Ako oznámiť, ze je svadba vonku?

Profilova fotka
Milé nevesticky, prosiiiim poraďte!!! Ako mám zostylizovat na svadobné oznámenie, že máme svadbu v Grand Hoteli Spiš a dať pritom na známosť v oznámení, že sobáš bude vonku, pod holým nebom, pri svatobrane, či ako sa to volá správne ;) dakujeeeem...Možno ste tu nejaké, čo to takto tiež uviedli v oznámení ;)
Odpovedať
máte tam aj nejakú básničku alebo citát? Lebo by sa k tomu dala pridať nejaká rýmovačka navyše. Pod tými základnými údajmi o čase a mieste. Napr. Nech sa šíri celým svetom, že obrad bude pod holým nebom. Alebo... ak nechcete rýmovačku, jednoducho tam len dajte poznámku trebárs menším písmom, že obrad bude pod holým nebom (a presnejšie miesto kde) :)
Odpovedať
@daska_s hej taktiež by som zvolila nejakú básničku malým písmenom kde bude napísané že obrad sa bude odohrávať pod holým nebom, pretože chcete aby sa na vás pozerali všetky hviezdy z neba - napríklad :-) To ma len tak z hlavy napadlo:-)
Odpovedať
Všetkým Vám chceme na známosť dať, že pod holým nebom sa budeme brať :-)
Odpovedať
Úplne jednoducho, v jednoduchosti je krása a tak na spodok oznámenia napíš že obrad sa bude konať vonku. Dala by som to iba v skratke aby hostia vedeli ale aby to oznámenie nešpatilo
Odpovedať
Profilova fotka
Ježiš dievčatá, ďakujem vám :*
Odpovedať
Profilova fotka
@daska_s vidis babule ti pekne poradili uz sa mozes len rozhodovat co tam napises :-)
Odpovedať
Presne ako pise @13ivica7 asi by som to nejak nezakomponovavala do oznamu To by uz bolo moc. Postaci ak to bude niekde dole v rohu na oznameni ako ps :) a tie basnicky co ti tu kocky poslali sa na to prefektne hodia. Mensimi pismenkami ich supni niekam na bok alebo mozno by som ju dala na obalku.Tak nech ti len to pocasie vide a slniecko vam svieti
Odpovedať
@daska_s potom nam ukaz oznamenie ako si to vymyslela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tu je teda moje vysnívané svadobné oznámenie ;)
Odpovedať
@daska_s moc hezkeee :-) chvállim rymik :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@onsa1908 ďakujem ;)
Odpovedať
Asi som slepa ale neda sa mi to precitat no dizaj oznamenia je velmi pekny. Take jemnulinke mi pride ale krasne. Ak by si ho mohla prepisat so spravy alebo na plochu bola b sm rada. chcela by som vediet ako si to nakoniec cele vymyslela. Ale vidim, ze baby chvalia tak to bide isto super.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@adelinka_malinka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?