Aké miesto odporúčate na svadbu v Prešove?

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa informovat...mali ste niekto svadbu v areali Farmer, Išľa prip. ako pekne m iesto odporucate? Dakujeem :)
Odpovedať
Skús si pozrieť staré diskusie vo fóre, rozoberalo sa to veľakrát už :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem :) nikto zial nespominal Islu, prip. boli tam stare reneczie pred 5-6 rokmi.
Odpovedať
@gala158 no vraj sa tam zmenil majiteľ a z r.2018 sú na fb 2 pozitívne recenzie, z r.2017 negatívna, tak neviem :) mňa by asi odradilo takéto miesto, kde sú rôzne recenzie a máloktorá nevesta tam plánovala svadbu :) priamo v PO si nepozerala iné miesta? napr. Lineas, Dukla, PKO, zwicker,, saris park, šport na solivare, trattoria, beliér, raffaello hall :) toto mi tak narýchlo napadlo :) že sú to overené miesta, je tam veľa svadieb a spokojní ľudia :)
Odpovedať
@gala158 Ahoj, my sme mali svadbu v stane v penzióne St. Martin v Spišskej Kapitule. Je to na skok od Prešova a si v nádhernej krajine v historickom prostredí UNESCO s výhľadom na hrad :)
Odpovedať
Profilova fotka
Lineas, Mladost, PKO vsetko obsadene pomaly na cely rok :D Nakoniec riesime svadbu piatok v Saris parku v stane pre pocet ludi co budeme mat okolo 100 +- O Dukle som citala zle recenzie takzye ma to odradza. v Belieri max 60 ludi, nic pre nas...a ywicker je prehnane drahy podla mna...pozriem este penzion sv. Martina dakujeem. Kazde info pomoze :)
Odpovedať
Profilova fotka
@terezinha ahoj, mozem poprosit nejake info ? stravna jednotka, prenajom atd? dakujeeem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gala158 ahooj my sme boli v Išli na svadbe a bolo fajn aj je to tam pekne, len trosku malý parket sa mi zdal ale záleží koľko ľudí budete mat, možno to vedia aj nejak inak rozmiestniť, ale určite by som sa tam išla pozrieť a čím skôr :) a vo Farmeri je tiež fajn. Len určite tiež záleží od ludi. My sme boli a parket bol ako keby na terase. Pre niekoho fajn trosku separované... Ale tiež si myslím ze záleží od ludi od rozmiestnenia stolov atď... A ešte skus pozrieť Gazdovska stodola, tam to majú tiež pekne... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gala158 tiež som chcela v stane ale minulý rok tam mala jedna nevesta svadbu a písala ze už viac by tam nechcela.... V júni že ich stipali komáre 🤦‍♀️
Odpovedať
Profilova fotka
@gretusik1 Dakujem :) ideme pozriet tu Islu, Gazdovska je obsadena, areal pohody si chvalia, nakoniec premyslame tam, ten stan v Sarisi neviem, vaham, ak tam bude este jedna svadba to nechcem...neviem ci je vhodne ak by tam bola este jedna svadba :D to nechceeem. Dakujeeeeem :)
Odpovedať
@gala158 areal pohody je super, ale ich podmienka je 100 dospelych ludi minimalne :-) co nam nevyhovuje teda
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, najnovsie aj v kadtieli v petrovanoch sa da....ale neviem kapacitu
Odpovedať
@gala158 ahoj, my sme si urcili ze do30eur a pani prevadzkarka nam podla toho navrhla stravu...varia tam uuuzasne! Maju skveleho kuchara.za prenajom ti nepoviem, lebo mi sme mali v stane, ponukaju ho za tisicku- ale neviem, ci to nezvysia na buduci rok.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@terezinha dakujem za info, pozriem :) ale nakoniec sa asi rozhodneme pre arealpohody
Odpovedať
Profilova fotka
@gala158 ahoj, možno skús ešte Stodolienku u Hricka (na fb Restaurant u Hricka), to je novo postavená stodola a je prekrásna :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@gala158 mali ste svadbu v areáli pohoda? Poprosím recenziu.dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?