Ahojte bolli ste niekto na svadbe v kosiciach otel DALIA ? dakujem

ahojte hladame miesto na svdbu v ke prosim poradit hotel dalia mate niekto skusenost dakujem
Odpovedať
@gabinalm ahoj, ja som tam bola na svadbe nejaku dobu dozadu.... kedze KE nie su moje rodne mesto, je dost tazke si pamatat nazov miesta hostiny, ale viem, ze to je nejaky Jazz Klub. Stolovanie vyzeralo velmi posobivo, pretoze stoliky boli na malickom podiu (mozno dokonca na viacerych urovniach) a boli kruhove s malou lampickou. Velmi efektne! Skusim najst na nete nazov.
Odpovedať
@gabinalm HOPS!!!! Nedocitala som si, ze sa pytas na konkretny hotel :D Tak ak nebude vyhovovat, skuste ten Jazz Bar :)
Odpovedať
@gabinalm ahoj...ja mám s týmto hotelom skúsenosť len ako hosť na svadbe, takže Ti to môžem podať len z môjho pohľadu...mne sa to zdalo útulné a príjemné, boli tam okrúhle stoly a okolo nich nás sedelo myslím 10....zdalo sa mi, že medzi tými stolmi nie je veľa voľného miesta,ale dalo sa prejsť (len občas bolo treba dávať pozor,aby ste sa pri odsúvaní stoličiek nezrazili)...personál bol milý, tanečný parket akurát veľký (nás bolo okolo 60) a fajn bolo,že sa dalo v pohode vyjsť von, veľmi príjemné prostredie a tam posedieť...držím palce pri hľadaní
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali, 60 ľudí a bolo to super, parket vyzeral stále plný aj keď na ňom neboli všetci svadobčania :) priestor, i miesto i zábava, celý personál v Dálii je skvelý a vyšli v ústrety. Ja len a len odporúčam :)
Odpovedať
dakujem za odpovede :) mame na vyber bankov alebo daliu tak uvidime ako sa rozhodneme :-)
Odpovedať
aj my budeme mat okolo 60 ludi ale do 10 deti da sa tam spravit detsky kutik alebo nieco??? mohla by si mi prosim poslat vaz rozpocet co vas to stalo a aku ste mali ponuku do spravy prosiiim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabinalm Dobrý deň, ak stále hľadáte svadobné priestory, skúste sa informovať u nás v KOŠICEHOTEL****. Máme k dispozícii 3 krásne nové svadobné priestory, atraktívne svadobné balíčky a hlavne individuálny prístup ku každému páru :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?