Bioderma: Testuj a vyhraj!

Profilova fotka
Milé nevesty, pripravili sme pre vás zaujímavú akciu, kde môžete vyskúšať odličovaciu micelárnu vodu SENSIBIO H2O, ktorú denno denne používa aj Kylie Minogue, a zároveň súťažiť o BIODERMA starostlivosť v hodnote 200€. Desiatim z vás pošleme domov produkt Sensibio H2O 250ml. Počas niekoľkých dní sa s ním zoznámite, vyskúšate ho a napíšete nám ako ste s ním spokojné. Ak sa chcete zapojiť, čítajte ďalej :-) Čo je potrebné urobiť na úvod: 1. Do tohto fóra s názvom „BIODERMA: Testuj a vyhraj!“ nám napíšte, prečo by sme mali vybrať na testovanie práve teba. Stačí jedna veta. 2. Do spomínanej témy môžete vpisovať vaše odpovede do 14.4.2013 do polnoci. 3. Zástupcovia spoločnosti BIODERMA vyžrebujú desať z vás, ktoré budú zapojené do testovania. 4. Na tomto fóre pod názvom „BIODERMA: Testuj a vyhraj!“ dňa 15.4. do polnoci zverejníme nicky tých, ktoré budú testovať Sensibio H2O a pošleme im IP. 5. Najneskôr do piatku 19.4. prinesie vyvoleným kuriér produkt Sensibio H2O 250ml. Čo bude úlohou vyvolených? 1. Zoznámiť sa čo najlepšie s micelárnou vodou Sensibio. 2. Vytvoriť zaujímavú fotografiu z testovania. 3. V čase od doručenia H2O kuriérom do 25.4. vytvoria článok u seba vo fotoblogu s názvom "Bioderma: Vyskušala som Sensibio H2O", kde nám napíšu svoje skúsenosti a postrehy s produktom a priložia fotografiu. Text nie je limitovaný počtom znakov. Uverejniť môžete len 1 fotografiu. 4. Linku na článok zverejnia vo fóre v téme „BIODERMA: Testuj a vyhraj :)“ Čo sa bude hodnotiť? 1. Hodnotiť sa bude najkreatívnejší text a fotografia. 2. Dňa 26.4. do polnoci zástupcovia spoločnosti BIODERMA vyberú jedného víťaza, ktorý získa balíček BIODERMA - starostlivosť v hodnote 200€, obsahujúci Sensibio H2O 500ml, Sensibio AR BB krém, Sensibio očný krém, Hydrabio Sérum, Hydrabio maska, Hydrabio peelingový krém, Hydrabio Mousse, Photoderm Autobronzant, Matriciane Sérum, Matriciane Multi Defense a Atoderm Tyčinka na pery 3. Balíček bude výhercovi zaslaný do 10 dní od vyhlásenia výsledkov. Do tejto súťaže sa môže zapojiť každý - nevesty, ale aj tie, ktoré už boli či neboli nevesty :-) Testujte a bavte sa :-)
1
2
Profilova fotka
Chcela by som vyskusat tuto cistiacu pletovu vodu,pretoze mam problematicku zmiesanu plet,a navyse velmi citlivu, na ktoru nemozem pouzivat parfumovanu kozmetiku.
Pretože už dlhší čas pokukujem po tejto pleťovej vode práve kvôli mojej mimoriadne citlivej pokožke, navyše má sklon k začervenaniu a keďže žiadna iná kozmetika mi doposiaľ s týmto problémom veľmi nepomohla, dúfam, že Sensibio bude tá správna voľba :-)
Ja sa tiež chcem zapojiť do suťaže o testovanie kozmetiky.... pretoze som študentkou mediciny a v buducnosti sa chcem venovať dermatovenerologii, teda budem chcieť ponuknuť pacintom to najlepšie. A ja osobne tiez mam citlivu pleť.
rada by som vyskúšala Váš produkt Sensibio H2O, nakoľko v podstate ani neviem zaradiť typ mojej pokožky, ale určite je citlivá, niekedy mám pocit, že sa mi strašne premasťuje, inokedy zas úplne vysušuje ba dokonca odlupuje, takže asi voľba na Sensibio by bola najlepšia :-)
Profilova fotka
Rada by som vyskúšala, túto pleťovú vodu, nakoľko po pôrode mám pleť veľmi vyčerpanú.Potrebovala by novú dávku sily a regenerácie, pretože svadba sa blíži, a chcem byť krásna nevesta. :-)
Profilova fotka
Ahojte žienky, ja sa tiež pripájam do súťaže. Rada by som vyskúšala Sensibio H2O od Biodermy, nakoľko sa tento rok vydávam a chcela by som mať v deň D moju pokožku čistú a peknú. Mám podobný problém ako konvalinka333. O pokožku na tvári sa starám ráno aj večer bohužiaľ stále neúspešne:( a preto verím, že s touto kozmetikou sa to zmení.
