som tam viackrat a mne sa napr pačilo, že som mohla prisť hocikedy na druhy deň pre veci a nemusela rano čakať jak blb. A cena nas milo prekvapila. Každa minca ma dve strany a vždy je to o dohode a pristupe. Ku nám sa správali všetci velmi pekne
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikipepo Ved ste k nam boli uzasny a boli ste krasny!!! Prajem Vam v mene celej restiky vsetko len to naj naj naj
Odpovedať
Boli sme klienti, ale nechceli sme byt hodnoteni .... mali sme hosti zo zahranicia, ale naposledy sme navstivili restauraciu... aj nasi hostia riesia pristup personalu... aj sa volalo pred prichodom podla dohody s veducou (prichod den pred svadbou bol dohodnuty na 16.00 -16.30 hod, lebo sme nevedeli ako dlho bude trvat dvojjazycny sobas, taktiez dohodnute, ze predtym nez vyrazime zavolame, ze vyrazame, co sa aj stalo).... prevziat zodpovednost za nedostatky (napr. niektori nedopecene maso) je niekedy tazke... stacilo by ospravedlnenie, co pokladam za prirodzene... pobehali sme uz svadieb a restauracii... sobas sme mali aj v zahranici, kde nas nadmieru prekvapil pristup majitela, ktory prisiel za nami a povedal: "Musite byt spokojni, lebo ste nasi klienti".... ja som sa zial tymto pristupom v tejto restauracii nestretla.....svadba mala pozitiva, vyborna zabava, program.... pisem o mojich pocitoch... ak nesuhlasite s tymto, prosim vas nepiste, ze sme nechceli platit, lebo sme platili hned o 03.00hod a este o 2 osoby navyse, aj napriek tomu, ze dohoda s veducou bola iná....
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@zuzuliknr @veraluna dámy, vaše príspevky som z diskusie vymazala, pretože fórum nie je miesto na riešenie osobných sporov, ktoré by sa mali riešiť medzi štyrmi očami. Zároveň fórum nie je miesto pre vzájomne urážanie a provokáciu. Odporúčam vám, aby ste sa ešte spojili a určite sa o probléme porozprávali, aby ste sa rozprávali so vzájomným rešpektom k druhej osobe. Každý robí chyby, dôležité je poučiť sa z nich, ospravedlniť sa, prijať ich, napraviť ich. Verím, že nájdete spoločné riešenie :) Krásny deň prajem! Jana
Odpovedať
@janamartish To by potešilo aj nás... veľa energie som dala do prípravy, žiaľ reštaurácia svojim neprofesionálnym prístupom, teda vidinou zarobenia peňazí (svadba a oslava a otvorená reštaurácia), nás svadobčanov nechali čakať, pretože kde by sme odišli? Ale keď odíde nespokojný hosť, nabudúce nepríde... a taktiež dve svadby, v tej istej reštaurácii? Neviem, ktorú by to potešilo... Niekedy krásne miesto nestačí... treba mať k práci vzťah a nepozerať na svadbu ako zdroj obživy...prajem veľa úspechov... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonkavd dobry en Sonicka, prosim Vas mohla by som vidiet viacej foto z Vasej svadby? Zvazujem Aragostu na svadbu a neviem sa rozhodnut ... Dakujem Ak by Vas to neobtazovalo, mohli by ste mi dat aj nejake blizsie info ?
Odpovedať
Profilova fotka
@miklovicova007 posielam osobnu spravicku. Kludne sa ozvite rada odpoviem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@sonkavd chcela by som sa informovať ohľadne svadby mohla by ste mi poslat sukromnu spravu kolko stal prenajom a ak ste mala aj vyzdobu od nich kolko priblizne vsetko stalo, neviem teda kolko ste mali hosti? dakujem velmi pekne, planujeme vadbu tiez mat v Aragoste
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?