Dá sa dostať vzorka z Biodermy?

pozdravujem da sa poslat vzorky z biodermy?
Profilova fotka
No ja som sa k nej snazila dostat v lekarni, ale uz vraj nedodavaju vzorky tak by som aj ja rada vedela ako by som sa dostala k vzorke make upu???
Profilova fotka
ahojte, je niekolko alternativ: - lekarne maju vzorky z vybrannych produktov k dispozicii. Viem, ze je niekedy problem sa k nim dostat :/ zial, ja to neovplyvnim ... - kazda lekaren v nakupnom centre alebo pri lekarni maju k dispozicii testre produktov. Vedia vam ho dat vyskusat bud namieste alebo vam do sterilneho kelimka odleju krem tak, aby ste si ho doma mohli otestovat na vycistenu pokozku. - na www.sebiumglobal.sk ziskate testovaci balicek z radu Sebium zdarma - po registracii vam ho poslu postou - na mojasvadba.sk pocas Mesiac s Bioderma budem robit mnozstvo sutazi. Mozete sa zapojit a vyhravat nie vzorky ale cele produkty. Sutaze budu na mojom fotoblogu - citajte clanky a najdete sutaze alebo vo fore kde som dnes spustila Velku sutaz s Biodermou o naozaj zaujimave ceny. Sutaze budu pribudat. Konkretne make up nie je vo vzorkovej podobe, ale kazda vacsina lekarni ma k dispozicii testre.
@biodermalucia mne osobne dnes prisiel testovaci balicek sebium global, dakujem velmi pekne,, biodermu pouzivam uz vela rokov a ja to pre mna Nr. 1
ja by som tiez rada vyskusala novy "Al korektor", lebo sa obavam ze na mna bude tmavy...ale doteraz som nemala stastie na vzorky v lekarni:)...co je skoda, lebo pri make upoch a tonovacich kremoch je to riziko trafit farbu:) ale biodermu mam velmi rada este sa mi nestalo ze by mi nieco nesadlo a to mam citlivu plet:)
Profilova fotka
@lili19 ahoj, napis mi sem alebo do IP mesto, odkila si a ja ti zistim lekarne, kde najdes testre. Do lekarni sa distribuovali testre v specialnom stojane so zrkadlom, takze naozaj sa Sebium AI korektor da vyskusat.
Profilova fotka
davam do pozornosti testovanie H2O. Mozete sa zapojit http://www.mojasvadba.sk/forum/mesiac...
Podelím so svojou skúsenosťou. Dnes som sa v troch lekárňach v Košiciach pýtala na vzorku krému Matricium. Bohužiaľ ani v jednej som neuspela. Dokonca som nikde nenašla ani tester. Mám citlivú pleť čo sa týka krémov a pred tým ako si nejaký kúpim a dám za neho dosť peňazí chcem ho vyskúšať. Je mi ľúto ale zatiaľ si teda Biodermu nekúpim :-(
Profilova fotka
@it ahoj, myslis Matricium alebo kremy Matriciane? Matricium vzorky ani testre v lekarnach ani nie su. Je to kura a netestuje sa. Obsahuje 63 biomimetickych latok, cize telu vlastnych. Nic ine v tom nie je. Co sa tyka kremov Matriciane. Zajtra cez den prezistim u reprezentanta v regione Kosice, kde najdes testre. Vzorky z tychto kremov nie su na trhu.
Profilova fotka
@biodermalucia dostala som odporucanie na biodermu ze ma krem pre atopikov, mojmu synovi diagnostikovali atopicky ekzem ale tym ze on ma viac diagnoz (poruchy imunity, poruchu rastu a ine( nie je dobre aby bral kortikoidne maste bol mi doporucena bioderma pre atopikov uz si ten nazov nepamatam taku na akutnu fazu ... ale kedze maly zle reagoval na niektore maste z lekarne tak by som chcela najprv vzorku resp. nejake mensie balenie ... Kde to viem zohnat taku vzorku .... Sladkovicovo alebo BA Dakujem za pomoc...
Profilova fotka
@maznacik007 ano, krem na akutny stva atopie sa vola Atoderm PO Zinc. Su z neho vzorky a aj testre. V Sladkovicove asi nemame partnersku lekaren, ale v BA najdes testre alebo vzorky vo vsetkych velkych nakupnych centrach (Eurovea, Aupar, Avion ...)
Profilova fotka
@it ahoj, dnes som telefonovala s reprezentantom z KE a povedal mi, ze testre najdes v lekarni SunPharma v nakupnom centre Galeria v KE. Je tam ochotna dermoporadkyna, poradi a pomoze ...
Ďakujem veľmi pekne, zájdem tam.
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@biodermalucia Isla som pozriet stranku, ktoru si uviedla, ale vraj uz neexistuje... nenaslo mi ju. daju sa este zohnat tie testovacie balicky? ja osobne vyuzivam asi 2/3 roky pletovu vodu Biodermu, mydlo a kremik AI. Chcela by som vsak vyskusat aj ine vyrobky.
Profilova fotka
@biodermalucia Aj ja by som potrebovala zohnat testovaci balicek.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?