Profilova fotka
Pretoze moja plet po porode prechadza hormonalnymi zmenami a hladam nieco co by zabralo a upokojilo ju ;-) Zatial nic z toho co som vyskusala nezabralo (nivea, avon, oriflame, garnier) :-(
Profilova fotka
Rada by som vyskusala tuto vodu, pretoze kazdy jeden produkt, co som mala z drogerii a z katalogov skoncil v kosi. Na moju plet sadne minimum vyrobkov a je na case vyskusat nieco nove :-)
Rada by som sa zapojila do súťaže, pretože rada experimentujem a mám veľmi citlivú pleť, tak som nesmierne zvedavá ako bude reagovať :).
Velmi rada by som mala moznost vyskusat Sensibio H2O, lebo si myslim ze moja plet potrebuje prave to. Po uzivani roznych masticiek od koznej lekarky kvoli akne sa mi plet dost stencila, stala sa citlivejsou na dotyk, napatou, miestami zacervenalou. Verim, ze by to bol konecne produkt, ktory by som mohla vyuzit az do konca a nemusela ho po mesiaci zamienat za iny.
Aj ja by som rada vyskúšala túto vodu, pretože už som skúšala rôzne prípravky na moju citlivú pleť, ale zatiaľ so žiadnym to nebolo ono, možno práve Sensibio H20 bude to pravé pre mňa :)
tiež by som rada vyskúšala pleťovú vodu Sensibio H2O. Doteraz som používala a aj používam Hydrabio H2O, ale veľa ludí si chváli práve sensibio - že je to najlepšia micelárka, tak aj ja by som ju pre zmenu chcela otestovat ;-)
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Rada by som vyskúšala pleťovú vodu Sensibio H2O, aby som si obľˇubila kozmetiku tejto značky a aby som bola v deň "D" tou najkrajšou ženou na celej svadbe. :D
Profilova fotka
Na testovanie by ste mohli vybrat mna, pretoze som nenormalna sutaziva a chcela by som vyhrat, pretoze z biedneho prispevku za absolventsku prax sa k tejto znacke tak lahko nedopracujem :-D
Mam citlivu plet- zacervenanu, tzv. Rosacea, uz som skusala vsetko mozne,ale Biodermu este nie. Totizto bojím sa verit kozmetike. Myslite, ze by ma Bioderma Sensibio presvedcila o opaku?
Nuz preto, lebo kozmetiku rada recenzujem na mojom blogu http://www.nevesta.sk/beautytest-arti... a V Bioderme som sa este nesklamala:)
Rada by som vyskúšala micerálnu vodu na svojom synovi,ktorý je v puberte a začínajú sa mu na tvári tvoriť drobné vyrážky,gélom si to čistiť nechce a s vodou by to spravil rýchlejšie.
Rada by som nasla vhodny produkt na moju citlivu plet, kedze doteraz som mala len zle skusenosti. Myslim, ze micelarna voda SENSIBIO H2O by mohla byt spravnym riesenim, preto by som ju velmi rada vyskusala.
Profilova fotka
Aby som mala peknu plet na statniciach :) Keby mi nahodou vypadla nejaka dolezita informacia z hlavy, tak nech stoji za to aspon pohlad na mna :D
Profilova fotka
dakujem za zaujem o testovanie Sensibio H2O :) Do testovania sme vyzrebovali 10 z vas a su to tieto kocky: @alisael @monnnn @konvalinka333 @katharynka @carodejka008 @skokanovas @barbie77 @svadobcanka7 @claddagh @adka90 Kocky, blahozelam :) poprosim vas, poslite mi do IP adresu + vase tel.cislo, kam vam kurier prinesie balik. Vase ulohy pokracuju: Čo bude úlohou vyvolených? 1. Zoznámiť sa čo najlepšie s micelárnou vodou Sensibio. 2. Vytvoriť zaujímavú fotografiu z testovania. 3. V čase od doručenia H2O kuriérom do 25.4. vytvoria článok u seba vo fotoblogu s názvom "Bioderma: Vyskušala som Sensibio H2O", kde nám napíšu svoje skúsenosti a postrehy s produktom a priložia fotografiu. Text nie je limitovaný počtom znakov. Uverejniť môžete len 1 fotografiu. 4. Linku na článok zverejnia vo fóre v téme „BIODERMA: Testuj a vyhraj “ Čo sa bude hodnotiť? 1. Hodnotiť sa bude najkreatívnejší text a fotografia. 2. Dňa 26.4. do polnoci zástupcovia spoločnosti BIODERMA vyberú jedného víťaza, ktorý získa balíček BIODERMA - starostlivosť v hodnote 200€, obsahujúci Sensibio H2O 500ml, Sensibio AR BB krém, Sensibio očný krém, Hydrabio Sérum, Hydrabio maska, Hydrabio peelingový krém, Hydrabio Mousse, Photoderm Autobronzant, Matriciane Sérum, Matriciane Multi Defense a Atoderm Tyčinka na pery 3. Balíček bude výhercovi zaslaný do 10 dní od vyhlásenia výsledkov.
ďakujeeeeeem :-) :-) :-)
a zas nic :-(
Profilova fotka
Ďakujem :)
Profilova fotka
Juuuuuj teším sa ako malá. ďakujééééééééém.
Profilova fotka
Jej super :-)
velmi pekne dakujem :)
skoda, aj keby ste zrebovali 10 z 11 ludi, pri mojom stasti stale nic :-D
Profilova fotka
OOO super :-)))) :-D
jeej super :)
Ďakujem krasne ;-)
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?