Akú máte skúsenosť so svadobným obradom v areáli hradu Devín ?

Profilova fotka
Niekde som tu citala, ze sa da zariadit obrad v areali hradu Devin.Nevie niekto o tom nieco???? Bolo by to paradne, keby da to dalo.Je blizko a bolo by to na vzduchu :-) :-) Dakujeem
Odpovedať
ahoj biba, na devine je ozaj super, ale musim ta upozornit,ze tam hrooooooozne fuka vietor, moja kamoska sa tam fotila pred obradom a lutovala. :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj biba. My budeme mat obrad na Devine. Zariadit to nie je zlozite, len Ti musi sadnut termin na matrike, pretoze obrady na Devine robia kazde dva tyzdne a po 10.9. uz nie su ochotni robit obrad vonku kvoli pocasiu. Ak nemas napevno stanoveny datum svadby, ozvi sa mi do IP a poslem Ti kontakty.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte kocky, najde sa tu niekto dalsi kto tam mal svadbu?
Odpovedať
Ahoj, aj ja nad tym uvazujem, ale zatial nemam ziadne info. Je tam krasne, ale vyzera to tak, ze to bude o nieco drahsie.
Odpovedať
Ahojte, je to zaujimavy tip, aj my sme nad tym jednu dobu uvazovali, len je to trosku riziko mat svadbu vonku vzhladom na pocasie (a kazdorocne devinske zaplavy). Kolko to asi stoji (obrad+matrika)? Su ochotni na matrike bez problemov vybavit obrad na Devine?
Odpovedať
ahojte, stale rozmyslame nad tym devinom, naozaj tam tak velmi fuka? Nemam moznost sa tam ist pozriet. Uz mame narezervovanu aj matrikarku z devinskej matriky. Neviete o este nejakom moznom mieste v tej oblasti? Ked nic nenajdeme, tak to bude v Pegase. Ten devin sa mi ale velm paci.
Odpovedať
jeeeeeej, super spravy, da sa to vybavit a dokonca sa nam to vcera aj podarilo :-). Strasne sa z toho tesime, lebo sme to chceli mat blizkosti bratislavy, na peknom mieste a vonku. Budeme to mat na tom devine 20.07.2007. Bohuzial sme museli zmenit datum, chceli sme to mat 27.07.07 na nase vyrocie, ale vtedy matrikarka nemohla :-(. No nevadi, radsej o tyzden skor, ako toho 27. a na matrike. Takto to budeme mat vonku, tak ako sme vzdy chceli. Ak to tam chcete mat, nevyzera ze je to problem vybavit, na devinskej matrike su zevraj celkom ochotni. Bohuzial presnejsie informacie nemam, lebo to vybavovali rodicia, kedze sme mimo slovenska
Odpovedať
Profilova fotka
poplatok za sobas v areali je cca od 5.000,- Sk...vy si musite priniest vsetko vybavenie...ziadost sa dava pisomne na riaditela muzea veeeeeeeeeelmi vopred...ak sa tam idete iba fotit, tak musite tiez dat ziadost (co je podla mna dobra blbost) minimalne 1 mesiac vopred (este nikoho neodmietli) a poplatok je 1.000,- Sk...toto mi povedali tetusky na brane...neviem, ci je to fotenie celej skupiny, ci iba svadobneho paru - lebo vtedy sa mi zda suma premrstena, nakolko vstupne pre 3 dospele osoby vyjde 3x80,- Sk!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 rokoch
My sme mali svadbu na Devine minuly rok a bolo super. Komunikacia s muzeom super, vsetko sa dalo dohodnut cez mail, akurat potom sme listom poslali oficialnu objednavku na magistrat a boli zaplatit osobne na pokladni devina. Boli sme 2x na pre prehliadke kde nam ukazali tusim 3-4 miesta, kde by to mohlo byt, vsetky miesta maju blizko elektrinu + muzeom zabezpeci 12 parkovych laviciek a jeden stol. Bohuzial pre nepriaznive pocasie nemaju nic (iba ta prva miestnost hned za vstupom, ale je tam dost tma a vojde sa len tak 15 ludi). Nejaky party stan si zohnat mozete, ale je zakazane ho akokolvek ukotvit ci do kamienkov na nadvori alebo do zeme (cize jedine o nejake velke bandasky s vodou). Autom sa da ist az po ten dreveny mostik, dalej uz nie. Velka vyhoda je, ze obrad mozete kvoli pocasiu zrusit aj v den svadby a vratia vam peniaze (my sme mali hostinu dole v hoteli Hradna Brana, tak obrad by bol tiez tam ak by prsalo). Cena za obrad bola minuly rok 300e. V albume mam fotky z nasho obradu priamo na nadvori a v pripravnom obrade je par fotiek co som nasiel na nete co mali obrad na devine pri zakladoch kostola.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?